تظاهرات ۵۰۰۰ ایرانی در استکهلم
روز شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۸ (۲۰ ژوئیه ۲۰۱۹)، ۵۰۰۰ ایرانی در تظاهرات بزرگی در استکهلم خواستار یک سیاست قاطع و تحریمهای همه جانبه علیه رژیم آخوندی، لیست گذاری تروریستی سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات و بیت خامنهای و همچنین بهرسمیت شناختن حق مردم ایران برای مقاومت به منظور سرنگونی رژیم آخوندی شدند. آنها پشتیبانی همه جانبه خود را از سازمان مجاهدین و کانونهای شورشی اعلام کردند و از مریم رجوی و پلاتفرم ده مادهیی او برای ایران آینده حمایت کردند. آنها هرگونه رابطه و تبلیغ برای رژیم آخوندی را قویا محکوم کردند و از دولتهای اروپایی خواستار محاکمه و مجازات و اخراج مزدوران اطلاعات و نیروی تروریستی قدس شدند.
این تظاهرات ابتدا پس از تجمع هموطنان و سخنرانیها در میدان گونگزتردگوردنKungtärgården، با راهپیمایی در خیابانهای مرکز استکهلم ادامه یافت و آنگاه در تجمع پایانی در میدان گونگزتردگوردنKungtärgården با ادامه سخنرانیها خاتمه یافت.
مریم رجوی تظاهرکنندگان را صدای خروشان کانونهای شورشی و ارتش آزادیبخش ملی در سراسر جهان توصیف کرد که برای رهایی مردم ایران از اختناق و فقر و بیعدالتی قیام کردهاند.
رجوی گفت روزگار مماشات با فاشیسم مذهبی در ایران به پایان رسیده و ایستادگی و قیام مردم، این رژیم را به انتهای خط رسانده است. هیچ جایی برای کمترین پاسخ در مورد حقوق بشر، آزادی بیان، عدالت، برابری زن و مرد، خودمختاری و حقوق اقلیتها و ملیتها، در رژیم آخوندها وجود ندارد. سراب استحاله و توهم اصلاحات و میانهروی در این رژیم دیگر هیچکس را نمیفریبد.
در این گردهمایی تعدادی از شخصیتهای سیاسی سخنرانی کردند از جمله: راما یاد وزیر پیشین حقوق بشر فرانسه، مگنوس اوسکارسون نماینده پارلمان سوئد، سناتور لوچو مالان عضو مجلس سنای ایتالیا، سناتور جرالد میشائیل هورکان و جان پری وزیر پیشین از ایرلند، ادوارد جولیوس سولنس وزیر پیشین از ایسلند و کیمو ساسی وزیر و پارلمانتر سابق از فنلاند.
خانم راما یاد در سخنرانی خود با اشاره به کنفرانس و گردهمایی ۵ روزه مقاومت در اشرف ۳ گفت آنچه من در آنجا دیدم گوشهیی از توان و اراده خلل ناپذیر مقاومت برای آزادی ایران است آنها نه یک اپوزیسیون یا حتی آلترناتیو هستند بلکه در حکم دولتی هستند که آمادهاند، ایران را از ویرانی و نابودی که دیکتاتوری مذهبی به ارمغان آورده است نجات دهند. من در آنجا با انسانهایی آشنا شدم که تمام زندگی خود را وقف آزادی مردمشان کردهاند.
سناتور لوچی مالان در سخنان خود گفت من از دولتمردان اروپایی میپرسم شما چه نقطهیی در سیاست داخلی و خارجی این حکومت میبینید که اینطور برسیاست مماشات اصرار میکنید. ارزشهای اروپا کجا رفته است. چرا اینقدر بر سر مماشات با رژیمی که کارنامه ۴۰سالهاش سراسر سیاه است اصرار میورزید. امروز دیگر ادامه این سیاست شرط بندی روی اسب مرده است. رژیم در آستانه سقوط است. ما حتی اگر به فکر منافع خودمان هم باشیم باید از آلترناتیو شورای ملی مقاومت حمایت کنیم. این نه تنها آینده ایران بلکه آینده منطقه را هم تغییر میدهد و در تامین صلح و امنیت جهانی حیاتی است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۹ تیر ۱۳۹۸(۲۰ ژوئیه ۲۰۱۹)
- برچسبها:مردم ایران