مریم رجوی در مجلس ملی فرانسه:روابط اقتصادی با رژیم ایران باید مشروط به توقف اعدام و شكنجه شود
وضعیت حقوق بشر در ایران، بحرانی است. از زمان انتخاب روحانی تا كنون بیش از ۷۰۰نفر در ایران اعدام شدهاند.
روز ۱۷آوریل، فاشیسم دینی حاكم بر ایران، در یك یورش وحشیانه برنامهریزیشده، به زندانیان سیاسی در زندان اوین، شمار زیادی از آنان را بهشدت مجروح و مصدوم كرد و مانع انتقال مجروحان به بیمارستان شد و در برابر خشم مردمی و اعتراضات خانوادهها طبق معمول رژیم میخواست تقصیر را به گردن قربانیان بیندازد. متأسفانه این جنایات توسط دولتهای غربی نادیده گرفته شده و حتی اكثر آنها از یك محكومیت ساده هم دریغ كردهاند.
با روی كار آمدن روحانی عدهیی تلاش كردند كه چنین وانمود كنند كه تغییری در راه است. جامعه بینالمللی امیدوار بود كه بتواند تهدیدات برنامه اتمی نظامی رژیم را خنثی كند.
رژیم نیز كه در وضعیت وخیم اقتصادی است، برای برداشتهشدن تحریمهای بینالمللی، توافقنامه ژنو را امضا كرد. اما این توافقنامه، تنها برنامه دستیابی رژیم به بمب هستهیی را به تعویق انداخته است. رژیم توانسته سایتهایش را حفظ كند و حتی توان غنیسازی خود را بالا ببرد. به موازات آن، برنامه موشكهای بالستیك خود را بدون نگرانی ادامه میدهد. خامنهای ولی فقیه رژیم اخیراً در دیدار با متخصین و كارگزاران برنامه هستهیی رژیم گفت كه هیچیك از دستاوردهای هستهیی رژیم برچیده نخواهد شد.
همزمان رژیم، به دامن زدن به بحران منطقه ادامه میدهد و با هزاران پاسدار، نیروهای عراقی وابسته به خود و حزبالله لبنان، عامل اصلی جنگ در سوریه است. همچنین حكومت عراق و گروههای اصلی تروریستی در منطقه را كنترل میكند.
بیهوده نیست كه روحانی، سفیری را برای نمایندگی رژیم در سازمان ملل انتخاب میكند كه یك گروگانگیر بوده و در ترور محمد حسین نقدی، نماینده شورای ملی مقاومت ایران در رم، در سال ۱۳۷۱ شركت داشته است. البته رژیم او را بهترین دیپلومات خود معرفی كرد. در این رابطه حقیقت را میگوید چرا كه بهترین دیپلومات این دیكتاتوری، تنها یك گروگانگیر و یك تروریست میتواند باشد.
رژیم میخواست وانمود كند كه با كشدادن مذاكرات، بحرانهایش را علاج خواهد كرد؛ اما تورم ۳۵ در صدی و بیكاری با نرخ ۳۰در صد، رژیم را با یك جامعه شورشی مواجه كرده است. در نتیجه، رژیم بیش از هر زمان دیگر، خود را باخطر سرنگونی و روحیه مقاومتی كه در حال گسترش است، مواجه میبیند.
همزمان با افزایش اعدامهای روزانه در ایران، رژیم، سركوب مجاهدان اشرف و لیبرتی را از طریق دولت دست نشاندهاش در عراق افزایش داده است. در آستانه شروع مذاكرات اتمی، قتل عام در اشرف در اول سپتامبر، سازمان داده شد و فشارهای روزمره در كمپ لیبرتی، همراه با محاصره پزشكی و غذایی، افزایش پیدا كرده است. روز ۸ اردیبهشت، محمد بابایی، نوزدهمین شهید محاصره پزشكی در لیبرتی، به شهادت رسید. از سرنوشت گروگانهای اشرفی، كه در روز ۱۰شهریور۱۳۹۲ توسط نیروهای عراقی ربوده شدند نیز، هیچ خبری در دست نیست.
