گردهمایی در همبستگی با مردم فرانسه در مقر مقاومت ایران
از طرف دیگر جبهه استبداد و شقاوت و فناتیسم. داعش و بشار اسد و ملاهای ایران در این جبههاند.
در این مراسم شماری از شخصیتهای سیاسی و حقوق بشری و منتخبان مردم فرانسه و شخصیتهای مذهبی جامعه مسلمانان این کشور شرکت داشتند که از میان آنها اینگرید بتانکورد؛ کاندیدای سابق ریاست جمهوری کلمبیا؛ آلن ویوین؛ وزیر سابق و سیلوی فاسیه،ژان کلود ژگوده، برونو ماسه، از اعضای شورای استان و شهرداران مناطق مختلف و ژان پیر بکه عضو سابق شورای استان والدواز؛ خلیل مرون؛ رئیس مسجد اوری؛ توفیق سبتی، معاون شورای مسلمانان فرانسه؛ حلیمه بومدین سناتور سابق، پائولو کازاکا، نماینده سابق پارلمان اروپا و بلال بلی موكونو یك شاهد كه در حمله تروریستی به پاریس مجروح شده است، سخنرانی کردند.
گل گذاری بر نماد یادبود قربانیان فاجعه ۱۳نوامبر پاریس و پرواز سمبلیك ۱۳۰کبوتر به نمایش ۱۳۰نفری كه در آتش بنیادگرایی و تروریسم در پاریس جان باختند، همچنین نمایش فیلم کوتاهی از مراسم یادبود قربانیان فاجعه ۱۳نوامبر پاریس در کمپ لیبرتی، بخش دیگری از این برنامه بود. آقایان محمد شمس، آهنگساز و رهبر ارکستر و حمیدرضا طاهرزاده از هنرمندان عضو شورای ملی مقاومت نیز قطعات زیبایی را اجرا کردند.
مریم رجوی طی سخنانی در این مراسم گفت:
نمایندگان، منتخبان و دوستان عزیز فرانسوی
از حضور شما در این مراسم همبستگی سپاسگزارم. دلهای همه ما به خاطر كشته شدن ۱۳۰انسان بیدفاع و مجروح شدن ۳۵۰نفر دیگر در آتش بنیادگرایی و تروریسم داغدار است. وجدان بشر از این وحشیگری به نام خدا و دین جریحهدار است. مردم ایران خود را در غم فرانسویها شریك میدانند.
مجاهدان لیبرتی در همین هفتهها به وسیله رژیم ایران موشکباران شدند و ۲۴ نفر از یارانشان را از دست دادند. هنوز كمپ نیمهویرانشان ترمیم نشده، ولی آنها هم گفتند که قلب ما با فرانسویها میزند. آنها روی همان خرابهها دركنار پرچم فرانسه و پرچم ایران، سرود مارسیز و سرود ایران، مرز پرگهر را خواندند.
هیچ كس در جهان امروز، بیش از قربانیان بنیادگرایی اسلامی، درد مردم فرانسه را احساس نمیكند و ما مردم ایران، ما مسلمانان دموکرات، قربانیان اصلی این پدیده شوم هستیم.
آتش افراطیگرایی تحت نام اسلام كه در سال ۵۷، با حاكمیت خمینی برافروخته شد تا به حال ۱۲۰ هزار مخالف سیاسی در ایران را به قتل رسانده است. در سال ۱۳۶۷، به فتوای خمینی ظرف فقط چند ماه در ایران ۳۰ هزار زندانی سیاسی را تنها به خاطر عقایدشان قتلعام كردند. امروز خانوادههای قتل عامشدگان در ایران، بیش از هر كس درد خانوادههای قتلعام ۱۳ نوامبر پاریس را حس میكنند.
همین روزها، بیشتر از همه صدای مادران شهیدان و زندانیان سیاسی ایران شنیده میشود كه با فرانسویها همدردی میكنند. با این همبستگی ما به طراحان كشتار پاریس پاسخ میدهیم.
آنها، فقط جان فرانسویها را هدف قرار ندادهاند، بلكه بردباری جامعه فرانسه را هم هدف قرار دادهاند. زندگی توأم با دوستی و احترام صاحبان فرهنگها و عقاید گوناگون را هم هدف قرار دادهاند. تحت نام اسلام، زندگی همبسته مسلمانان و پیروان سایر مذاهب در فرانسه را هدف قرار دادهاند. اما همچنان كه پرزیدنت اولاند روز دوشنبه گفت: «چنین نیست كه ما در یك جنگ تمدنها قرار داریم. چرا كه این قاتلان نماینده هیچ تمدنی نیستند».
حمله آنها نشان داد كه یك جبههبندی وجود دارد. از یك طرف مردم خواهان آزادی دموكراسی و جدایی دین و دولت كه مسلمانان بردبار و دموکرات در این جبهه قرار دارند. از طرف دیگر جبهه استبداد و شقاوت و فناتیسم. داعش و بشار اسد و ملاهای ایران در این جبههاند.
