• صفحه اول / آخرین خبرها / مریم رجوی: امروز بیش از همیشه به آزادی امیدواریم و به سرنگونی دیکتاتوری متعهد هستیم
اردیبهشت-۲۷ ۱۴۰۲

مریم رجوی: امروز بیش از همیشه به آزادی امیدواریم و به سرنگونی دیکتاتوری متعهد هستیم

Catégories // آخرین خبرها // رخدادها // فعاليت‌ها

مریم رجوی: امروز بیش از همیشه به آزادی امیدواریم و به سرنگونی دیکتاتوری متعهد هستیم

سخنرانی در جلسه کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در محل مجلس ملی فرانسه در پاریس

به دعوت کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک که دربرگیرنده نمایندگان مجلس فرانسه از احزاب مختلف است، مریم رجوی روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت، در نشستی در محل مجلس ملی فرانسه با نمایندگان این مجلس دیدار و گفتگو کرد.
مریم رجوی در بدو ورود به مجلس فرانسه مورد استقبال جمعی از پارلمانترهای فرانسوی قرار گرفت. در میان مستقبلین از جمله خانم سیسیل ریهاک رئیس کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک، آقای اریک وورت از ناظمان مجلس فرانسه و وزیر پیشین امور مالی و اقتصاد و بودجه، خانم لورانس روسینیول نایب رئیس سنای فرانسه و خانم آنی ژنوار دبیرکل حزب جمهوری‌خواهان نیز حضور داشتند.
در این جلسه خانم سسیل ریهاک رئیس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک، اعلام کرد که ۲۰۰ نماینده مجلس ملی فرانسه با امضای بیانیه‌یی، حمایت خود را از قیام مردم ایران و برنامه ده‌ماده‌یی ابراز داشته‌اند.
در این جلسه علاوه بر اعضای هیئت رئیسه کمیته پارلمانی شامل آقایان آندره شاسین، فیلیپ گوسلن و هروه سولینیاک و شماری دیگر از نمایندگان مجلس و سناتورهای فرانسوی؛ تعدادی از شخصیت‌های سیاسی فرانسوی شامل خانم دومینیک آتیاس نایب رئیس سابق کانون وکلای پاریس، آقای ژان-پیر برار نماینده و شهردار سابق و از بنیانگذاران کمیته پارلمانی در مجلس فرانسه، آقای ژان-فرانسوا لوگاره شهردار سابق منطقه یک پاریس و رئیس بنیاد مطالعات خاورمیانه، آقای ژرار وسپیر محقق و کارشناس مسائل بین‌المللی و آقای پیربرسی رئیس انجمن حقوق بشر نوین نیز حضور داشتند و سخنرانی کردند.
مریم رجوی طی سخنانی در این جلسه گفت:

خانم سسیل ریهاک رئیس کمیته برای یک ایران دموکراتیک،
نمایندگان محترم، دوستان عزیز!
ابتدا باید از۲۰۰ نماینده مجلسین فرانسه که تا به‌حال بیانیه حمایت از مقاومت و قیام ایران را امضا کرده‌اند، قدردانی کنم.
اجازه بدهید سه موضوع کلیدی را مطرح کنم: قیام ایران در چه وضعیتی است؟ چه نتایجی تا به‌حال داشته؟ و چشم‌انداز آینده چیست؟

جامعه ایران در فاز قیام‌ است

از دیماه سال ۹۶، ایران شاهد چند قیام‌ بزرگ بوده است. قیام‌ اخیر نشان داد که مردم ایران تصمیم خود را برای سرنگونی رژیم گرفته‌اند زنان در این قیام پیشتاز بودند و در بسیاری صحنه‌ها جوانان را فرماندهی می‌کردند. نقش چشمگیر زنان نشانه‌ دیگری از عزم جامعه ایران برای یک دگرگونی بزرگ است. و این که آماده پرداخت قیمت سنگین برای آزادی هستند. طی ۶ ماه، حداقل ۷۵۰ تن از تظاهرکنندگان به دست پاسداران به‌قتل رسیدند.
با این حال به‌رغم سرکوب، وضعیت انفجاری‌تر شده است. شمار زیادی اعتراض‌ و اعتصاب برگزار می‌شود. در هفته‌های اخیر کارگران نفت، گاز، فولاد و نیروگاه‌های برق و معادن مس در ۳۸ شهر ایران به اعتصاب دست زدند. مردم زاهدان، بزرگ‌ترین شهر استان بلوچستان هر هفته پس از نماز جمعه تظاهرات می‌کنند و تظاهرکنندگان فریاد می‌زنند مرگ بر خامنه‌ای و «مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر».
رژیم برای مقابله با قیام و بحران‌هایش، اعدام‌ها و سرکوب را افزایش داده است. از ابتدای ماه مه ۸۰ اعدام به‌صورت رسمی اعلام شده اما تعداد دقیق بسیار بالاتر است. خانواده‌های زندانیان در اصفهان،‌ تهران و بندرعباس علیه اعدام عزیزان‌شان دست به اعتراض زده‌اند.

