اجلاس دو روزه شورای ملی مقاومت ایران
اجلاس شورای ملی مقاومت ایران در روزهای ۲۸ و۲۹مهر ماه با حضور مریم رجوی، برگزار شد.
پس از اجرای جمعی سرود «ای ایران ای مرز پرگهر»، سرود رسمی شورای ملی مقاومت، مریم رجوی در سخنان افتتاحیه خود، ضمن خیر مقدم به حضار، به همه اعضای شورا كه در زندان لیبرتی هستند، به ویژه به اعتصاب غذا كنندگان در لیبرتی و هم چنین در ژنو، اتاوا، ملبورن، برلین ولندن درود فرستاد و پایداری آنها را در كارزار جهانی برای آزادی گروگانهای اشرفی و تامین امنیت ساكنان لیبرتی ستود و ابراز امیدواری كرد كه وضعیت بسیار سخت و دردناك اعتصاب غذای طولانی هرچه زودتر خاتمه پیدا كند.
مریم رجوی گفت: این اجلاس را در حالی برگزار می كنیم كه خاطره تابناك ۵۲ قهرمان شهید اشرف درهمه جا و به خصوص در اجلاس شورا می درخشد، به خصوص كه ۱۷ تن از آنها اعضای شورای ملی مقاومت بودند. جانفشانی آنها یك بار دیگر ثابت كرد كه این شورا، جایگزینی است كه برای تحقق برنامه ها و طرحها و برای رسیدن به اهدافش در مسیر آزادی، سنگین ترین بها را می پردازد، جایگزینی است كه اصالت و مبنای مشروعیت آن، مقاومت در برابر فاشیسم دینی به هر قیمت است.
مریم رجوی درباره شقه مرگبار دشمن پس از شكست مهندسی خامنه ای در نمایش انتخابات و بحران حاد درونی و مانورهای دیپلوماتیك رژیم، خاطرنشان كرد كه آخوندهای حاكم، هراسان از فوران خیزشها در جامعه به ستوه آمده و نگران از فروپاشی جبهه منطقه یی و عمق استراتریك ولایت فقیه در عراق و سوریه، به هر جنایت و نیرنگی دست می زنند تا مفری بجویند، اما از تهدید اصلی و از صورتمسأله واقعی ایران كه نبرد و پیكارِ ملتی است مصمم به سرنگونی استبداد مذهبی وكسب آزادی، كه این جایگزین هم برای آن به وجود آمده و برای آن مبارزه می كند، گریزی ندارند.
اجلاس شورا در بحثهای دو روزه خود، جنایت علیه بشریت در روز ۱۰ شهریور در اشرف، تحولات درونی رژیم پس از نمایش انتخابات و مذاكرات اتمی باكشورهای ۵+۱ و تحولات منطقه و تأثیرات آن در رویارویی مقاومت با دشمن را مورد بحث قرار داد.
شورا اعدامهای جمعی در اشرف توسط حكومت مالكی را كه به دستور خامنه ای صورت گرفت، یك جنایت بی سابقه علیه بشریت در منتهای شقاوت و دنائت ارزیابی كرد كه درعین حال ترس و وحشت شدید دشمن را از جنبش مقاومت بارز می كند. به خصوص در شرایطی كه خطر حملات نظامی به دیكتاتور خون آشام سوریه بعد از كشتار شیمیایی در دمشق و درهم شكستن عمق استراتژیكی رژیم در منطقه به شدت بالا گرفته بود و عراق نیز شاهد گسترش شعله های قیام و خیزش به استانهای شیعه نشین جنوبی علاوه بر استانهای سنی نشین و به پاخاسته غرب و شمال این كشور بود.
از همین رو، خامنه ای در وادار كردن مالكی به لگدمال كردن كنوانسیونها و قوانین بین المللی و قراردادها و توافقات مشخص خود با ملل متحد و آمریكا و حمله وحشیانه به اشرف درنگ نكرد. هم چنان كه در ۲۵ خرداد، همزمان با اعلام نتایج انتخاباتی كه با شكست مهندسی خامنه ای خاتمه یافت، لیبرتی را هدف حمله موشكی قرار داد.
اجلاس شورا هم چنین تاكید كرد كه سازمان ملل و ایالات متحده آمریكا هرگز نمی توانند از قبول مسئولیتهای اخص خود در رابطه با چنین جنایتی علیه افراد حفاظت شده كه طبق معیارهای حقوقی جنایت جنگی و جنایت علیه جامعه بین المللی است، شانه خالی كنند. در این خصوص، بی عملی آنها در قبال جنایتها وحملات وحشیانه پیشین و حتی پیگیری نكردن یك تحقیق مستقل بین المللی، به رغم فراخوانهای متعدد خودشان، قابل چشم پوشی نیست.
