کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت: دروغگویی و پنهانكاری رژیم آخوندی در پروژههای اتمی- مریم رجوی بعد از توافق اتمی نسبت به فریبكاری ملایان برای دستیابی به بمب اتمی هشدار داده بود
علی اكبر صالحی رییس آژانس اتمی رژیم آخوندی روز دوم بهمن اعتراف كرد بخشی از تجهیزات ممنوعه اتمی را پنهان كرده است.
وی در مصاحبه با تلویزیون حكومتی گفت «توی لولههای اینجا توی آن كالانداریهایی كه داشتیم، لولههایی كه سوختها میره توی آن، ما مشابه آن لولهها را هم خریده بودیم ولی من آن زمان نمیتوانستم اعلام بكنم فقط یك نفر در ایران میدانست، بالاترین مقام ارشد نظام (خامنهای) كسی دیگهیی نمیدانست…»( تلویزیون كانال ۴ رژیم ۲ بهمن).
صالحی چهارشنبه ۱۰بهمن به خبرگزاری حكومتی ایرنا گفت: «ما یک سری قطعات جایگزین در اختیار داشتیم، یک سری هم خریدیم و این اقدامات خلاف مقررات نبوده است. ضرورتی نداشت آن موقع اعلام کنیم که لولههای جایگزین در اختیار داریم.» وی دلیل این پنهان كاری و نقض توافق را دستور خامنهای توصیف كرد و گفت: «باید هوشیار باشیم و محاسبات مربوط به برگشتپذیری را هم مد نظر قرار دهیم. به عبارت دیگر نباید پلهای پشت سر خراب شود.»
این اظهارات بهخوبی نشان میدهد كه بنای رژیم در مذاكرات اتمی بهویژه مذاكرات با ۵+۱ بر دروغپردازی و پنهانكاری بوده و هدفی جز كسب فرصتهای بیشتر برای دست یابی به بمب اتمی نداشته است.
مریم رجوی بلافاصله بعد از توافق اتمی در ۲۳ تیر ۱۳۹۴ هشدار داد: این توافق ”راه فریبكاری ملایان و دستیابی آنها به بمب اتمی را نمیبندد” و قبل از آن در ۳ آذر ۱۳۹۲ هشدار داده بود ”هرگونه سستی و تعلل و كوتاه آمدن از سوی جامعه بین المللی باعث میشود كه خامنهای بار دیگر با فریبكاری و تقلب به سمت تولید بمب اتمی پیش برود.”.
روحانی، رییس جمهور ارتجاع در كتاب ”امنیت ملی و دیپلماسی هستهیی” نوشته بود: ”سال ۱۳۸۱ فعالیتها در فضایی آرام پیش میرفت ولی به ناگاه مجاهدین با ترتیب دادن یك مصاحبه مطبوعاتی و وارد كردن اتهامات واهی سر وصدای زیادی به راه انداختند …“ در حالیكه سازمان انرژی اتمی میخواست آژانس را “در برابر عمل انجام شده قراردهند“. ”. ساندی تلگراف ۵ مارس ۲۰۰۶نوشت «حسن روحانی فاش ساخت كه چگونه تهران وقت خرید و بعد از اینكه برنامه مخفی اتمیاش در سال ۲۰۰۲ توسط اپوزیسیون ایران افشاء گردید سعی كرد كه غرب را فریب بدهد».
شورای ملی مقاومت ايران- كميسيون خارجه
۴بهمن ۱۳۹۷(۲۴ژانويه ۲۰۱۹)