نتایج قیام

یکم: تمامیت رژیم و به‌خصوص موقعیت خامنه‌ای و رئیس‌جمهورش به شدت ضعیف شده. در بدنه رژیم به‌خصوص در نیروی شبه‌نظامی بسیج، جریانی از ریزش وجود دارد. قیمت پول رسمی نسبت به سال ۲۰۱۵ ، ۱۷ برابر سقوط کرده است.
دوم: رژیم قادر به خاموش کردن قیام نیست. امروز مرگ برخامنه‌ای شعاری است که بر زبان همه اقشار جامعه جاری است. هم‌چون شعار مرگ بر شاه در ماه‌های آخر حکومت وی.
سوم: ائتلاف‌های پوشالی و آلترناتیوهای کاذب کنار زده شده‌اند. وقتی که اعتراض‌ها بالا گرفت، عده‌یی از روی فرصت‌طلبی یا بنا به ماموریتی خود را اپوزیسیون رژیم جا زدند و ادعا می‌کردند که رهبری قیام را در دست دارند، یا با استفاده از تلویزیون‌هایی که توسط برخی محافل یا دولت‌ها تأمین مالی می‌شوند، شوهای سیاسی درباره تشکیل آلترناتیو برگزار می‌کردند. اما به سرعت همه دیدند که آن‌ها هیچ نقشی درقیام ندارند و برخی از آن‌ها ابزار قدرت‌های خارجی هستند برخی ازاین به‌اصطلاح مخالفین حتی از کنار آمدن با سپاه پاسداران حمایت می‌کردند. همه این‌ها به نیت کارشکنی در قیام تشکیل شده بودند و در عمل به ضرر قیام و به سود خامنه‌ای شد. اما چند ماه بیشتر نکشید که آن‌ها ناپدید شدند. به‌همین دلیل است که جامعه ایران آن‌ها را طرد کرد.
چهارم: مشخص شد که نیروی اصلی قیام جوانان و به‌خصوص زنانی هستند که کانون شورشی را تشکیل می‌دهند. این کانون‌ها در سال گذشته حدود سه هزار عملیات ضد اختناق انجام داده‌اند. در فروردین ۱۴۰۲، مقاومت ایران اعلام کرد که از اول قیام بیش از ۳۶۰۰ نفر از اعضای کانون‌های شورشی زندانی‌اند یا اثری از آن‌ها نیست. با این وجود، کانون‌ها توانسته‌اند اعضای جدیدی جذب کنند و عملیات خود را افزایش دهند.

برنامه مقاومت ایران

با توجه به نارضایتی‌های اجتماعی و فعالیت‌های کانون‌های شورشی، قیام‌های جدید در چشم‌انداز است.
آنچه اهمیت زیادی پیدا می‌کند سازمان دادن قیام برای رسیدن به پیروزی است.
مقاومت ایران خواهان یک جمهوری بر اساس جدایی دین و دولت و آزادی‌های کامل فردی و اجتماعی، برابری زن و مرد، خودمختاری ملیت‌ها، لغو حکم اعدام، ممنوعیت شکنجه، نظام قضایی مستقل، بازار آزاد، احیای محیط زیست، انحلال سپاه پاسداران، یک ایران غیراتمی و همزیستی و همکاری‌های بین‌المللی و منطقه‌‌یی است. پشتوانه‌ این برنامه، ۴۴ سال نبرد با استبداد دینی با ۱۲۰ هزار شهید است.
دولت‌های اروپا به‌خصوص فرانسه باید سیاستی در پیش بگیرند که در کنار مردم ایران و مبارزه‌شان برای سرنگونی دیکتاتوری قرار گیرند.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]