مریم رجوی: مردم ایران خواهان تغییر رژیم آخوندی هستند
سخنرانان عبارت بودند از: دومینیك لوفور، نماینده مجلس ملی از حزب سوسیالیست و رئیس گروه پارلمانی برای ایران دموكراتیك؛ میشل ترو، نماینده مجلس از حزب جمهوریخواه ونایب رئیس گروه پارلمانی برای ایران دموكراتیك؛ برونو لورو، رئیس گروه سوسیالیست در مجلس ملی؛ آلن نری، سناتور، رئیس گروه كمیته فرانسوی برای ایران دمكراتیك در سنای فرانسه؛ كریستیان كرت، نایب رئیس گروه جمهوریخواه در مجلس ملی؛ فردریك رایس، نماینده جمهوریخواه و ژان لاسال، نماینده مستقل.
مریم رجوی در این جلسه طی سخنانی خطاب به نمایندگان گفت:
دوستان عزیز در مجلسین فرانسه،
در آغاز سال نو ایرانی که با رسیدن بهار همراه است، آرزو میکنم شما و خانوادههایتان و ملت بزرگ فرانسه سالی پر از پیشرفت داشته باشید.
نوروز و سال جدید مهمترین عید ایرانیان، یک جشن هزاران ساله است. نوروز به معنی نو شدن طبیعت، نو شدن سال، نو شدن زمانه، نو شدن دلها و بینشها و نو شدن سرنوشت است. در واقع این بخشی از نگرش مردم ایران به جهاناست. بهاین معنی که اوضاع چنین نخواهد ماند و تغییر خواهد کرد.
حاکمیت فاشیسم دینی در ۳۷ سال گذشته نتوانسته از جشن نوروز جلوگیری کند و ایرانیها نوروز را بیشتر از گذشته با این پیام که خواهان تغییر رژیم و رفتن رژیم آخوندی هستند، جشن میگیرند. این خواست را ایرانیها در سال گذشته با انجام ۶۵۰۰ حرکت اعتراضی نشان دادهاند.
روحانی که میگفت اعتدال خواهد آورد، بهجای آن اعدام هرچه بیشتر در ایران و جنگ بیشتر در سوریه آورده است.روحانی اکنون میخواهد اختناق را به اروپا هم گسترش دهد. وی چند روز قبل سفرش را به اتریش لغو کرد، به این دلیل که دولت اتریش درخواست رژیم برای ممانعت از برگزاری تظاهرات توسط هواداران مقاومت را رد کرد. وحشت او از ابراز انزجارعمومی همانند سفرش به فرانسه است.
ملاها میگفتند پس از برجام قدرت خرید مردم بهتر خواهد شد. اما پولهای ناشی از لغو تحریم، نصیب سپاه پاسداران و هزینه جنگها در یمن و سوریه و عراق شد و بنابراین فقر بیشتری نصیب مردمایران شده است.
امروز رژیم دست کم ۶۰ هزار نظامی و شبهنظامی در سوریه دارد. آخوندها از آتش بس کنونی بیزارند و میخواهند با انهدام اپوزیسیون، بشار اسد را حفظ کنند. اما دیگر پیروزی در سوریه برای ملاها متصور نیست. برخلاف تصور برخیها، دخالت ملاها در سوریه نشانه قدرت آنها نیست؛ بلکه آخوندها برای بقای خود به حفظ اسد نیاز دارند و هم اکنون در ضعیفترین نقطه خود هستند.
از سوی دیگر، اگر یک بحران عمیق در کار نبود، رژیم هرگز از برنامه اتمی دست برنمیداشت. پس از امضای توافقنامه اتمی، اوضاع برای این رژیم بدتر شده. یک جامعه ملتهب و بسیار ناراضی، یک دولت بیپول که ماه گذشته حتی قادر به دادن حقوق کارمندان نبود و یک حاکمیت شقه شقه و در حال نزاع.آخوندها امیدوار بودند که با انتخابات مجلس، تاحدی بحران داخلیشان را بپوشانند. اما نتیجه چه شد؟
اولاً جامعه ایران وسیعاً این انتخابات را بایکوت کرد.
ثانیاً این انتخابات، تعادل درون رژیم را به زیان ولی فقیه بههم زد.
آزمایش موشکهای بالستیک آنهم با نقض قطعنامه شورای امنیت،از یک سو بیانگر ادامه همان سیاستها از سوی رژیم است و از طرف دیگر ملاها میخواهند بدینوسیله ضعف خود را بپوشانند.
در این شرایط اهمیت یک آلترناتیو دمکراتیک برای این رژیم بیشتر از همیشه است. بهاین دلیل ملاها در ۲۹ اکتبر گذشته کمپ لیبرتی را با ۸۰ موشک مورد حمله قرار دادند. در آن حمله ۲۴نفر جان باختند. اما آنها قصد کشتار همه را داشتند. بنظر میرسد که وقایع چند ماه اخیر بهخوبی از کسانی که انتظار تغییرات بعد از برجام را داشتند، توهم زدایی کرده باشد.
بازمیگردیم به نوروز،پیام این عید همچنین این است که از آورندگان نوروز تجلیل میکند و شما دوستان عزیز که بهدفاع از آزادی و حقوق بشر برای مردم ایران و حمایت از اعضای مقاومت در هر كجای جهان از ایران تا لیبرتی و تیرانا برخاستهاید، شما نیز آورندگان نوروزید. من عمیقاً قدر تلاشهای سخاوتمندانه و شجاعانه شما را میشناسم.
تروریسم و توحش،بار دیگر ایام نوروز و بهار را با جنایات علیه بشریت در بروكسل به كام همه ما تلخ كرد در عین حال اراده همه ما را برای مبارزه با بنیادگرایی و تروریسم تحت نام اسلام كه از تهران تحت حاكمیت آخوندها از چند دهه قبل سرچشمه گرفته و امروز بخشهای وسیعی از جهان را در برگرفته، دو چندان كرد.
امیدوارم سال جدید ایرانی برای اروپا و بهخصوص فرانسه نیز سال پیشرفت و سالی عاری از وقایع تلخی مانند ۱۳ نوامبر باشد. امیدوارم فرانسه در نبرد با این بلیه پیروز شود و بالاخره امیدوارم سال نو برای کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک سالی پر از موفقیت باشد.
از همه شما متشکرم و برایتان سال خوب ایرانی را آرزو میکنم.