دیدار با نایب رئیس پارلمان اروپا آقای ویدال كوادراس
كمیته بین المللی در جستجوی عدالت كه در برگیرنده ۴۰۰۰ پارلمانتر از ۳۵ كشور جهان است در پایان این دیدار
اطلاعیهیی صادر نمود كه توجه شما را به متن آن جلب میكنیم:
روز دوشنبه اول نوامبر ۲۰۱۰ دكتر آلخو ویدال-كوآدراس نایب رئیس پارلمان اروپا و رئیس كمیته بین المللی در جستجوی عدالت كه ۴۰۰۰ پارلمانتر در سراسر جهان را در برمیگیرد، در مقر شورای ملی مقاومت ایران در شمال پاریس حضور یافت و ضمن دیدار با مریم رجوی، پیرامون وضعیت در اشرف، محل استقرار ۳۴۰۰ تن از اعضای مجاهدین خلق ایران، و چگونگی تامین حفاظت و حقوق ساكنان اشرف به بحث و گفتگو پرداخت.
در جریان این دیدار، نایب رییس پارلمان اروپا در تماس با ساكنان اشرف، با آنان به گفتگو پرداخت تا شخصا از آخرین وضعیت در اشرف مطلع شود. شماری از نمایندگان آنان و مسئولان اشرف از دكتر ویدال كوادراس و همكارانش در پارلمان اروپا بهخاطر توجه ویژهیی كه نسبت به اشرف مبذول میدارند تشكر كرده و در زمینههای مختلف آخرین وضعیت را به او گزارش كردند. در این گزارشها تهدیدات جدی حفاظتی كه از سوی نیروهای عراقی متوجه ساكنان اشرف میباشد، حملات نیروهای عراقی در ماه اكتبر امسال كه ۲۸ مجروح در میان ساكنان بجای گذاشت، محاصره ظالمانه ۲ ساله ، شكنجه روانی ساكنان توسط مأموران اعزامی وزارت اطلاعات و نیروی تروریستی قدس با ۱۰۰ بلندگو كه ۱۰ ماه است ادامه دارد و كارشكنیهای مستمر در دسترسی به خدمات پزشكی و عوارض جبران ناپذیر آن برای بیماران مورد بحث قرار گرفت. دو تن از ساكنان اشرف كه فرزند دو زندانی سیاسی هستند و پدر یكی از آنها به اعدام محكوم شده، سركوب وحشیانه خانوادههای اشرفیها و هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران را با دكتر ویدال كوادراس در میان گذاشتند.
نایب رئیس پارلمان اروپا در این تماس گفت: همه این محدودیتها و تعرضات و حملات به خواست رژیم ایران و بدستور مالكی صورت میگیرد و نشان میدهد این رژیم تا چه اندازه از سازمان مجاهدین خلق ایران و كمپ اشرف وحشت دارد. این در حالیست كه آنها هیچ سلاحی ندارند و در محاصره مطلق بسر میبرند. این مبین پایگاه و ریشه گسترده این جنبش در جامعه ایران است. این وجه دیگری از همان حقیقت است كه در تابستان گذشته جهانیان در شمال پاریس شاهد آن بودند كه چگونه انبوه ایرانیان مقیم خارج در حمایت از همین مقاومت و اشرف گرد آمده بودند. اقدامات جنایتكارانه رژیم ایران علیه اشرف نیز آن روی سكه جنایاتی است كه در ایران و در زندانها علیه عموم مردم ایران و بهویژه خانواده اشرفیها میكنند.
دكتر ویدال-كوآدراس با یادآوری قطعنامه ۲۴ آوریل ۲۰۰۹ پارلمان اروپا درباره اشرف گفت: تردیدی نیست كه آنچه علیه ساكنان اشرف انجام میشود، نقض همه موازین و كنوانسیونهای بین المللی است و در عداد جنایت علیه بشریت بهحساب میآید. وی افزود: همچنانكه بسیاری از حقوقدانان بین المللی و نهادهای حقوق بشری اعلام كردهاند، اعزام ماموران به ورودی و ضلع جنوبی اشرف با ۱۰۰ بلندگو و تهدید مستمر ساكنان به مرگ و اخراج و استرداد و سوزاندن، از مصادیق بارز شكنجه روانی است و مالكی و مسئولانی كه دستورات وی را اجرا میكنند، میبایست مورد محاكمه و مجازات قرار گیرند.
دكتر ویدال-كوآدراس بر مسئولیت آمریكا در حفاظت از اشرف تأكید كرده و گفت: آنان افراد حفاظت شده در چارچوب كنوانسیون چهارم ژنو هستند و آمریكا با تك تك آنها توافقنامه امضا كرده است كه تا تعیین تكلیف نهایی حفاظت آنها را تضمین كند. بنابراین آمریكا میبایست باردیگر نیروی نظامی خود را در اشرف مستقر سازد تا از وقوع یك فاجعه جدید انسانی جلوگیری كند وگرنه هر آسیبی كه به ساكنان اشرف وارد شود آمریكا در آن مسئولیت خواهد داشت.
پرزیدنت كمیته بین المللی در جستجوی عدالت، با یادآوری اینكه دادگاه ملی اسپانیا، یك پرونده تحقیق برای مقامات دولت عراق بهخاطر وقایع خونبار ژوییه ۲۰۰۹ گشوده است، گفت: همه جنایاتی كه پس از تاریخ ژوییه ۲۰۰۹ نیز علیه ساكنان اشرف اتفاق افتاده، منجمله شكنجه روانی كه هم اكنون جریان دارد، به پروندهیی كه در دادگاه اسپانیا جریان دارد افزوده خواهد شد. بنا به تشخیص دادگاه وقایع ژوییه گذشته نقض كنوانسیونهای بین المللی و بهطور مشخص كنوانسیون چهارم ژنو بوده و مسئولان آن باید محاكمه و مجازات شوند.
نایب رییس پارلمان اروپا خطاب به ۱۰۰۰ زنان ساكن اشرف گفت: اهانتهای تهوع آور ماموران رژیم به آنان برای پارلمان اروپا و برای هیچ انسان شرافتمندی قابل تحمل نیست و نشان میدهد رژیم زن ستیز آخوندها تا چه اندازه از زنان مقاوم اشرف وحشت دارد. زنانی كه در جهان ما از برجستهترین مظاهر مقاومت و صلابت هستند و نشان دادهاند بهخوبی پتانسیل رهبری یك جامعه دمكراتیك، مدرن و پیشرفته را دارند.
آقای ویدال افزود: همه ما در پارلمان اروپا و در كمیته بین المللی عدالت نگران وضعیت ساكنان اشرف هستیم و مسئولیت سنگینی داریم كه از حقوق آنان دفاع كنیم بهخصوص كه قطعنامه ۲۴ آوریل ۲۰۰۹ پارلمان اروپا برای ما الزام آور است، اما تعهد ما به ساكنان اشرف فراتر از وظایف حقوقی و سیاسی مشخص، یك وظیفه انسانی و تاریخی است. زیرا اشرف در جبهه مقدم مبارزه با بنیادگرایی و دفاع از دمكراسی و آزادی در منطقه قرار دارد. دفاع از رزم آوران صدیق آزادی و حمایت از دمكراسی در ایران، دفاع از هویت انسانی خودمان و حمایت از دمكراسی و حقوق بشر در تمامی جهان است.
كمیته بین المللی در جستجوی عدالت
۲ نوامبر ۲۰۱۰
- برچسبها:اروپا, مقاومت ایران