كشتار كریسمس در لیبرتی
حمله به لیبرتی سوغات مالكی از سفر به تهران برای تحت الشعاع قرار دادن گروگان گیری و جنایت بزرگ علیه بشریت در اشرف پرداخت قسط دیگری برای دور سوم نخست وزیری مالكی و مقابله مذبوحانه خامنه ای با بحران سرنگونی است
مریم رجوی، با درود به مجاهدان قهرمان بیژن تهرانی، محمود برنافر و عباس نامور كه هر سه نفر از برجسته ترین مسئولان و كادرهای قدیمی مجاهدین بودند و با آرزوی بهبود ۷۱ مجروح و مصدوم «كشتار كریسمس در لیبرتی» درباره چهارمین حمله موشكی به لیبرتی در سال ۲۰۱۳ گفت:
حمله موشكی تروریستی به لیبرتی، سوغات مالكی از سفر به تهران و بحران سازی عمدی برای تحت الشعاع قرار دادن گروگانگیری و جنایت بزرگ و رسوا شده علیه بشریت در اشرف پس از محكومیتهای بین المللی، اعتصاب غذای جهانی ۱۰۸ روزه و به دام افتادن مشاور امنیتی مالكی در دادگاه اسپانیاست.
این پرداخت قسط دیگری برای دور سوم نخست وزیری مالكی به خامنه ای و درعین حال مقابله مذبوحانه خامنهای با بحران سرنگونی رژیم بحران زده و متزلزل آخوندی است كه به ویژه پس از تن دادن به توافقنامه اتمی، تلاش میكند با كشتار مجاهدین برای خود راه نجاتی بیابد.
مریم رجوی تأكید كرد: اگر آمریكا و ملل متحد تعهدات اعلام شده مكرر خود را در مورد امنیت و سلامت مجاهدان اشرف و لیبرتی نقض نكرده بودند و در مورد حملات موشكی قبلی به لیبرتی و به ویژه در مورد اعدامهای جمعی و گروگانگیری در اشرف توسط دولت عراق ، بی عملی پیشه نمیكردند، مالكی به خود جرأت نمیداد به چنین جنایتهای فجیعی دست بزند. به خصوص كه دولت آمریكا، اتحادیه اروپا و ملل متحد از آماده سازیهای حاكمان بغداد و تهران برای این قبیل حملات بیاطلاع نبودند و مقاومت ایران بارها نسبت به قصد آنها برای كشتار مجدد ساكنان لیبرتی ، هشدار داده بود.
مریم رجوی در روز ۱۳ آذر (۴ دسامبر) در كنفرانسی در پارلمان اروپا، در روز ۱۶ آذر (۷ دسامبر) در كنفرانسی در پاریس و در روز ۲۷ آذر (۱۸دسامبر) در كنفرانسی در رم تصریح كرده بود: «هر اتفاقی كه برای مجاهدان لیبرتی بیفتد، دولت آمریكا و ملل متحد در قبال آن مسئولیت كامل دارند».
مریم رجوی آمریكا، اتحادیه اروپا، ملل متحد و شورای امنیت را به اقدامهای جدی عملی برای تضمین امنیت قتلگاه لیبرتی فراخواند و افزود: تنها راه واقعی برای جلوگیری از ادامه جنایت در لیبرتی و كشتار پناهندگان ایرانی ، انتقال بلادرنگ همه آنها به آمریكا حتی به طور موقت و در یك مكان موقت است.
او به طور خاص از دولت آمریكا كه بارها نسبت به سلامت و امنیت ساكنان متعهد شده است، خواست تا زمان انتقال ساكنان لیبرتی به آمریكا یا كشورهای دیگر، با ارجاع موضوع امنیت لیبرتی به شورای امنیت ملل متحد، اقدامهای مقتضی را برای وادار كردن دولت عراق به اجرای التزامهای بین المللی اش درباره امنیت و حفاظت ساكنان لیبرتی و مراعات استانداردهای حقوق بشر انساندوستانه به عمل بیاورد. شورای امنیت همچنین باید موضوع تحقیقات جامع و مستقل بین المللی دربارة جنایت ۱۰ شهریور (اول سپتامبر) در اشرف را عهده دار شده و تعیین تكلیف نماید تا این تحقیقات نیز به سرنوشت تحقیقات مسخره قبلی در مورد كشتارهای اشرف و لیبرتی دچار نشود.
مریم رجوی به طور مبرم در رابطه با سلامت و امنیت ساكنان لیبرتی از دولت آمریكا، رهبران اتحادیه اروپا، شورای امنیت و دبیركل و كمیسر عالی پناهندگان ملل متحد خواست، دولت عراق را موظف كنند حداقل الزامات امنیتی در لیبرتی را بپذیرد. به طور مشخص برگرداندن ۱۷۵۰۰ تی وال، جان پناه سیمانی به تعداد كافی، انتقال كلاه و جلیقه های ایمنی و تجهیزات پزشكی از اشرف، اجازه سازندگی و دو لایه كردن سقف بنگالها در لیبرتی و افزایش مساحت آن به خاطر پایین آمدن ضریب آسیب پذیری.
اگر این حداقلها، كه بعد از نخستین حمله موشكی در بهمن ماه ۹۱ (فوریه ۲۰۱۳) تا كنون صدها بار با مقامات آمریكایی و سازمان ملل و دولت عراق در میان گذاشته شده است، تأمین شده بود، خسارتهای انسانی در لیبرتی بسیار كمتر بود.
محل اصابت ۳۶ موشك در داخل لیبرتی كه مساحت آن حدود نیم كیلومتر مربع است رؤیت گردیده است.
۴ موشك ۱۰۷ میلیمتری كه در داخل لیبرتی فرود آمده، عمل نكرده و هر لحظه امكان انفجار آنها وجود دارد. قدرت تخریبی موشكهای ۲۸۰ میلیمتری زمین به زمین كه ۸ فروند بوده و ۳ فروند از آنها به لیبرتی اصابت كرده و محل های اصابت توسط ناظران سازمان ملل و كمیساریا و كارشناسان متفجرات ارتش عراق رویت شده ، ۲۰ برابر بیشتر از موشكهای ۱۰۷ میلیمتری است.
در حالی كه ورود كلاه و جلیقه ایمنی، پارچه و كیسه گونی، بذر گیاهان و درختان بیشتر از ۱۵۰ سانتیمتر و حتی تلفن موبایل به لیبرتی ممنوع است و حكومت عراق وارد شدن این اقلام را به لیبرتی، اقدام علیه امنیت و حاكمیت این كشور تعبیر میكند، جای شگفتی است كه وارد شدن و پرتاب موشكهای 2 متری و ۱۱۰ كیلویی با قدرت انفجاری ۲۰ برابر بیشتر از موشكهای ۱۰۷ میلیمتری به نزدیكی فرودگاه بین المللی بغداد تعارضی با این حاكمیت ندارد و حكومت مالكی در این رابطه سكوت پیشه كرده و هیچ اعتراض و اقدامی نمی كند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۶ دی ۱۳۹۲(۲۷ دسامبر۲۰۱۳)