پیام مریم رجوی به جلسه در پارلمان ایتالیا بهمناسبت انتشار بیانیه حمایت اکثریت منتخبان ایتالیا از مقاومت ایران
برخیها در اروپا و آمریکا انتظار داشتند که پس از توافقنامه اتمی تیرماه۱۳۹۴، گشایشی در ایران رخ دهد. برخیها فکر میکردند که در انتخابات نمایشی اسفند ماه،به اصطلاح میانهروها رو میآیند و سیاستهای ستیزهجویانه تعدیل میشود.
اما پس از توافق اتمی اوضاع در همه زمینهها بدتر شد: اعدامها و دستگیریهای بیشتر، اقتصاد راکدتر، فقر بیشتر، جنگافروزی پاسداران در سوریه شدیدتر و قتل عام عراقیها توسط نیروی قدس وحشتناکتر.
در انتخابات قلابی هم بهجای میانهرو، هیولا از صندوقهای بهاصلاح رأي بیرون آمد. یعنی جنتی يكي از هارترين آخوندهای باند خامنهای و همان كسی که کاندیداهای انتخابات را تصفیه کرده بود، خودش رئيس مجلس خبرگان شد.
چرا این طور شد؟ زیرا:
اولاً: در فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران میانهرو وجود ندارد.
ثانیاً: حکومت ملاها بهشدت بحرانزده و ضعیف شده بهنحوی كه قادر به هيچگونه انعطافی در مقابل مردم نيست. بنابراین بهسرکوب جامعه و صدور ترور و جنگ نیاز بیشتری پیدا کرده است.
در روزهای اخیر مجلس ملاها، ورشکستگی نظام بانکی کشور را اعلام کرد. در همین روزها وزیر کشور در گزارش رسمی، اعلام کرد سالانه ۶۰۰هزار نفر در ایران دستگیر میشوند. البته رقم واقعی از اینهم بالاتر است. در همین روزها ملاها کارگران را به خاطر اعتصاب و دانشجويان را بهخاطر شركت در جشن فارغالتحصيلی بهطور جمعی شلاق میزنند. زیرا با یک نارضایتی درحال انفجار مواجهند.
از هرطرف بیثباتی حکومت خود را نشان میدهد. ملاها برای این بحران راهحلی ندارند. دیکتاتوری و سرکوب و جنگافروزی هم هرقدر شدید باشد، قابل دوام نیست. بههمین دلیل ابتکار پارلمان ايتاليا اهمیت بسیار دارد. زیرا راه برون رفت را نشان داده است.
این وضعیت همچنین پیام مهمی برای کسانی دارد که در پی معامله اقتصادی با ملاها هستند. آنها یک مسیر اشتباه را در پیش گرفتهاند.
زیرا از یک طرف رکود وحشتناک اقتصاد ایران بخش اعظم ظرفیت آن برای معاملات اقتصادی را از بین برده است.
از طرف دیگر، عمده اقتصاد ایران تحت سلطه ولایت فقیه و سپاه پاسداران است. در نتیجه هر معاملهیی با شرکتهای ایرانی، درواقع معامله با سپاه پاسدران و سوخت رساندن بهآن است.
سوخت رساندن به سپاه پاسدران یعنی گسترش تروریسم و جنگ افروزی در خاورمیانه و شمال آفریقا. این برای ایتالیا بهمعنی گسترش بحران پناهندگان است و برای کل اروپا بهمعنی تشدید حملات تروریستی.
مردم ایران بهخاطر دوستی قديمی خود با مردم ایتالیا، برای کشور زیبای شما جایگاه ویژهای قائلاند. روابط میان دو ملت در همه زمینههای تجاری، مالی، فرهنگی، علمی و تکنولوژیک باید گسترش پیدا کند. اما مانع روابط عالی میان دو ملت، امروز دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران است که باید جای خود را به یک جمهوری كثرتگرا و دمکراتیک بر اساس جدایی دین و دولت و برابری زن و مرد و احیای حقوقٰبشر بدهد.
از جانب مردم و مقاومت ایران، از تلاشهای منتخبان ایتالیا و شخصیتهای والای کشور شما که از آزادی مردم ایران حمایت میکنند، قلباً سپاسگزارم. این کوشش شماست که سنگبنای روابط مستحکم و مودتآمیز ملتهای ما را میسازد.