فروردین-۱۸ ۱۳۹۲

سخنرانی در جشن نوروزی در مجلس ملی فرانسه

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی در جشن نوروزی در مجلس ملی فرانسه

خانم‌ها و آقایان نماینده و سناتور، دوستان گرامی!
بسیار خوشحالم که در مراسم سال نو ایرانی، برای اولین بار در مجلس ملی فرانسه شرکت می‌کنم. نوروز مصادف با ۲۰مارس در سراسر ایران و تعدادی از کشورهای آسیای میانه از جمله افغانستان، تاجیکستان و در بخش بزرگی از ترکیه و عراق جشن گرفته می‌شود و در سراسر جهان، ایرانیان این سنت را برپا می‌دارند.
نوروز، هم جشن آغاز سال نو و هم پیشواز بهار است. اما فراتر از آن، جشن غلبه بر زمستان، به‌عنوان سمبل ایستایی و افسردگی و تاریکی، و گرامی‌داشت بهار، به عنوان سمبل نویی و فرخندگی و حتمیت تغییر است.
این سنت هزاران ساله، در حقیقت نماد یک فلسفه ژرف است. فلسفه شکیبایی و امید و ایمان به تغییر، و برای مردم ایران گرامیداشت نوروز، بزرگداشت و ایمان به تغییر و شکوفایی است.

شاید جالب باشد که بدانید ملاهای حاکم بر ایران چقدر با نوروز دشمنی دارند. در سه دهه گذشته، آن‌ها طرح‌های بزرگی به‌اجرا گذاشتهاند تا مراسم نوروز، تعطیل و فراموش شود. اما در برابر اراده مردم ایران و عشقشان به فرهنگ و سنن اصیلشان، شکست خوردهاند.
به همین دلیل من در پیام نوروزی به مردم ایران، از آن‌ها خواستم تا به‌رغم خواست ملاها، نوروز راحتما جشن بگیرند و اگر به‌دلیل فشارهای اقتصادی، قدرت تهیه کردن شیرینی که از سنت‌های جشن نوروزی است را ندارند، با یک حبه قند، این مراسم را برگزار کنند. من ایمان دارم که ملاها در برابر عشق پرشور مردم ایران به آزادی و حاکمیت مردم نیز شکست خواهندخورد. در حالی‌که بهار در ایران فرا میرسد، ملاهای حاکم در زمستان سیاه و سختی به‌سر می برند که از آن برون‌رفتی ندارند و درگیر بحران‌هایی هستند که راه به سرنگونی آن‌ها می برد.

-منازعه قدرت‌های اصلی هیأت حاکمه،
-فروپاشیدگی اقتصاد کشور،
-قیامی‌که متحد اصلی آن‌ها یعنی رژیم سوریه را بزودی سرنگون خواهد کرد.
– بن بست برنامه اتمی و به‌خصوص نارضایتی مردمی در آستانه انفجار.
ملاها امروز به هر دری میزنند تا وقت بخرند. سه روز دیگر بر سر برنامه اتمی ملاها، مذاکرات قزاقستان برگزار می‌شود. استراتژی ملاها هم‌چنان کش‌دادن این نشست‌ها است. متأسفانه دولت‌های غرب به این استراتژی کمک کردهاند.
دو ماه و نیم دیگر نیز برای تعیین رئیس‌جمهور جدید رژیم، یک به اصطلاح انتخابات برگزار می‌شود. رهبر ملاها پیشاپیش اعلام کرده است که همه کاندیداها باید از صافی یک نهاد منصوب او به نام شورای نگهبان عبور کنند. بنابراین همه کاندیداها باید سرسپرده خامنهای باشند.
او حتی مشخصات رئیس‌جمهور مورد نظر خودش را هم تعیین کرده و خواهان آن شده که باید مثبتات احمدی نژاد را داشته باشد، ولی تمردهای او را نداشته باشد. با این همه، ملاها حتی پس انتخاب کاندیداهایشان، در طول انتخابات، بسیار در آراء دستکاری میکنند. اولا رقم آرا را چند برابر افزایش می‌دهند. ثانیا کاندیدایی را که خامنهای دستور داده، از صندوق‌ها بیرون میآورند.