اجلاس شورا با تأكید بر تعهدات غیر قابل انكار آمریكا و ملل متحد طبق قرار دادها و قوانین و اسناد مسلم حقوقی، خاطرنشان كرد كه درحال حاضر نیز رئیس جمهور آمریكا و دبیركل ملل متحد و دیگر مقامهای ذیربط تمام مسئولیت آزاد سازی گروگانها، تحقیق مستقل بین المللی در خصوص جنایات صورت گرفته، تضمین جلوگیری از تكرار جنایت و تأمین حفاظت لیبرتی با استقرار تیم مانیتورنگ و كلاه آبیهای ملل متحد را برعهده دارند. شورای ملی مقاومت آنها را به اجرای بلادرنگ تعهدات و وظایفشان دراین زمینه های مشخص فرا می خواند. هم چنانكه مسئولیت سلامت و حفظ جان اشرفیهای درحال اعتصاب غذا در لیبرتی و هموطنان اعتصابی در نقاط مختلف جهان را برعهده آنها می داند. درچنین شرایطی سكوت و بی عملی، طبق رویه ها و اسناد معتبر حقوقی، می تواند همدستی در جنایت محسوب شود.
در بررسی پیامدهای نمایش انتخابات رژیم، شورا ارزیابیهای بیانیه سالانه- منتشرشده در ۱۴ مرداد امسال – را مورد تأكید قرار داد. درحقیقت روند تحولات نشان داد كه بعد از شكست مهندسی خامنه ای در نمایش انتخابات،«عمود خیمه نظام» شكننده تر وبحران وشقه حاكمیت تشدید شده است.
در ورای بالا گرفتن نمایشها و دود و دم میانهروی و اعتدال و به جوش آمدن دیگ طمع اصحاب مماشات، پیامدهای فضاحت بار مكالمه آخوند روحانی با اوباما -كه اعتراض علنی شخص خامنه ای و رگباری از حملات سیاسی و حتی فیزیكی مانند كفش پرانی را به دنبال داشت و هم چنین، جنگ وجدال حادی كه بعد از مذاكرات ژنو سراپای رژیم را فرا گرفته، نشان دهنده شدت یابی بحران مرگبار در درون رژیم است.
درحالیكه خامنه ای و باند غالب نظام در مانورهای دیپلوتیك «تحمیلی»، در صدد وقت كشی هستند و برای رقبای حكومتی خط سرخهای مختلف ترسیم می كنند، رفسنجانی و باند مغلوب، كه به بخشی از قوه مجریه نیز دست یافته اند، چاره حفظ نظام را با تشبیه صریح آن به مقطع پایانی جنگ هشت ساله، در خوراندن جام زهر اتمی به ولی فقیه درمانده جستجو می كنند.
دراین میان تا آنجا كه به مردم و مقاومت ایران مربوط می شود، نرمش قهرمانانه ولی فقیه و اعتدال رئیس جمهور جدید ارتجاع، چیزی جز۲۵۰ اعدام در سراسر ایران -كه بسیاری از آنها در وحشیانه ترین اشكال در ملأ عام صورت گرفته – و چیزی جز احكام مجازاتهای وحشیانه و ضد انسانی مثل بریدن گوش و درآوردن چشم و البته قتل عام و اعدامهای جمعی قربانیان با دستهای بسته دراشرف و موشك زدن به لیبرتی برای كشتار جمعی، به همراه نداشته است.
در بحثهای اجلاس دو روزه پیرامون جنایت علیه بشریت دراشرف، شورا بسیج تبلیغاتی دیكتاتوری آخوندی علیه مقاومت در ماههای اخیر را كه به صورت چنگ انداختن بر روی مسئول شورا و رزمندگان اشرف و لیبرتی متمركز شده بود، مشخصا توطئه های برنامه ریزی شده رژیم كه از این پیش تر شورا بر آن انگشت گذاشته بود، ارزیابی كرد. این حمله به وضوح نشان داد كه دشمن چه نیات شومی را برای از میان برداشتن مقاومت سازمانیافته و یگانه جایگزین دموكراتیك درسرداشته است.
اجلاس شورا با درود به شهیدان پرافتخاری كه روز ۱۰ شهریور دراشرف به خاك افتادند، بر آن بود كه به رغم تمام شقاوت و نیرنگ دشمن، نشانه های شكست توطئه بزرگ، در عرصههای مختلف سیاسی و اجتماعی و بین المللی، ازهم اكنون بارز شده است. برخلاف محاسبه دیكتاتوری درحال سقوط، جنایت پرشقاوت دراشرف، از قضا تكانها و خیزشهای جدیدی را درعرصه های مخلتف پیكار آزادی بر می انگیزد و شعله های رزم و مقاومت برای سرنگونی استبداد خون آشام دینی را فروزانتر می كند. درخشش فدا كاری و پایداری رزمندگان اشرفی بستر اجتماعی و سیاسی مساعدی را برای گسترش فعالیتهای مقاومت در میان هموطنان و تقویت همبستگی ملی ایجاد كرده است.
خروش هموطنانمان كه دراین روزها دركارزار جهانی برپاشده پس از۱۰ شهریور طنین دارد و بازتابهای سیاسی و اجتماعی پایداری حماسی اشرف در داخل میهن اسیر، از اعماق زندانها تا كوچه و خیابان و تا محافل سیاسی و مبارزاتی، نشان میدهد كه در رویش «یك، دو، سه، صد و هزار اشرف» برای پیشبرد آرمان سرنگونی جای تردید نیست.
جنبش مقاومت اكنون پیكار آزادی را مستحكم تر و قدرتمندتر به پیش می برد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۳۰ مهر ۱۳۹۲
- برچسبها:مردم ایران