رهبر اپوزیسیون ایران مصرانه از شورای اروپا خواست تا تهران را به آزاد کردن دستگیر شدگان وادار کنند
وی گفت یک چنین واکنشِ صامتی بسیاری از تعهدات و اصول بنیادین اروپا شامل کنوانسیون حقوق بشر اروپا را تضعیف میکند.
چندین گروه سیاسی جلسه پارلمانی شورای اروپا رهبر برجسته اپوزیسیون ایران را دعوت کردند تا به ملاقاتهای رسمیشان شامل بزرگترین گروه سیاسی این شورا (حزب مردم اروپا و اتحادیه لیبراها و دموکراتهای اروپا و چپ متحد اروپا بپردازند.
خانم رجوی همچنین با مقامات ارشد مختلف شورای اروپا ملاقات کرده و گفتگوهایی برگزار کرد.
خانم رجوی ضمن سخنانش مصرانه از شورای اروپا و کشورهای عضو آن خواست تدابیر موثر و تصمیمات الزام آوری را برای وادار کردن دیکتاتوری مذهبی ایران به آزادی زندانیان بازداشتی طی این قیام اتخاذ کنند، آزادی بیان و انجمنها را اعمال کنند و به خفقان خاتمه بدهند و حجاب اجباری علیه زنان را ملغی نمایند.
خانم رجوی گفت ۳۹سال خونریزی، جنایت، تبعیض و بردگی علیه زنان و سانسور بس است. وی افزود جامعه بین المللی بهطور عام و اروپا بهطور خاص بایستی سکوت و بیعملی شان را پایان بدهند.
وی تاکید کرد که «ابراز نگرانی کافی نیست. بی عملی اروپا به این دیکتاتوری بیرحم در ایران این علامت غلط را میدهد که میتواند به جنایات خود علیه مردم ایران بدون اینکه مجازات شود ادامه بدهد».
دعوت از رجوی به این نهاد اروپایی بدنبال یک قیام مردمی است که در ۷دی شروع شد و ارکان این رژیم را لرزاند.
بنا به گزارش شبکه داخلی مجاهدین خلق گروه اصلی شورای ملی مقاومت، این اعتراضات بهسرعت به ۱۴۲شهر ایران در ۳۱ استان گسترش یافت.
علی خامنهای ولی فقیه ایران در سخنرانی ۹ژانویه خود گفت این وقایع سازمانیافته بودهاند و ام.ئی.کی طرح آن را اجرایی کرده است. خامنهای گفت (مجاهدین خلق) ماهها قبل برای اینکار تدارک دیده بود و شعبات رسانهیی اش برای آن فراخوان داده بودند.
بهگفته خانم رجوی نیروهای امنیتی دهها نفر از تظاهرکنندگان را به ضرب گلوله کشتند یا حداقل ۸۰۰۰نفرشان را دستگیر کردند.
وی گفت «همه روزه ما میشنویم یک زندانی دیگر زیر شکنجه کشته شده است اما دژخیمان رژیم در تهران بهطور مزخرفی ادعا کردند که آنها حین بازداشت خودکشی کردهاند.
شماری از جوانان و خانوادهشان مفقود هستند و هیچ چیز راجع به رد آنها نمیدانند.
رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران گفت دست زدن به دستگیریهای دستجمی و باز کردن آتش به روی جمعیت غیرمسلح و شکنجه زندانیان تا مرگ نمونههای روشن جنایت علیه بشریت هستند.
خانم رجوی خواستار تشکیل یک کمیسیون بین المللی تحقیق شد تا این مرگها و بازداشتها و ناپدید شدن اعتراض کنندگان ایرانی و آنها که در زندانها کشته شدند را مورد تحقیق قرار بدهد.
وی گفت این رژیم بایستی وادار شود این هیات اجازه دیدار از زندانهای ایران را بیابد و با کسانی که بازداشت شدهاند و با خانواده آنها صحبت کند.
وی وضعیت در ایران را مثل یک بشکه باروت توصیف کرد و تاکید کرد اعتراض کنندگان در سراسر کشور به اعتراضاتشان ادامه میدهند.
خانم رجوی تاکید کرد این رژیم محتوم به سرنگونی است و مردم ایران مصمم هستند به مبارزهشان برای سرنگونی این دیکتاتوری مذهبی خاتمه دهند و آزادی را برقرار کنند.
او مصرانه از شورای اروپا خواست تا در کنار مردم ایران بایستند و این رژیم را بهخاطر آتش باز کردن به روی اعتراض کنندگان و شکنجه آنها تا مرگ مورد حسابرسی قرار دهند.
آقای رجوی تاکید کرد قیام سراسری مردم ایران بهطور ملموسی روشن ساخت که فاشیزم مذهبی حاکم بر ایران خالی از مشروعیت و هرگونه آیندهیی است.
سرمایه گذاری در این رژیم محتوم به شکست است و همه روابط دیپلوماتیک و اقتصادی با رژیم ایران بایستی متوقف شوند.
حاکمان ایران بایستی بخاطر چند دهه جنایات علیه بشریت با تحریمهای جامعه مواجه شوند. معامله با این رژیم تنها دستگاه کشتار آن را تقویت میکند و به صدور جنگ و تروریسم کمک میکند.
پیس (جلسه پارلمانی شورای اروپا) بازوی پارلمانی شورای اروپا می باشد که شامل ۴۷عضو است که به حقوق بشر، دموکراسی و حکومت قانون متعهد است.
- برچسبها:قیام ایران, مقاومت ایران, نقض حقوق بشر