فروردین-۰۳ ۱۳۸۹

حمایت نمایندگان مجلس فدرال آلمان از قیام و اشرف

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

حمایت نمایندگان مجلس فدرال آلمان از قیام و اشرف

بیانیه بیش از صد نماینده مجلس فدرال آلمان در حمایت از قیام و اشرف

در جلسه‌یی در کاخ ریاست مجلس آلمان با حضور خانم مریم رجوی و شماری از نمایندگان و روسای کمیسیون‌های پارلمان از احزاب حاکم و اپوزیسیون، بیانیه بیش از ۱۰۰ تن از نمایندگان مجلس فدرال آلمان ـ بوندستاگ ـ و شماری از نمایندگان مجالس ایالتی این کشور در دفاع از ساکنان اشرف و حمایت از قیام مردم ایران اعلام شد.
در بیانیه خود، نمایندگان مجلس آلمان برضرورت «دخالت فوری سازمان ملل برای تضمین حفاظت ساکنان (اشرف) در مقابل تهدید جابجایی اجباری و کشتار آنان» تأکید کردند و خواهان آن شدند که «باید سازمان ملل را کمک کرد تا مسئولیت‌هایش را در قبال اعدام و کشتار و نقض حقوق بشر در ایران و هم‌چنین حفاظت مخالفان ایرانی در اشرف را به‌عهده بگیرد».

این بیانیه به‌صورت لوح امضا شده‌یی از سوی تمامی یکصد نماینده مجلس فدرال آلمان، امروز سوم فروردین در برلین به مریم رجوی اهداء گردید.

این جلسه به دعوت کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد برگزار شد.
خانم آنته هوبینگر رئیس گروه نمایندگان مذهبی پارلمان فدرال آلمان با خیر مقدم به رئیس جمهور برگزیده مقاومت این جلسه را افتتاح کرد.
سپس آقای لئو داوتسن برگ ، عضو هیئت رئیسه فراکسیون دمکرات مسیحی در مجلس فدرال و سخنگوی مالی فراکسیون بر حمایت خود از مقاومت ایران تأکید کرد و افزود: ما برای یک ایران آزاد و دمکراتیک و برای حمایت از اشرف و برای حمایت از حقوق انسانی مردم ایران از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم.

مریم رجوی سخنرانی اصلی این اجلاس، با ابراز امتنان از تلاش‌های نمایندگان مجلس آلمان در دفاع از اشرف و حمایت ‌آن‌ها از مبارزه مردم ایران برای کسب آزادی و با گرامیداشت خاطره خانم هولتز هوتر فقید حامی فراموشی‌ناپذیر مقاومت ایران گفت: من امروز در شرایطی به این‌جا آمده‌ام که موضوع ایران در قلب مسائل بین‌المللی قرار دارد.
مریم رجوی توضیح داد که قیام سراسری مردم ایران طی ۹ماه گذشته به وضوح نشان داده است که مردم ایران خواهان خاتمه دیکتاتوری مذهبی‌اند.
وی گفت: البته برای تغییر موانع وجود دارند. علاوه بر سرکوب گسترده در داخل، عدم یک سیاست قاطع در قبال رژیم ملایان از سوی غرب هم‌چنان به‌عنوان یک مانع در مقابل تغییر درایران قرار دارد.
غرب با روابط اقتصادی گسترده با رژیم و محدود کردن نیروی اصلی اپوزیسیون، بیشترین کمک را به بقای رژیم نموده است. سیاست مذاکره و مماشات اجازه داد که ملاها به دستیابی به بمب اتم نزدیک‌تر شوند و بنیادگرایی و عوامل خودشان را درعراق و لبنان و فلسطین تقویت کنند.

مریم رجوی افزود: در ماه‌های اخیر ضرورت یک سیاست قاطع مورد توجه قرار گرفته است ولی هنوز به مرحله اجرا گذاشته نشده است. ما هم‌چنان با یک بی‌عملی از سوی اروپا مواجهیم. اساسی‌ترین نیازهای رژیم هم‌چنان توسط روابط اقتصادی با غرب تامین می ‌شود. حجم مبادلات ایران با اروپا در سال گذشته بالغ بر ۱۱میلیارد یورو بوده که یک سوم آّن با آلمان بوده است. رژیم از تجهیزاتی که از اروپا از جمله آلمان تهیه نموده برای اعمال اختناق و سرکوب مردم استفاده می کند.
در آمد حاصله از روابط اقتصادی در اختیار سپاه پاسداران قرار می‌گیرد که اقتصاد ایران را در انحصار خود درآورده است. طی سال‌های اخیر، تحت عنوان سیاست خصوصی کردن، کلیه صنایع بزرگ از جمله انحصار گاز و نفت در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفته است. در آمد حاصله از معاملات صرف سرکوب، کسب سلاح اتمی و کمک به نیروهای بنیادگرا و تروریست در منطقه می‌شود.

مریم رجوی، دولت‌های غربی به‌ویژه دولت آلمان را فراخواندکه به تحریم‌های همه‌جانبه به‌ویژه در زمینه نفت و بنزین علیه این رژیم دست بزنند و سپاه پاسداران را در لیست نهادهای تروریستی قرار دهند. وی تأکید کرد که تحریم ضروری است ولی کافی نیست. تحریم باید با تغییر سیاست در قبال مقاومت ایران همراه شود.
به‌علاوه در مقابل تهدیدات رژیم ایران و همدستانش در عراق برای نابودی ساکنان اشرف، اروپا باید به دولت عراق نسبت به هرگونه استفاده از خشونت هشدار داده و از سازمان ملل بخواهد که مسئولیت حفاظت اشرف را به‌عهده بگیرد.

در جلسه حمایت از مقاومت ایران در کاخ ریاست مجلس آلمان شماری شخصیت‌های حاضر سخنرانی کردند. از جمله
ـ گونتر کریش‌باوم رئیس کمیسیون اروپایی در مجلس فدرال
ـ نوربرت گایس نماینده مجلس فدرال
ـ هرمن یوزف شارف رئیس کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد و نماینده مجلس ایالتی زارلند،
و هیله گوزه یاکوب رئیس افتخاری سندیکای مددکاران اجتماعی

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]