من در اینجا مایلم به فرانسه بهخاطر آزادی چهار خبرنگار گروگان فرانسوی در سوریه، تبریك بگویم. همبستگی و اتحاد جامعه فرانسه و احزاب سیاسی در این زمینه، یك نمونه بارز بود. ما امیدواریم كه فرانسه در زمینه حفاظت از ساكنان لیبرتی و نجات جان گروگانهای اشرف، پیشتاز باشد. به خصوص كه آمریكا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل، تحقیقات مستقل در رابطه با جنایات نیروهای مالكی در اشرف و لیبرتی را به فراموشی سپرده اند و با بی عملی در رابطه با حفاظت ساكنان، دست رژیم ایران و دولت عراق را برای جنایات بیشتر باز گذاشتهاند. آنهم در شرایطی كه جنگ و بحران و بیثباتی در عراق تهدید در لیبرتی را بهطور خطرناكی بالا برده است.
متأسفانه اكنون كشورهای غربی، با مشغول شدن به مذاكرات هستهیی و به طمع منافع تجاری، حقوق بشر در ایران و حفاظت از ساكنان لیبرتی را به فراموشی سپردهاند.
اسفبارتر اینكه در چنین شرایطی رژیم از سفر هیأتهای پارلمانی و تجاری اروپایی استفاده میكند تا به مردم ایران و به زندانیان سیاسی بگوید بهرغم كشتار و اعدام و شكنجه، غرب در طرف نظام آخوندی است. من در اینجا از پارلمانترها و صاحبان صنایع میخواهم كه مثل بسیاری در اروپا كه سفرهای خود را به ایران لغو كردند و حاضر نشدند كارت سفید برای جنایات بیشتر به رژیم بدهند، این دعوتها را رد كنند.
دوستان عزیز!
خاورمیانه و جهان اسلام، مملو از بحرانهایی است كه نه تنها سرنوشت منطقه، بلكه تا اندازه زیادی سرنوشت اروپا و جهان به آنها گره خورده است. دیكتاتوری مذهبی ایران، عامل اصلی ایجاد این بحرانهاست بههمین خاطر، اتخاذ یك سیاست قاطع در مقابل این رژیم، نه فقط ضرورت حل بحران در ایران و منطقه، بلكه نیاز صلح بین المللی است.
فرانسه با همه سوابق و ظرفیتها میتواند در اتخاذ چنین سیاستی در سطح بینالمللی نقش تعیینكننده داشته باشد. از این رو ما جامعه بینالمللی و بهخصوص دولت فرانسه را دعوت میكنیم كه:
اولاً: در زمینه مذاكرات هستهیی باید پروتكل الحاقی را به رژیم تحمیل كرد و غنیسازی و برنامه موشكی رژیم را بهطور كامل متوقف كرد.
ثانیاً: ادامه روابط اقتصادی باید مشروط به توقف نقض حقوق بشر و پایان اعدام و شكنجه باشد. شورای امنیت باید در مورد یورش وحشیانه به اوین و اعدامهای جمعی رژیم ایران، تحقیقات كند و مسئولان جنایت علیه بشریت را به عدالت بسپارد.
از سازمان ملل و آمریكا و اروپا میخواهیم كه تحقیقات مستقل در مورد كشتار در اشرف و لیبرتی را پیش ببرند. این بالاترین تضمین برای توقف این جنایات است. باید دولت عراق مجبور شود كه اجازه تامین الزامات امنیتی را در لیبرتی بدهد
ما خواهان انتقال سریع مجاهدان لیبرتی، به خصوص بیماران و مجروحین، به اروپا و آمریكا هستیم. ما در زمینه حقوق بشر و حفاظت ساكنان لیبرتی روی حمایت شما یعنی حمایت ارزشمند نمایندگان فرانسه حساب میكنیم.
خانمها، آقایان!
حضور گسترده شما در اینجا، با تمامی تمایلات و اعتقادات از راست و چپ، برای دفاع از ارزشهای مشترك و حقوق بشر علیه فاشیسم مذهبی نمایانگر رد كردن قاطع اطلاعات نادرست پخش شده توسط ملایان است.
به امید روزی كه مردم ایران بتوانند دوستان دوران سختی خود را در ایرانی رها شده از بنیادگرایی مذهبی، ارج بگذارند، ایرانی دموكراتیك و بر اساس جدایی دین از دولت.
متشكرم.