آذر-۲۸ ۱۳۸۸

محکومیت دیکتاتوری آخوندی در مجمع عمومی ملل‌متحد

Catégories // پیام‌ها // فعاليت‌ها

محکومیت دیکتاتوری آخوندی در مجمع عمومی ملل‌متحد

مریم رجوی: پیام رأی امروز مجمع عمومی ملل‌متحد به دولت‌های مختلف جهان این است که دیگر گام‌های عملی در مخالفت با رژیم ایران بردارند.

پنجاه وششمین قطعنامه محکومیت دیکتاتوری آخوندی به خاطر«نقض جدی، مستمر و پی در پی حقوق‌بشر»، در مجمع عمومی ملل‌متحد،عالی‌ترین مرجع بین‌المللی، به تصویب نهایی رسید.

در این قطعنامه که قوی‌ترین قطعنامه ملل‌متحد در محکومیت فاشیسم مذهبی حاکم‌برایران است، جامعه جهانی، با ابراز «نگرانی عمیق خود را از نقض جدی وسیستماتیک حقوق‌بشر» توسط دیکتاتوری آخوندی، ازجمله براین موارد تاکید کرده است:
– «شکنجه و رفتارهای بی‌رحمانه، ضدانسانی و تحقیرآمیز شامل شلاق زدن و قطع اعضای بدن»
«شمار فزاینده اعدام‌ها از جمله اعدام در ملأعام و اعدام کودکان»

– « سنگسار»، «سرکوب وحشیانه زنان و ادامه تبعیض علیه زنان و دختران»، «تبعیض فزاینده و دیگر موارد نقض حقوق‌بشر علیه اقلیت‌های مذهبی، قومی، زبانی و اقلیت‌های دیگر».
– «استمرار سیستماتیک و جدی اعمال محدودیت علیه آزادی برگزاری اجتماعات و محافل
صلح آمیز، آزادی بیان ازجمله فشارهایی که بر رسانه ها، کاربران اینترنت، مخالفان سیاسی، مدافعان حقوق‌بشر، رهبران و اعضای اتحادیه های کارگری و دانشجویان تحمیل می شود».

قطعنامه مصوب مجمع عمومی ملل‌متحد، در ارتباط با سرکوب قیام سراسری مردم ایران نسبت به «آزار و اذیت، ارعاب، تعقیب، دستگیری‌های خودسرانه یا ناپدید شدن» تظاهرکنندگان، از اقشار و گروه‌های مختلف، «استفاده از خشونت و ارعاب توسط شبه نظامیان دولتی» که «منجر به تعداد بیشماری مرگ و جراحت شده است»؛ « برگزاری محاکمه‌های جمعی» «گرفتن اعترافات اجباری از طریق شکنجه و تجاوز» ابراز نگرانی کرده است.

پنجاه وششمین قطعنامه ملل‌متحد در محکومیت دیکتاتوری آخوندی هم‌چنین ممانعت این رژیم از بازدید گزارشگران و متخصصان حقوق‌بشر از ایران را محکوم می‌کند و از گزارشگران ویژه ملل‌متحد، به‌ویژه گزارشگر اعدام‌های فراقانونی، خودسرانه و بدون محاکمه، گزارشگر ویژه شکنجه، گزارشگر ویژه حفاظت از حق آزادی بیان و عقیده، گزارشگر ویژه در امور وضعیت مدافعان حقوق‌بشر، گروه کاری دستگیری‌های خودسرانه و گروه کاری ناپدیدشدگان اجباری می‌خواهد که به تهیه گزارش در باره «موارد متعدد نقض حقوق‌بشر از ۱۲ ژوئن۲۰۰۹ به بعد» مبادرت کنند.
قطعنامه مصوب مجمع عمومی، از دبیرکل ملل‌متحد نیز خواسته است که «یک گزارش کامل از وضعیت حقوق‌بشر در ایران» به اجلاس اینده مجمع عمومی ملل‌متحد ارائه کند.

رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی از قطعنامه مجمع عمومی ملل‌متحد درباره نقض جدی و مستمر حقوق‌بشر در ایران استقبال کرد واین قطعنامه را سند بین‌المللی دیگری توصیف کرد که طرد این رژیم ضدانسانی از جامعه جهانی را ایجاب می‌کند.
مریم رجوی گفت: این قطعنامه و سایر گزارش‌ها و بیانیه‌های مجامع بین‌المللی به‌علت پنهان‌کاری رژیم و سیاست شانتاژ آن البته قادر به ارائه تصویر جامعی از جنایت‌های هولناک فاشیسم دینی و درد و رنج عظیم مردم ایران نیست. اما به روشنی اثبات می‌کند که حکام ایران بر پایه سرکوب و شکنجه و آدم‌کشی برجامعه یی که این رژیم را نمی‌خواهد، حکومت می‌کنند. قیام مردم ایران که از هفت ماه پیش جریان دارد، گوشه‌یی از شقاوت‌های این رژیم را از جمله کشتار شرکت کنندگان در تظاهرات، شکنجه دستگیرشدگان، زیر گرفتن جوانان موتور سوار توسط خودروهای سپاه پاسداران، پرتاب دانشجویان از طبقات بالای ساختمان‌ها، و تجاوز سیستماتیک به زندانیان زن و مرد – که این بار سران جناح مغلوب رژیم آن را برملا کردند- دربرابر انظار جهانیان قرارداد.

پیام رأی امروز مجمع عمومی ملل‌متحد، به دولت‌های مختلف جهان این است که دیگر به موضعگیری‌های لفظی درباره نقض حقوق‌بشر در ایران بسنده نکنند و گام‌های عملی در مخالفت با آن بردارند. مردم ایران از آن‌ها می‌خواهند که روابط سیاسی و اقتصادی خود با این رژیم را تا توقف سرکوب و کشتار قیام‌کنندگان معلق کنند.

مریم رجوی تأکید کرد: اکنون زمان آن است که پرونده نقض وخیم حقوق‌بشر توسط دیکتاتوری آخوندها از جمله قتل‌عام سی هزار زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷، به شورای امنیت ملل‌متحد ارجاع شود و این رژیم به خصوص خامنه‌ای و احمدی‌نژاد به جرم جنایت علیه بشریت در محاکم بین‌المللی محاکمه شوند.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]