مقر مركزی مقاومت ایران در فرانسه: بیانیه حمایت۱۴۰۰۰ شهردار و منتخب فرانسه از مقاومت ایران
روز یكشنبه ۲۹دیماه (۱۹ژانویه) در مراسمی در مقر مركزی مقاومت ایران، حمایت ۱۴۰۰ شهردار و منتخب از شهرهای مختلف فرانسه از مقاومت ایران اعلام شد. شماری از این شهرداران و منتخبان كه در این مراسم حضور داشتند حمایت منتخبان مردم فرانسه را به خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران اهدا كردند.
موریس بوسكاور، رئیس كمیته شهرداران در دفاع از اشرف اعلام كرد در میان منتخبانی كه حمایت خود را از مقاومت اعلام كرده اند، ۱۵ رئیس منطقه، ۵۰ رئیس شورای استان، ۳۰۶ نماینده، ۹۸ نماینده سابق، ۱۲۲ سناتور و ۲۲ سناتور سابق به چشم میخورند.
بیانیه منتخبان فرانسوی ضمن اشاره به تشدید نقض حقوق بشر در ایران بعد از روی كار آمدن روحانی تأكید می كند نقض حقوق بشر در ایران و دخالتهای جنگ افروزانه رژیم در منطقه در كنار برنامه اتمیش موجب نگرانی عمیق منتخبان مردم فرانسه است. اموری كه باید جزو نگرانیهای اصلی جامعه بین المللی قرار گیرد.
بیانیه امضا شده توسط ۱۴۰۰۰شهردار و منتخب مردم فرانسه ضمن محكوم كردن حمله اول سپتامبر نیروهای عراقی به كمپ اشرف كه به دستور حكومت ایران صورت گرفت، هرگونه سكوت و بی عملی در قبال این جنایت را زمینه ساز جنایتهای بیشتر خوانده است.
امضاكنندگانبیانیه دولت فرانسه، اتحادیه اروپا و ملل متحد را به اقدام فوری برای توقف اعدامهای جمعی و خودسرانه در ایران، آزادی فوری 7 گروگان اشرفی، تحقیقات فوری از سوی ملل متحد درباره قتل عام اول سپتامبر در كمپ اشرف، تامین حفاظت ۳۰۰۰ تن از اعضای اپوزیسیون ایرانی در كمپ لیبرتی فراخوانده اند.
خانم رجوی ضمن اشاره به عقب نشینی ملایان از سه دهه برنامه مخفی اتمی خود، تاكید كرد كه غرب در مذاكرات اتمی و در اجرای توافقنامه ژنو نباید سیاست ضعیفی را در قبال ملایان در پیش گیرد. بلكه باید آنها را وادار كند كه تمام سایتهای هستهیی خود را برای همیشه تعطیل كنند. او با تقبیح چشم پوشیدن غرب به افزایش بیسابقه سركوب توسط دولت”مدره“ آخوند روحانی، رئیس جمهور ملایان گفت: غرب نباید به بهانه مذاكرات اتمی، آزادی و حقوق بشر و مقاومت ایران را نادیده بگیرد. دولتهای غرب نباید از جیب مردم ایران بهای روابط خود با دیكتاتوری مذهبی را بپردازند
خانم رجوی قتل عام اول سپتامبر ساكنان اشرف و حملات پیاپی موشكی به كمپ لیبرتی در عراق را مبینوحشت نظام ولایت فقیه از پیوند خوردن مقاومت سازمانیافته با اعتراضات مردمی خواند و سازمان ملل و دولتهای امریكا و فرانسه را به قاطعیت و تلاش برای حل بحران انسانی در لیبرتی فراخواند. وی افزود: فرانسه این توانایی را دارد كه این موضوع را به شورای امنیت ببرد.همچنین میتواند خواستار آن شود كه تا ساكنان لیبرتی تا زمان انتقال، مورد حفاظت بینالمللی قرار گیرند و یك تحقیق مستقل درباره قتل عام اول سپتامبر در اشرف صورت گیرد.
در این جلسه شماری از شهرداران و منتخبان فرانسه از جمله ژان پیر بكه، شهردار اور سور اواز و عضو شورای استان والدواز، ژان پیر مولر، موریس بوسكاور، كری گیر، ژاك فت، ژیلبر مارساك، كلود روبر، پاسكال دوكن. و همچنین شخصیتهایی چون دومینیك لوفور نماینده مجلس ملی فرانسه،اسقف ژاك گایو، خانم آن ماری لیزن، رئیس افتخاری سابق سنای بلژیك، ژیل پاروئل، رئیس سابق كانون وكلای استان والدواز و ریموند تنتر، عضو سابق شورای امنیت ملی آمریكا.سخنرانی كردند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۹ دی۱۳۹۲ (۱۹ ژانویه۲۰۱۴)
- برچسبها:مردم ایران