برای ما تردیدی وجود ندارد که ملاها حتی اگر فرد مطلوب خود را نیز رئیس‌جمهور کنند، باز تمامیت رژیم از نمایش انتخابات ضعیفتر و فلج شده تر بیرون می‌آید. آن‌ها هر چه بیشتر در بحران فرو می‌روند، بیشتر نیاز دارند که قاعده رژیمشان را باریک کنند. آن‌ها هر چه ضعیف‌تر میشوند، اعدام‌ها را افزایش می‌دهند. و هر چه بیشتر با مانع روبرو شوند، بیشتر به مقاومت ایران حمله می‌کنند.
حمله ۹ فوریه به لیبرتی، کمپ محل استقرار مخالفان ایرانی، مستقیما ناشی از ضعف رژیم بود. اکنون که ملایان در بن‌بست هستند، حملات به لیبرتی باز هم ممکن است در هر زمان تکرار شود. به همین دلیل اکنون حفاظت ۳۱۰۰نفردر لیبرتی مبرم‌ترین مسأله است
متأسفانه آمریکا و اتحادیه اروپا و ملل متحد تاکنون سیاست مسئولانهیی نداشتهاند. در بیخانمان‌سازی اجباری اعضای مقاومت و زندانسازی لیبرتی، آن‌ها با طرح‌های دولت دست‌نشانده ملاها در عراق همراهی کردند. اکنون نیز به بهانههای مختلف می‌کوشند موضوع حفاظت مبرم ساکنان لیبرتی را دور بزنند. ما از آن‌ها می‌خواهیم این سیاست خطرناک را متوقف کنند.
متأسفانه نماینده دبیرکل در عراق، نه تنها در زمینهسازی حمله ۹ فوریه نقش داشته، بلکه با اقدامات و اظهاراتش به یک حمله جنایتکارانه دیگر ،کارت سفید می دهد.

موضوع پناهجویان و پناهندگان در اشرف و لیبرتی منحصرا در چارچوب وظایف کمیساریای پناهندگی است و زمان آن رسیده است که کمیساریای عالی، این مسئولیت را بدون دخالت‌های نماینده ویژه سازمان ملل در عراق برعهده بگیرد.
این حق طبیعی یک جمعیت در معرض خطر است که از محل خطر دور شود. این حق ساکنان لیبرتی است که از این قتلگاه خارج شوند. دو گزینه وجود دارد:

یا انتقال هر چه سریع‌تر تمام ساکنین به آمریکا یا اروپا.
یا بازگرداندن هر چه سریع‌تر آن‌ها به اشرف که به طور نسبی از امنیت برخوردار است تا در پی آن به‌کشورهای دیگر منتقل شوند.
من از دولت فرانسه انتظار دارم که مقاومت مشروع مردم ایران برای تغییر رژیم را به‌رسمیت شناخته و پیشتاز ابتکارعمل برای حل مسئله مبرم حفاظت ساکنان لیبرتی، برپایه یکی از دو گزینه فوق در سطح اتحادیه اروپا باشد.
شما شنیدهاید که روز گذشته، وزیر اطلاعات رژیم ملایان، مصلحی، به عراق رفت تا در مورد جنبش ما، یعنی مجاهدان اشرف و لیبرتی، با دولت عراق صحبت کند و از آن‌ها خواسته که این پناهندگان را از عراق اخراج کند.
معنی اش این است که توطئه‌های زیادی برای کشتار جدید و ایجاد مشکلات جدید انسانی و فاجعه انسانی در راه است. به همین دلیل است که ما به دنبال یک کارزار جدید بین المللی برای جلوگیری از یک حمله جدید و مشکلات جدید انسانی هستیم.

خانم‌ها و آقایان!
شادی و فرخندگی نوروز را برای شما و تمام مردم فرانسه نیز آرزو می‌کنم. ما عمیقا به آمدن بهار تغییر و نو شدن سیاسی و اجتماعی ایمان داریم. چرا که مبارزه ما برای ایجاد یک جمهوری کثرت‌گرا و مبتنی بر جدایی دین از دولت، برابری زن و مرد، لغو حکم اعدام و یک ایران غیر‌اتمی است.
یقین دارم که حکومت ملایان، مثل فصل زمستان که رفتنی است، جای خود را به بهار مردم ایران خواهد داد.
از همه شما متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]