نگاهی کوتاه به اجلاس جهانی ایران آزاد ۱۴۰۳
اجلاس جهانی ایران آزاد ۱۴۰۳ طی سه روز با حضور مریم رجوی برگزار شد .
همزمان تظاهرات دهها هزار نفری ایرانیان آزاده در برلین و مجاهدین در اشرف۳ نیز با این گردهمایی همراه بودند.
مریم رجوی در روز اول سخنان خود را اینطور آغاز کرد:
«تظاهرات عظیم امروز شما در برلین، امتداد پیروزی مردم ایران در تحریم انتخابات خامنهای است.
این خروش مردم ایران خطاب به جهان است که سرنگونی رژیم ولایت فقیه حتمی است و آزادی، دموکراسی و برابری در ایران و صلح در منطقه خاورمیانه برقرار میشود.»
وی انتخابات قلابی ریاست جمهوری حکومت آخوندها را، برآیند بنبست و شکستهای بزرگی دانست که دامنگیر رژیم است روزهای سیاهتر برای حکومت آخوندی در پیش است.
چهرههای برجسته سیاسی از سراسر جهان در این گردهمایی حضور داشتند.
شرکتکنندگان در اجلاس تاکید کردند که شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران بهدلیل ظرفیت سازمانی خود در داخل و خارج از ایران، موقعیت منحصر به فردی برای به چالش کشیدن رژیم ایران دارند.
مایک پنس معاون رئیس جمهور قبلی آمریکا گفت: بهخاطر همه شما بادهای تغییر در ایران قویتر از همیشه میوزد. او از آمادگی شورای ملی مقاومت برای رهبری ستایش کرد و گفت: «من میخواهم جهان گستردهتر بفهمد که مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت در ارزشهایی مشترک هستند که کشورهای غربی آن را گرامی میدارند.»
وی برنامه ده مادهیی مریم رجوی برای آینده ایران را گسترش «برابری سیاسی، اجتماعی و اقتصادی برای زنان» و تضمین «آزادی بیان، آزادی اجتماعات و تضمین حق همه افراد» توصیف کرد.
استفان هارپر، نخست وزیر سابق کانادا، بر توانایی شورای ملی مقاومت بهعنوان یک جایگزین تاکید کرد و گفت: «بدیل رژیم هرج و مرج نیست، این اپوزیسیون سازمان یافته و دموکراتیک ایران است.» وی شورای ملی مقاومت را دارای “سازمان دیرینه و ریشه های اجتماعی عمیق” با “شبکه فعال در داخل و خارج از ایران و رهبری توانا” توصیف کرد.
هارپر گفت که برنامههای شورای ملی مقاومت مبتنی بر «تعهد به انتخابات آزاد، رد اشکال کنونی و گذشته دیکتاتوری، آزادی اجتماعات و بیان، کثرتگرایی و حاکمیت قانون، حقوقبشر و جنسیت است. برابری، جدایی دین از دولت ، پذیرش تنوع مذهبی و قومیتی ایران و از همه مهمتر برای جامعه جهانی، یک کشور غیرهستهیی در صلح با جهان».
جان برکو، رئیس پیشین مجلس عوام بریتانیا، طرح ده مادهیی شورای ملی مقاومت را بهعنوان «یکی از گویاترین و جامعترین بیانیههای جایگزینی که هر دموکراتی آرزوی دیدن آن را دارد» ستود.
سخنرانان همچنین بر نقش حیاتی کانونهای شورشی تاکید کردند و گفتند که «این سازمانی است که مدتهاست و ریشههای اجتماعی عمیقی دارد. دارای شبکه فعال در داخل و خارج ایران و رهبری توانمند است»
لیز تراس نخست وزیر اسبق انگلیس بر اهمیت حمایت از مقاومت ایران تاکید کرد و گفت: ما هرگز نباید از ایده ایران آزاد و دموکراتیک دست بکشیم. او خواستار افزایش فشار بر رژیم و حمایت از کسانی شد که به دنبال تغییر هستند: “ما باید تلاش های خود را برای توقف تامین بودجه به رژیم ایران و افزایش تحریم ها علیه رژیم افزایش دهیم.”
اینگرید بتانکور، سناتور سابق کلمبیایی، خاطرنشان کرد: «در فرانسه، فقط در فرانسه، اکثریت کنگره طوماری را در حمایت از طرح ده مادهیی مریم رجوی امضا کردند. در ایالات متحده نیز همین اتفاق افتاد. بیش از۲۳۰عضو دو حزبی کنگره ایالات متحده. بیش از ۵۰۰نماینده فراحزبی در پارلمان بریتانیا و تعداد زیادی برنده جایزه نوبل.
سخنرانان در اجلاس جهانی ایران آزاد ۲۰۲۴ یک جبهه متحد در حمایت از شورای ملی مقاومت بهعنوان پایدارترین و ماندگارترین جبهه ارائه کردند.
برای مطالعه سخنان مریم رجوی در اجلاس سه روزه به این لینکها مراجعه کنید
https://www.maryam-rajavi.com/free-iran-world-summit-2024-onward-to-a-free-iran
https://www.maryam-rajavi.com/free-iran-2024-roadmap-of-iranian-resistance-for-a-democratic-republic
https://www.maryam-rajavi.com/free-iran-summit-2024-day-iii-iranian-peoples-massacred-human-rights
- برچسبها:ایران آزاد, مردم ایران, مریم رجوی, مقاومت ایران