مریم رجوی: پرونده نقض حقوق بشر در ایران باید به شورای امنیت ارجاع شود
ـ اعدام ۲۳۱ زندانی شامل ۱۰ زن بعد از انتخابات ریاست جمهوری
ـ ۳۰۰۰ زندانی در زندان قزل حصار در نوبت اعدام هستند.
ـ فریب جامعه جهانی و توجیه معامله و مماشات با رژیم آخوندی با دامن زدن به توهم اعتدال و میانه روی
از ابتدای سال ۲۰۱۳ تا روز ۱۰ اكتبر، روز جهانی علیه اعدام، اعدام ۴۷۱ زندانی توسط دژخیمان رژیم آخوندی ثبت شده كه ۲۳۱ تن از آنان شامل 10زن بعد از نمایش انتخابات در روز ۲۴ خرداد (۱۴ ژوئن) به دار آویخته شدند. این درحالیست كه اطلاعات بسیاری از اعدامها هرگز به بیرون از زندان درز نمی كند. شماری از قربانیان جوانانی بودند كه هنگام ارتكاب جرم انتسابی، كمتر از ۱۸ سال داشتند. طبق احكام دژخیمان قضاییه، به تعدادی از محكومان ساعاتی قبل از اعدام دهها ضربه شلاق زدند. در همین حال ۳۰۰۰زندانی فقط در زندان قزلحصار در نوبت اعدام هستند. در بسیاری از شهرها برای ایجاد رعب و وحشت، زندانیان در ملأعام اعدام شدند.
برخی از شهرهایی كه شاهد صحنه اعدام در ملأعام بودند عبارتند از نوشهر، بابل، قائمشهر، تنكابن، شیراز، جهرم، فسا، اهواز، دهدشت، هندیجان، شهركرد، ایلام و كرج. بسیاری از اعدامها به صورت جمعی و در گروههای۱۰ -۲۰ نفره صورت گرفت. رسانه های حكومتی برای ایجاد وحشت بیشتر تصاویر فجیع این اعدامها را بطور گسترده منتشر می كنند.
نمونه های تكاندهندهیی چون اعدام دو جوان ۲۰ و ۲۳ ساله در ملأعام، به خاطر سرقت كمتر از ۳۵ یورو، اعدام سه جوان كه در هنگام دستگیری ۱۲ و ۱۵ و ۱۷ ساله بودند، به دار كشیدن بدن خونین و مجروح یك جوان ۲۸ ساله در زندان بندرعباس كه ساعاتی قبل از اعدام دست به خودكشی زده بود و به دار كشیدن جسد یك زندانی ۲۳ ساله در زندان زاهدان كه ساعاتی قبل از اجرای حكم بر اثر سكته جان سپرده بود، بیش از پیش رسواگر ماهیت ضدبشری جانیانی است كه طی ۳۵ سال حاكمیت سیاه خود از هیچ جنایت و دنائتی در حق مردم ایران فروگذار نكرده اند.
در همین حال ۳۰۰۰ زندانی فقط در زندان قزلحصار در نوبت اعدام هستند. رژیم آخوندی برای تسهیل اعدامهای جمعی سكوهای دار ۲۴ نفره در قزل حصار برپا كرده و هر هفته شماری از زندانیان را مخفیانه حلق آویز میكند.
همزمان با اعدامهای خودسرانه مجازاتهای قرون وسطایی چون قطع دست، كور كردن چشم و بریدن گوش نیز مكمل چرخه جنایت و وحشت در رژیم آخوندی است. صدور شش حكم قطع دست در شیراز و چهار حكم سنگسار شامل دو زن در تبریز، و حكم درآوردن چشم و بریدن گوش یك كارگر زندانی در تهران، گوشه دیگری از شقاوت دژخیمان حاكم بر ایران است.
مریم رجوی، با تأكید مجدد بر ضرورت ارجاع پرونده نقض سیستماتیك و وحشیانه حقوق بشر در ایران به شورای امنیت ملل متحد گفت: روند فزاینده اعدامها در ایران نشان میدهد دامن زدن و تبلیغ اعتدال و میانه روی در فاشیسم دینی حاكم بر ایران، هدفی جز فریب جامعه جهانی یا توجیه معامله و مماشات با این رژیم قرون وسطایی ندارد. وی افزود: رژیم در حالیكه با ژستهای بیمحتوا در نیویورك خواستار لغو تحریمهاست، با افزایش اعدامها، قتل عام در اشرف توسط دولت مالكی در عراق، كشتار بیرحمانه در سوریه، تشدید صدور بنیادگرایی و تروریسم و تسریع پروژه تولید بمب اتمی، تلاش میكند از بروز خشم مردم و سرنگونی محتوم خود جلوگیری كند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۸ مهر۱۳۹۲ (۱۰ اكتبر۲۰۱۳)
- برچسبها:مردم ایران