شهریور-۲۹ ۱۳۹۲

هشدار اجلاس بین المللی در ژنو نسبت به تكرار قتل عام در لیبرتی

Catégories // اطلاعیه‌ها

هشدار اجلاس بین المللی در ژنو نسبت به تكرار قتل عام در لیبرتی

روز جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۲ (۲۰ سپتامبر ۲۰۱۳)، در یك اجلاس بزرگ بین المللی در ژنو، مریم رجوی، ضمن تقبیح ۲۰ روز سكوت و بی عملی در قبال وضعیت هولناك هفت پناهجوی اشرفی، شامل ۶ زن، كه توسط آدمكشان مالكی به گروگان گرفته شده‌اند و نزدیك به سه هفته است كه زیر شكنجه و بازجویی قرار دارند، از آمریكا، ملل متحد و خانم ناوی پیلای، كمیسر عالی حقوق بشر خواست كه به تعهدات حقوقی و اخلاقی خود برای آزادی بلادرنگ گروگان‌ها عمل كنند. وی گفت براساس اطلاعات مشخص و دقیق از منابع مختلف گروگان‌ها… در دست دولت عراق هستند. این جزئیات به اطلاع مقامات آمریكایی، كمیسر عالی پناهندگان، كمیسر عالی حقوق بشر و اتحادیه اروپا نیز رسیده است. رجوی هشدار داد كه ادامه سكوت دولت آمریكا راه را برای ارتكاب جنایت در مورد گروگان‌ها توسط دولت دست نشانده ملاها در عراق هموار خواهد كرد

رجوی افزود: قتل‌عام دهم شهریور در اشرف، وضعیت ناامن لیبرتی را به‌صورت یك امر اضطراری درآورده است. نیات شوم حكومت عراق از اینجا پیداست كه به رغم تضمین‌های مقامات ملل متحد و وزیر خارجه آمریكا دولت عراق از تأمین حداقل الزام‌های امنیتی برای ساكنان لیبرتی از قبیل انتقال تجهیزات حفاظت شخصی و تجهیزات پزشكی از اشرف به لیبرتی مانعت می‌كند و اجازه نمی‌دهد ۱۷۵۰۰ تی والی كه از بنگال‌ها حفاظت می‌كرده است، به كمپ بازگردد.
مریم رجوی گفت: از آنجا كه دولت عراق هیچ صلاحیتی برای حفاظت ساکنان ندارد و خود قاتل ساكنان است، تیم مانیتورینگ سازمان ملل و نیروهای كلاه آبی ملل متحد باید به طور شبانه روزی در داخل لیبرتی مستقر شوند. زیرا بدون حضور یك نیروی ثالث در لیبرتی، هیچ امنیتی متصور نیست.
وی افزود تا آنجا كه به مماشاتگران با آخوندها بر می گردد، این كشتار اسباب ننگ و روسیاهی همیشگی آنان است. چرا كه مقاومت ایران و حامیانش در سراسر جهان بارها هشدار داده بودند كه دولت دست نشانده آخوندها در عراق، در تدارك فاجعه انسانی دیگری علیه مجاهدین است. اما جز سكوت و بی‌عملی پاسخی نشنیدند.

در این اجلاس هم چنین، خوزه لوئیس رودریگرز زاپاترو، نخست وزیر سابق اسپانیا، جولیو ترزی، وزیر خارجه ایتالیا (۲۰۱۳-۲۰۱۱)، هورست تلچیك، رئیس كنفرانس امنیتی مونیخ (۲۰۰۸-۱۹۹۹) ، سید احمد غزالی، نخست وزیر سابق الجزایر، فیلیپ كراولی، سخنگوی وزارت خارجه آمریكا (۲۰۱۱-۲۰۰۹)، سناتور اینگرید بتانكورد، كاندیدای سابق ریاست جمهوری از كلمبیا، اریك ورو، قانونگزار سوئیسی، الساندرو پاگانو، قانونگزار ایتالیایی، سناتور مارگاریتا دوران و سناتور ریپول از اسپانیا، دنیس دمول، نماینده مجلس از بلژیك، طاهر بومدرا، مقام عالیرتبه پیشین و مسئول پرونده اشرف در ملل متحد، مارك كینزبرگ، سفیر پیشین آمریكا در مراكش، سناتور پیشین آمریكایی رابرت توریسلی، مثقال البطیش، سرتیپ ستاد ارتش آزاد سوریه، سرهنگ وسلی مارتین، از فرماندهان حفاظت اشرف سخنرانی كردند.
شركت كنندگان در جلسه از چشم پوشیدن آمریكا و ملل متحد بر فجایع انسانی در اشرف و لیبرتی و شانه خالی كردن از كمترین تحقیق در مورد این جنایت‌ها، كه تاكنون منجر به كشته شدن ۱۰۰ پناهنده بی‌دفاع شده است ابراز انزجار كردند و از آن‌ها خواستند كه بر این بی عملی و سكوت كه جلادان و آدمكشان رژیم ایران و دولت دست‌نشانده اش در عراق را، جریتر كرده است نقطه پایان بگذارند. و به تعهدات خود در قبال ساكنان لیبرتی كه اكنون هر لحظه در معرض قتل عام دیگری قرار دارند، عمل كنند.
اجلاس تأكید كرد كه آمریكا و ملل متحد به طور حقوقی و اخلاقی در قبال تأمین حفاظت و سلامت این پناهجویان كه افراد مورد نگرانی و تحت حفاظت كنوانسیون چهارم ژنو هستند، به طور مستقیم مسئولند و باید در قبال هر گونه تهدید و خطر نسبت به آنان پاسخگو باشند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۹ شهریور۱۳۹۲ (۲۰ سپتامبر۲۰۱۳)

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]