بههمین دلیل، چند ساعت پس از فاجعه باتاکلان، ملاها از یك طرف ریاكارانه آن را محكوم كردند از طرف دیگر، ابراز شادمانی كردند. آنها، بهطرز بیسابقهیی، در رسانههایشان، فرانسه را مورد حمله قرار دادند. حتی رهبران فرانسه را مقصر كشتار معرفی كردند.
از یك طرف گروه داعش دهها جوان را قتل عام میكند، از طرف دیگر ملاها بر اساس آن تهدید میكنند كه اگر ادامه حكومت بشار اسد را نپذیرید، حملات بیشتری در راه است. این یك تقسیمكار چندشآور است. اما چرا این دیكتاتور خونریز باید باقی بماند؟
در حالی كه تحت حاكمیت بشار اسد تا امروز نیمی از مردم سوریه آواره شدهاند. در حالی كه ملت سوریه او را نمیخواهد. وانگهی، ادامه حكومت اسد یعنی ادامه آوارگی ملت سوریه و آمدن جمعیت میلیونی پناهندگان به اروپا.
ادامه حكومت اسد یعنی حفظ پناهگاهی كه داعش در آن بسر میبرد.
از بركناری بشار اسد دو طرف به شدت ضرر میكنند: یكی داعش كه زمینههای حیاتی خود را از دست میدهد. دیگری ملاها كه جبهه منطقهییشان فرو میریزد.
بعضیها میگویند برای از بین بردن داعش باید با اسد همكاری كنیم. نباید فراموش کرد که او قاتل ۳۰۰هزار سوری است و از همان ابتدا، موجودیت داعش، به بشار اسد و رژیم ایران وابسته بوده است. همین روزها وزیر خارجه آمریكا گفت بشار اسد و مالكی عمداً ۲۵۰۰ زندانی افراطی را آزاد كردند، تا گروه داعش شكل بگیرد.
كمیته سوم مجمع عمومی ملل متحد اخیراً در قطعنامهیی جنگافروزی گردانهای القاعده، سپاه پاسداران و گروههای وابسته به ملاهای ایران نظیر حزبالله و عصائب در سوریه را محكوم كرد. و خواستار بیرون راندن آنها از سوریه شد. بله سیاست صحیح همین است.
دوستان عزیز،
افراطیگری تحت نام اسلام، ربطی به اسلام ندارد و علیه سنتهای پیامبر آن است. هرچیزی از جنس تروریسم و دیكتاتوری ضداسلام است. هرچیزی كه آزادی مردم را نقض كند، هرچیزی كه برابری زنان را نفی كند، ضد اسلام است. این بزرگترین ستم به اسلام و مسلمانان است كه آدمكشان حمله خود را به نام اسلام معرفی كردند.
بنابراین از دو چیز كه خواست داعش است، باید پرهیز كرد: از یك سو، هرگونه نسبت دادن این حملات به اسلام، از سوی دیگر بیتفاوتی مسلمانان. مبارزه ما مسلمانان دموکرات مؤثرترین عامل برای از بین بردن این خطر جهانی است
بر این اساس، بهعنوان یك زن مسلمان و ازسوی مقاومت مردم ایران بر چند نكته تأكید میكنم:
۱ ـ فاجعه ۱۳نوامبر و كشتار انسانهای بیدفاع تحت نام اسلام، حمله به اسلام و مسلمانان است.
۲ ـ مسلمانان دموکرات در كنار فرانسه در نبرد علیه گروه داعش و سقوط بشار اسد قرار دارند. مبارزه با داعش بدون سرنگونی اسد به ثمر نمیرسد.
۳ـ مردم ایران از خوشحالی ملاها پس از فاجعه پاریس منزجرند. ملاها نشان دادند كه با جنایتكاران در یك جبهه قرار دارند.
۴ـ بنیادگرایی تحت نام اسلام چه در لباس شیعه و ولایت فقیه و چه در لباس سنی و داعش، دشمن مسلمانان و بشریت است و قلب آن در تهران تحت حاكمیت فاشیسم دینی است.
۵ ـ بهعنوان مسلمانان حقیقی، ما مدافع دموكراسی، جدایی دین و دولت، برابری زن و مرد، و آزادی و بردباری هستیم.
۶ـ ما قوانین شریعه، شریعت آخوندیاعمال اجباری احكام اسلام و تبعیض دینی را مردود میشماریم.
۷ ـ همه مسلمانان از هر شاخهیی، به ویژه مسلمانان فرانسه، را فرا میخوانیم كه در یك جبهه علیه تروریسم و افراطیگری تحت نام اسلام گردهمآیند.
باز هم برای نجات و بهبود مجروحان و برای بازگشت امنیت و آسایش به جامعه فرانسه دعا میكنم.
در خاتمه بهمناسبت سالگرد فوت دوست بزرگ مقاومت ایران، دانیل میتران مایلم یاد او را که ارزشهای اصیل فرانسه دفاع میکرد گرامی بدارم.
از همه شما متشكرم.