آذر-۲۷ ۱۳۹۲

مریم رجوی : رژیم ایران در تعارض ماهوی با قانون حقوق بشر است

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

مریم رجوی : رژیم ایران در تعارض ماهوی با قانون حقوق بشر است

آقای رئیس! نمایندگان محترم! از دیدار با شما خوشوقتم. از توجه شما به مسأله ایران و حقوق بشر ایران سپاسگزارم.
این امر شناخته شده‌ایست كه در ایران تحت حاكمیت آخوندها، چیزی به‌نام حقوق بشر وجود ندارد. حكومت قانون لازمه احترام به حقوق بشر است، اما این رژیم و قوانین آن در تعارض ماهوی با قانون بین‌المللی حقوق بشر است. درحكومت مطلقه ولایت فقیه، انتخابات آزاد وجود ندارد.

شرط كاندیدا شدن برای ریاست جمهوری و یا نمایندگی مجلس، اثبات نظری و عملی وفاداری به ولی فقیه است. هیچ حزب اپوزیسیونی وجود ندارد. هیچكس حق مخالفت با رژیم را ندارد.تمامی مطبوعات،تحت كنترل دولت و وزارت اطلاعات رژیم هستند.

در یك كلام، نظام ولایت فقیه كه ۳۵ سال است بر میهن ما حكومت می‌كند، هم در قانون و هم در عمل، بیانیه جهانی حقوق بشر و همه معاهدات بین‌المللی حقوق بشری را نقض می‌كند؛ از جمله: پیمان حقوق مدنی و سیاسی، پیمان حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی،پیمان از بین بردن همه انواع تبعیض علیه زنان، پیمان منع شكنجه، پیمان حقوق كودكان،پیمان حفاظت از حقوق كارگران مهاجر و نظایر آن
نقض سیستماتیك و وحشیانه حقوق بشر، اولین چیزیست كه همه باندهای درونی این رژیم بر سر آن وحدت دارند. در ایران، نقض حقوق بشر، قانون؛ و رعایت حقوق بشر، نقض قانون است!
برعكس تبلیغات لابی‌های آخوندها در خارج كشور، پس از اینكه‌ روحانی روی كار آمده، نه تنها وضع حقوق بشر بهتر نشده، بلكه رژیم آخوندی در ماه‌های گذشته، در حالیكه در خارج ایران با لبخند تلاش می‌كند جامعه جهانی را فریب بدهد، در داخل ایران، با تشدید اعدام و سركوب، درصدد كنترل جامعه انفجاری ایران است.
۶ماه پس از روحانی، بیش از ۴۰۰ زندانی، از جمله شماری از زندانیان سیاسی در ایران، اعدام شده‌اند. زندانیان سیاسی همچنان تحت شكنجه و اذیت و آزار قرار دارند و حتی از دسترسی به معالجات پزشكی محرومند. سركوب در زندان‌ها آنقدر افزایش یافته كه ماه گذشته ۳۰۰۰ زندانی، دست به اعتصاب غذا زدند.
درحال حاضر، تعدادی از زندانیان سیاسی، بیش از ۴۰ روز است كه در اعتصاب غذا به‌سر می‌برند. هر گونه هواداری یا وابستگی به سازمان مجاهدین، با دستگیری، شكنجه و اعدام همراه است. در ماه‌های اخیر، شمار فزاینده‌یی از آزادیخواهان از سایر ملیت‌ها، از جمله كردها، بلوچها و عربها، اعدام شده‌اند. فیلترینگ اینترنت تشدید شده است.
از ۶۰ نهاد سركوب رژیم، ۱۲ نهاد برای عملیات اختناق وكنترل در اینترنت است. ارگان‌های امنیتی رژیم، روزانه به طور متوسط ۱۷۰۰ نفر را در ایران دستگیر می‌كنند.
روزنامه‌های دولتی هر روز اخبار اعدامها، دست بریدن در ملأعام، حمله به خانه های مردم و جمع‌آوری بشقابهای ماهواره‌یی و نظایر آن را منتشر می‌كنند، تا فضای رعب و وحشت را درجامعه، مستولی سازند.
عفو بین‌الملل در روز ۴آذر، طی اطلاعیه‌یی اعلام كرد كه ۱۰۰ روز بعد از روی كارآمدن روحانی، وضعیت حقوقبشر در ایران همچنان وخیم است و می‌نویسد: به‌جای شعر و شعار، باید قدمهای اساسی برای خاتمه‌دادن به وضعیت ننگین حقوق بشر در ایران، برداشته شود. طی چند هفته گذشته، عفو بین‌الملل، چندین بیانیه اضطراری در مورد اعدام و شكنجه در ایران صادر كرده است.
اما مسأله اینست كه ملاها می‌دانند كه هرگونه توقف در اعدام و كاهش سركوب، به‌سرعت به سرنگونی تمامیت رژیم، راه خواهد برد.
به‌همین دلیل، ما همیشه گفته‌ایم و تكرار می‌كنیم كه اگر این رژیم، توان رفرم داشته باشد، ما به‌غایت از آن استقبال می‌كنیم، ولی واقعیت اینست كه رژیم ملاها، ظرفیت رفرم و احترام به حقوق بشر را ندارد. رئیس دستگاه قضاییه رژیم، هفته گذشته گفت؛ مخالفت با حكم اعدام، مخالفت با اسلام است.
در سه دهه گذشته، ۱۲۰ هزار مخالف سیاسی اعدام شده‌اند. از جمله در سال ۱۳۶۷، ۳۰ هزار زندانی سیاسی، ظرف فقط چند ماه، قتل عام شدند.
