سخنان مریم رجوی در کنفرانس «حمایت از قیام سراسری در ایران برای یک جمهوری دموکراتیک»
با شرکت نمایندگان کنگره آمریکا از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه
روز پنجشنبه ۲۶ آبان کنفرانس «حمایت از قیام سراسری در ایران برای یک جمهوری دموکراتیک با حضور نمایندگان کنگره از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه» در ساختمان کنگره برگزار شد و نمایندگان سخنرانی مریم رجوی را استماع کردند.
در این کنفرانس، نمایندگان کنگره برد شرمن دموکرات از کمیته خارجی، ابیگیل سپنبرگر دموکرات از کمیته خارجی، جو ویلسون جمهوریخواه از کمیته خارجی، مک کلینتاک جمهوریخواه از کمیته قضایی، اسکات پیترز دموکرات از کمیته نظارت بر امور دولت، لنس گودن جمهوریخواه از کمیته امور مالی، رندی وبر جمهوریخواه از کمیته علوم و تحقیقات، جودی چو دموکرات از کمیته نظارت بر بودجه، شیلا جکسون لی دموکرات از کمیته قضایی، استیو کوهن دموکرات رییس زیرکمیته قانون اساسی در کمیته قضایی شرکت و سخنرانی کردند.
نمایندگان حسابرسی از رژیم آخوندی در قبال کشتار جوانان شورشگر و قیامکنندگان ۱۴۰۱ کشتار آبان ۹۸ و قتل عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ را ضروری دانستند آنها بر نفی هر نوع سیستم دیکتاتوری اعم از شاه و شیخ در ایران تاکید کردند.
مریم رجوی در سخنران خود خطاب نمایندگان کنگره آمریکا گفت: به شما که در کنار قیام سراسری مردم ایران برای آزادی ایستادهاید، درود میفرستم. امروز میخواهم خواست مشترک مردم ایران را در شهرهای مختلف ایران در حال مبارزه با رژیم آخوندها هستند، بیان کنم. خواست مشخص آنها از تمام جهان این است که مبارزه مردم ایران برای سرنگونی رژیم آخوندی و نبرد جوانان ایران با سپاه پاسداران را بهرسمیت بشناسید.
حق مسلم مردم ایران: سرنگونی
وی افزود: مگر سرنگونی رژیمی که فقط در دو ماه اخیر دستکم ۵۷کودک را با شلیک مستقیم به قتل رسانده، حق و ضروری نیست؟ مگر این رژیم ۳۰هزار زندانی سیاسی را در سال ۱۳۶۷ اعدام نکرده است؟ مگر این رژیم بیش از ۱۵۰۰ایرانی معترض را در آبان ۱۳۹۸ با گلوله به قتل نرساند؟ مگر سپاه پاسداران این رژیم، هواپیمای مسافربری حامل ۱۷۶نفر را با موشک سرنگون نکرد؟ مگر این رژیم مهمترین تهدید صلح و امنیت جهان نیست؟ مگر مهمترین بانی تروریسم دولتی نیست؟ پس، هیچ دولتی نباید در بهرسمیت شناختن سرنگونی رژیم توسط مردم ایران درنگ کند.
در اعلامیه استقلال آمریکا آمده است: «هنگامی که دولت از شهروندان رو برمیگرداند و نابودی آنان را پیشه میکند، حق مسلم شهروندان دگرگونی و برانداختن حکومت است تا بتوانند دولت نوین را بر مبنای اصول حقوق اساسی خود بنیانگذاری کنند». حق مسلم مردم ایران نیز همین است و جهان باید آن را محترم بشمارد. مردم ایران که در سراسر کشور بهپاخاستهاند، یک خواسته دارند: سرنگونی رژیم آخوندی.
مریم رجوی در ادامه تأکید کرد که مردم ما مذاهب گوناگونی دارند، ازگرایشهای سیاسی مختلفی برخوردارند و ملیتهای مختلفی در ایران زندگی میکنند، اما امروز همه مردم ایران در این خواست مشترکاند که استبداد دینی باید سرنگون شود.
