اردیبهشت-۰۸ ۱۳۹۰

كنفرانس بین المللی پاریس- فراخوان به خروج نیروهای عراقی از اشرف

Catégories // اطلاعیه‌ها

كنفرانس بین المللی پاریس- فراخوان به خروج نیروهای عراقی از اشرف

روز چهارشنبه ۷ اردیبهشت در یك كنفرانس بین المللی در پاریس، نمایندگان مجلس و شخصیتهای عالیرتبه فرانسوی, آمریكایی و اروپایی، برندگان جایزه صلح نوبل، شخصیتهای مدافع حقوق بشر و سیاستمداران ضمن محكوم كردن قتل عام ساكنان بیدفاع اشرف در ۱۹ فروردین به یك اقدام عاجل از جانب ملل متحد و آمریكا برای خروج نیروهای عراقی از كمپ اشرف و تضمین حفاظت اشرف فراخوان دادند.روز چهارشنبه ۷ اردیبهشت در یك كنفرانس بین المللی در پاریس، نمایندگان مجلس و شخصیتهای عالیرتبه فرانسوی, آمریكایی و اروپایی، برندگان جایزه صلح نوبل، شخصیتهای مدافع حقوق بشر و سیاستمداران ضمن محكوم كردن قتل عام ساكنان بیدفاع اشرف در ۱۹ فروردین به یك اقدام عاجل از جانب ملل متحد و آمریكا برای خروج نیروهای عراقی از كمپ اشرف و تضمین حفاظت اشرف فراخوان دادند.
ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور اوباما (۲۰۰۹ تا اكتبر ۲۰۱۰)، الی ویزل، برنده جایزه صلح نوبل، ژنرال وسلی كلارك فرمانده پیشین ناتو، پاتریك كندی، نماینده كنگره آمریكا (۱۹۹۱-۲۰۱۱) و اینگرید بتانكور، كاندید ریاست جمهوری كلمبیا، ویلیام بوردون و ژان پیر اسپیتزر وكیلان برجسته سخنرانی كردند. مریم رجوی، طی سخنانی در این كنفرانس، ملل متحد، ایالات متحده آمریكا و اتحادیه اروپا را به اقدامهای زیر فراخواند:
۱ـ برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت اشرف توسط ملل متحد و ایالات متحده آمریكا و خروج نیروهای مسلح عراقی از اشرف و تصویب قطعنامه یی در شورای امنیت درباره حفاظت اشرف.
۲ ـ تعیین نماینده‌یی از سوی شورای امنیت ملل متحد، به منظور انجام یك تحقیق بیطرفانه و جامع و شفاف و مستقل درباره جنایت بزرگ ۱۹ فروردین.
۳ ـ خاتمه دادن به محاصره اشرف به ویژه محاصره ضد‌انسانی پزشكی و توقف شكنجه روانی مجاهدان اشرف و برداشتن همه بلندگوها از اطراف اشرف. 
۴ـ حذف برچسب تروریستی علیه مجاهدین از سوی وزارت خارجه آمریكا و به رسمیت شناختن مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم.
كنفرانس تأكید كرد كشتار اعضای غیرمسلح مقاومت ایران در كمپ اشرف در ۸ آوریل توسط نیروهای تحت امر مالكی انگیزه یی جز اجرای خواستهای تهران نداشته است. بنا به گفته سخنگوی ملل متحد ۳۴ تن از اهالی اشرف در این كشتار به قتل رسیدند و ۳۰۰ نفر دیگر مجروح شدند. (ارقام كشته ها و مجروحان در روزهای بعد به ۳۵ كشته و ۳۴۶ مجروح افزایش یافت).
قیام شجاعانه مردم ایران همزمان با قیام در كشورهای منطقه, دیكتاتوری مذهبی ایران را بر آن داشته است كه همه امكانات را برای سركوب مخالفان خود چه در داخل ایران به وسیله اعدام و چه در كمپ اشرف به وسیله ارتش عراق و حكومت مالكی به كارگیرد. كنفرانس، ملل متحد و دولتهای اروپایی و آمریكا را به یك تغییر سیاست جدی در قبال حكومت ایران و یك رویكرد جدید در قبال مقاومت ایران فرا خواند. 
در این كنفرانس بیانیه ۱۰۶ تن از نمایندگان مجلس سوئد كه به تأمین حفاظت ساكنان اشرف و به رسمیت شناختن مقاومت عادلانه مردم ایران و اقدام برای گفتگو با اپوزیسیون دموكراتیك شورای ملی مقاومت فراخوان داده اند، ارائه شد.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]