اردیبهشت-۲۳ ۱۴۰۰

تجمع گروهی از خانواده‌های شهیدان مجاهد در خاوران با شعار رئیسی جلاد۶۷

Catégories // آخرین خبرها // اطلاعیه‌ها // موضعگیری‌ها

تجمع گروهی از خانواده‌های شهیدان مجاهد در خاوران با شعار رئیسی جلاد۶۷

گروهی از خانواده‌های مجاهدین شهید بعد ازظهر امروز با شعارهای رئیسی جلاد۶۷ در گورستان خاوران گرد آمدند.

آن‌ها كه عكس‌های شهیدان را با خود حمل می‌كردند، شاخه‌های گل نثار مزار شهیدان نمودند. خانواده‌ها روی پلاكاردهایی كه با خود حمل می‌كردند نوشته بود ”خاوران سند ماندگار جنایت علیه بشریت در ایران در قتل عام ۶۷“ و ”تا محاكمه و حسابرسی جنایتكاران نه می‌بخشیم، نه فراموش می‌كنیم“.

روز ۱۴ اردیبهشت ۱۱۱۲ عضو خانواده شهیدان مجاهد خلق در نامه‌ای به دبیركل ملل‌متحد و رهبران اتحادیه اروپا و آمریكا خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از ادامه تخریب مزارهای بستگان‌شان توسط فاشیسم دینی حاكم بر ایران شدند. این نامه با اشاره به فتوای جنایتكارانه خمینی مبنی بر اعدام تمامی مجاهدین سرموضع می‌نویسد: در حالی‌كه «رژیم آخوندی برای مخفی كردن آثار این جنایت بزرگ به طرق مختلف تلاش می‌كند، مزار این شهیدان را تخریب كند…». آن‌ها خواستار «اقدام برای جلوگیری از تخریب مزار شهیدان و از بین بردن آثار جنایت و شكنجه روانی هزاران هزار خانواده در سراسر ایران» شدند.

هم‌زمان ”عدالت برای قربانیان قتل‌عام سال۱۳۶۷ در ایران “ اعلام کرد: ۱۵۲مقام سابق سازمان ملل‌متحد، کارشناسان مشهور بین‌المللی حقوق‌بشر و متخصصان حقوقی در نامه‌ای به میشل باشله کمیسر عالی حقوق‌بشر سازمان ملل‌متحد خواستار تشکیل یک کمیسیون تحقیق بین‌المللی در مورد قتل‌عام هزاران زندانیان سیاسی در ایران در سال ۱۹۸۸ شدند. قتل‌عامی كه از سوی گزارشگران ویژه ملل‌متحد در سپتامبر۲۰۲۰ جنایت علیه بشریت توصیف شده بود.

امضاکنندگان این نامه سرگشاده شامل خانم مری رابینسون کمیسر عالی پیشین حقوق‌بشر سازمان ملل‌متحد و رئیس جمهور سابق ایرلند، رئیس جمهور سابق تیمور شرقی، نخست وزیر سابق كانادا، معاون سابق دبیرکل سازمان ملل‌متحد، ۲۸ گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل‌متحد در مورد حقوق‌بشر و رؤسای کمیسیون‌های تحقیق پیشین سازمان ملل‌متحد در مورد نقض حقوق‌بشر در اریتره و کره شمالی، دادستان ارشد سابق دادگاه‌های کیفری سازمان ملل‌متحد برای یوگسلاوی سابق و رواندا، دادستان سابق دادگاه ویژه لبنان و اولین رئیس دادگاه ویژه سازمان‌ملل برای سیرالئون، معاون سابق دادگاه حقوق‌بشر اروپا و سه قاضی سابق دیوان دادگستری اتحادیه اروپا و ۶برنده جایزه صلح نوبل می‌باشد.

در سال ۱۹۸۸ خمینی با صدور فتوایی دستور اعدام کلیه زندانیان سیاسی وابسته به سازمان مجاهدین خلق را صادر کرد. در این نامه آمده است: «کسانی که دستور اعدام‌های فرا قانونی را صادر کرده و به اجرا درآورده‌اند، بصورت سیستماتیک از مصونیت برخوردار بوده‌اند» و بسیاری از آن‌ها مانند رئیس فعلی قضاییه (رئیسی) و وزیر دادگستری (آوایی) ارکان قدرت را در نهادهای کلیدی قضایی، دادستانی و دولتی در دست دارند.

خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران از شورای امنیت و كلیه كشورهای عضو ملل‌متحد خواهان محكوم كردن رسمی حكم خمینی در مورد قتل‌عام زندانیان سیاسی به‌عنوان نسل‌كشی و جنایت علیه بشریت شد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ (۱۳ مه ۲۰۲۱)

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]