این كتاب، نامهای ۲۰ هزار اعدام شده توسط این رژیم را گردآورده است. كسانیكه به این نسل‌كشی و جنایت علیه بشریت دست زد‌ه‌اند، امروز هم جزو مقامهای اصلی این رژیمند.
اجازه بدهید بر این حقیقت تأكید كنم كه آنچه ملاها انجام میدهند، هیچ ربطی به فرهنگ ایران و اسلام ندارد.
بنابراین، نباید فریب تبلیغات ملاها را خورد كه میخواهند جنایات خود را تحت پوش تفاوت‌های فرهنگی و مذهبی توجیه كنند. این یك توهین به مردم و فرهنگ ایران و همچنین به اسلام است.
شما میدانید كه اولین منشور حقوق بشر در جهان، در ایران توسط كوروش در سال ۵۳۸ قبل از میلاد مسیح نوشته شد. در این منشور، حقوق شهروندی در همه زمینه‌ها به‌رسمیت شناخته شده است.
آزادی ادیان به‌رسمیت شناخته شده و حتی در دورانی كه جمهوری نبود میگوید، اگر ملتی سلطنت من را نخواهد، من بر آن‌ها سلطنت نخواهم كرد. این منشور در سال ۱۹۷۱ توسط سازمان ملل به شش زبان ترجمه شده است.
همچنین، سنت‌های دموكراتیك و حقوق بشری دكتر مصدق، رهبر نهضت ملی ایران در حكومت دوسال و نیمه‌اش در دهه ۱۳۳۰، نشاندهنده ظرفیتهای دموكراتیك ایران ماست.
من هم‌چنین باید تأكید كنم كه برخلاف تبلیغات آخوندها، اسلام دین رحمت و رهایی و برادردی و بر ابری و صلح است. اسلام مبتنی بر آزادی انسان و حق انتخاب آن‌هاست.
در اسلام، برابری زن و مرد به‌رسمیت شناخته شده است. ما نیز با تكیه بر فرهنگ غنی ایران و ارزش‌های اسلام، اعلام كردهایم كه به بیانیه جهانی حقوق بشر، احترام می گذاریم.
حق انتخاب آزادانه همه افراد را فارغ از مذهب، نژاد و جنس، به‌طور برابر به‌رسمیت می شناسیم. بر همین اساس قانون شریعت ملاها را رد می كنیم.
من هم‌چنین می‌خواهم توجه شما را به سركوب مستمر و گسترده زنان ایران توسط ملاها جلب كنم.
در قوانین ملاها زنان انسانهای درجه دوم محسوب می‌شوند. قوانین زیادی برای مجازات وحشیانه زنان وجود دارد. سنگسار یكی از آن‌هاست. هم‌چنین، شمار زیادی از قوانین به گونه‌یی است كه برای قتل و سركوب زنان، راه باز می‌كند. از ابعاد و شدت سركوب، می‌توان به ابعاد مقاومت در برابر این رژیم پی برد.
مظهر این مقاومت، پایداری ۳۰۰۰ مخالف ایرانی، در زندان لیبرتی در عراق است. به‌همین دلیل، رژیم آخوندی از هیچ تلاشی برای نابودی آن‌ها فروگذار نمی‌كند.
آن‌ها خواسته مردم ایران برای تغییر را نمایندگی می‌كنند.
در ۱۰شهریور، به‌درخواست رژیم ملاها، نیروهای مالكی به كمپ اشرف، حمله كرده، ۵۲ تن را كشته و ۷ تن را به گروگان گرفتند. این پنجمین حمله مرگبار، علیه آن‌ها بود كه تاكنون به شهادت ۱۱۲ تن و مجروح شدن بیش از ۱۰۰۰ نفر منجر شده است.
متأسفانه، ایالات متحده آمریكا، اتحادیه اروپا و ملل متحد، بر خلاف تعهدات مكرر خود، برای تأمین امنیت مخالفان ایرانی و یا آزادی گروگانها قدمی برنداشته‌اند.
از شما انتظار دارم كه دولت ایتالیا را ترغیب كنید كه رهبری یك ابتكار انسانی، برای دفاع از حقوق بشر در ایران را به عهده بگیرد.
و بطور مشخص:
ـ پرونده نقض حقوق بشر و اعدام‌های خودسرانه توسط این رژیم را به شورای امنیت ببرد.
ـ معاملات اقتصادی خود با این رژیم را به توقف اعدام‌ها مشروط سازد.
ـ برای تأمین حفاظت لیبرتی كه هر آن در معرض حمله و كشتار است، اقدام كند.
ـ و برای آزادی ۷ گروگان، نفوذ خود را به‌كار گیرد.
دوستان عزیز!
ما خواهان یك جمهوری بر اساس جدایی دین و دولت، جامعه‌یی بر اساس احترام به حقوق بشر و لغو حكم اعدام، برابری زن و مرد و یك ایران غیر اتمی هستیم.
ما خواهان نظامی هستیم كه به‌طور سیستماتیك، به همه پیمان‌های بین‌المللی حقوق بشر، احترام بگذارد و زمینه اجرای آن‌ها را مانند قوانین جاری كشور، به‌طور سیستماتیك، فراهم نماید. من همه شما را به یاری مردم و مقاومت ایران در راستای تحقق این اهداف عالی فرا می‌خوانم.
خیلی خوشحال می‌شوم كه نظرات شما را بشنوم و به سؤالات پاسخ بدهم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]