سالهای سال است که رژیم آخوندی مهمترین منشأ خصومت و تروریسم و بنیادگرایی در منطقه است. امروز موشکها و پهپادهای این رژیم به اروپا رسیده و به کشتار و ویرانی در اوکراین مشغول است. پایان دادن به این معضل یک راه و تنها یک راه دارد و آن سرنگونی رژیم توسط مردم ایران است. امروز جوانان ایران جانشان را برای سرنگونی آخوندها، فدا میکنند. دفاع مشروع حق آنهاست که جهان بایستی آن را بهرسمیت بشناسد.
آزمون مهم در برابر غرب
مریم رجوی در ادامه سخنانش خطاب به نمایندگان کنگره گفت : در این شرایط، جهان غرب در برابر آزمون مهمی قرار گرفته است. آنها نباید مسئولیت اخلاقی و تاریخی و سیاسی خود را نادیده بگیرند. رژیم آخوندها سازمان مجاهدین را تهدید اصلی موجودیت خود میداند و شاخص این رژیم برای رابطه با کشورهای خارجی بهویژه در اروپا و آمریکا، مواضع آنها در قبال مجاهدین است. هم از این روست که آنها با انواع وعده و وعیدها یا شانتاژها تلاش میکند طرف حسابهای خارجیاش را به موضعگیری علیه مجاهدین وادار کند. معاون بینالملل قوه قضاییه آخوندها در تیرماه امسال گفت: «در هیچ ملاقاتی با سفرای کشورهای اروپایی یا هئیتهای کشورهای اروپایی نیست که ما به قضیه مجاهدین نپردازیم».
در دوران قیام با توجه به نقش فعال مجاهدین و کانونهای شورشی در پیشبرد قیام، رژیم تلاشهایش را علیه مجاهدین در این رابطه تشدید کرده است. هدف رژیم پخش اطلاعات غلط علیه مخالفان و معترضان در خیابانها، بهعنوان توجیهی برای سرکوب و اعدام دستگیرشدگان بهویژه هواداران مجاهدین است.
انقلاب بزرگ در ایران
مریم رجوی در بخش پایانی سخنانش گفت: «امروز در ایران یک انقلاب بزرگ درجریان است. این انقلاب، اولا، هرگونه دیکتاتوری را رد میکند. قیامکنندگان همه روزه در شعارهایشان هم دیکتاتوری سلطنتی هم استبداد آخوندی را رد میکنند. ثانیا، این قیام با نقش پیشتاز و رهبریکننده زنان، برجسته شده است. حضور فعال آنها یکی از مهمترین ستونهای حیات رژیم یعنی زنستیزی را به چالش کشیده است. در برنامه ده مادهیی مقاومت برای آینده ایران تأکید شده است: «برابری کامل زنان و مردان در حقوق سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و مشارکت برابر زنان در رهبری سیاسی، لغو هرگونه تبعیض، حق انتخاب آزادانه پوشش، ازدواج، طلاق، تحصیل و اشتغال و منع بهرهکشی از زنان تحت هر عنوان».
ویژگی دیگر قیامها این است که به میزان زیادی از سازمانیافتگی برخوردار است. این حاصل تلاش و فداکاری کانونهای شورشی و شبکه سازمانیافته مجاهدین در شهرهای سراسر کشور است. به این ترتیب، آنها بهطور موثری روند حرکت جوانان را به شورش علیه رژیم سوق داده و مشوق آنها بودهاند امروز جوانان ایران همان روشها و هدفهای کانونهای شورشی را در خیابانها تکرار میکنند. در این شرایط، مذاکره با این رژیم غیرقابل توجیه است و این، شرمآور است که به رژیمی پول رسانده شود که در حال کشتار کودکان است.
مردم ایران نقش اعضای مجلس نمایندگان و سنا را در حمایت از رزمندگان آزادی در اشرف و لیبرتی را از یاد نبردهاند و اکنون انتظار دارند که کنگره یک ابتکار جهانی را برای بهرسمیت شناختن حق مردم ایران برای سرنگونی رژیم آخوندها و استقرار یک جمهور دموکراتیک مبتنی بر آرای مردم و جدایی دین و دولت به عهده بگیرند.
- برچسبها:آمریکا, بنیادگرایی, تروریسم, خاورمیانه, رژیم آخوندی, رژیم ایران, قیام ایران, مبارزه