• صفحه اول / در رسانه‌ها / جلسه مشترك بین ”مقاومت ایران“ و مجلس عوام انگلستان تجاوزات تهران را مورد بحث قرار داد
آبان-۲۹ ۱۳۹۵

جلسه مشترك بین ”مقاومت ایران“ و مجلس عوام انگلستان تجاوزات تهران را مورد بحث قرار داد

Catégories // در رسانه‌ها

جلسه مشترك بین ”مقاومت ایران“ و مجلس عوام انگلستان تجاوزات تهران را مورد بحث قرار داد

مقاومت ایران (مجاهدین خلق) دیروز جلسه‌یی در مجلس عوام انگلستان با حضور پارلمانترها و شخصیت‌های سیاسی انگلستان برای بحث در رابطه با وضعیت حقوق بشر در ایران بخصوص در مرحله بعد از توافق هسته‌یی برگزار كرد.
این جلسه روز بعد از محكومیت ایران در كمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد بدلیل ادامه نقض حقوق بشر و بحث در مورد یك نوار بحث برانگیز در‌باره اعدام‌های سال ۱۹۸۸ برگزار شد.
۲۲۰تن از اعضای مجلسین عوام و لردهای انگلستان از ۳ حزب كارگر، محافظه كار، لیبرال دمكرات و نمایندگان مستقل بیانیه‌یی در مورد نوار صوتی كه جزئیات تعدیات رژیم ایران كه ۳۰هزار زندانی سیاسی را شامل شد، برملا نمود، صادر كردند…
بیانیه امضاء شده از سوی پارلمانترهای انگلیسی از دولت انگلستان خواست تا ”این كشتار جنایتكارانه را جنایت علیه بشریت دانسته و آن‌را محكوم نماید و از كمیساریای حقوق بشر، شورای حقوق بشر و مجمع عمومی سازمان ملل متحد و شورای امنیت بخواهد تا دستور انجام تحقیقات در این رابطه و سپردن مسئولین این كشتار به دست عدالت را صادر نمایند. همچنین از دولت انگلستان خواست تا از ”تلاش‌های مردم ایران و شورای ملی مقاومت ایران برای اجرای طرح ۱۰ ماده‌یی مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت حمایت نماید…
به‌مناسبت نشست مجلس عوام انگستان مریم رجوی طی یك سخنرانی گفت: مذاكرات اتمی كشورهای ۵+۱ با رژیم آخوندی و عواقب آن در سه سال اخیر ایران را دركانون توجهات بین المللی قرار داده است. اكنون شانزده ماه از امضای توافق اتمی گذشته است. بنابراین زمان كافی برای آزمون سیاست‌ها وجود داشته است.
رجوی خاطر نشان نمود: ”‌برجام فرصتی برای ملاها بود كه تغییر رفتار دهند و دست كم در عرصه بین‌المللی از آشوب و تروریسم دست بردارند. در حالی كه آن‌ها اشغالگری و جنگ‌افروزی در منطقه و به‌خصوص در سوریه را تشدید كردند. رژیم ایران اكنون مهم‌ترین عامل بی‌‌ثبات كردن منطقه است.
همچنین این بیانیه به وخیم شدن وضعیت حقوق بشر در ایران و عدم تاثیر توافق هسته‌یی در تعداد اعدام‌های سال گذشته پرداخته است كه بنا به‌گفته وزیر كشور رحمان فضلی به هزار اعدام و دستگیری سالانه ۶۰۰هزار نفر بالغ می‌گردد.
رجوی بر این باور است كه ”حكومت ملاها با ‌دستگیری و شكنجه و اعدام روزانه و سركوب دائمی زنان و جوانان، دستگیری‌های خودسرانه و آزار پیروان مذاهب دیگر از جمله مسیحیان، سانسور خفه‌كننده در اینترنت، و حتی دستگیری بریتانیایی‌های ایرانی تبار یا جلوگیری از برگزاری كنسرت خود را حفظ می‌كند.
وی تاكید كرد، ”مردم ومقاومت ما در تلاش‌های آزادی‌خواهانه در حال پیشرفت بوده‌اند ”.
در بخش دیگری از این سخنرانی رجوی فاش نمود ”یك دستاورد مهم شكل‌گیری جنبش دادخواهی سی‌هزار زندانی سیاسی قتل‌عام شده در تابستان سال۱۹۸۸ است. ملاها به‌مدت طولانی می‌خواستند این جنایت بزرگ را پنهان كنند، اما انتشار فایل صوتی سخنان آقای منتظری جانشین عزل شده خمینی درباره این كشتارها ابعاد جدیدی از این جنایت هولناك را بر ملا كرد. مقاومت ایران به‌یاری هوادارانش در داخل ایران در حال جمع‌آوری اسناد دراین‌باره است.
رجوی در سخنرانی خود به نشست مجلس عوام تاكید كرد كه ”مقاومت ایران هدفش اینست كه جامعه بین المللی به‌رسمیت بشناسد كه این قتل عام بزرگ یك جنایت علیه بشریت بوده و مسئولان آنرا در برابر عدالت قرار دهد. اگر سكوت و بی‌عملی جامعه بین‌المللی كه باعث فرار جنایتكاران از عدالت شد نبود موج اعدام و سركوب در ایران تا امروز ادامه نمی یافت ”
رجوی گفت: ”مقاومت ایران برای یك جمهوری آزاد و برابر بر اساس جدایی دین و دولت، لغو حكم اعدام مبارزه می‌كند ما خواهان پایان دادن به‌‌احكام شریعت آخوندها و آزادی و برابری پیروان همه مذاهب می‌باشیم. از منتخبان مردم بریتانیا، از كلیسای این كشور و از همه مردم انسان‌دوست بریتانیا برای كمك و حمایت بیشتر از این مبارزه استمداد می‌كنم. جنبش دادخواهی یك هدف مشترك و عادلانه است كه ریشه در شرافت انسانی دارد. ما به‌یاری شما در این دادخواهی نیازمندیم. ما به‌یاری شما برای ترغیب دولت‌های غرب جهت به‌رسمیت شناختن مبارزه مردم ایران برای تغییر رژیم نیازمندیم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]