مرداد-۲۰ ۱۳۸۸

سخنرانی در کنفرانس مطبوعاتی درباره حمله به اشرف

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی در کنفرانس مطبوعاتی درباره حمله به اشرف

با تشکر از آقای رئیس
صبح بخیر
همان‌طور که در فیلم مشاهده کردید هفته گذشته نیروهای عراق به‌دستور خامنه‌ای به‌طور وحشیانه به کمپ اشرف حمله کردند که منجر به کشته شدن ۹ تن، مجروح شدن ۵۰۰ نفر و ۳۶ گروگان دردست نیروهای عراق شده است. نیروهای مهاجم زنان را نیز بی‌مهابا مورد حمله قرار دادند و به تخریب تاسیسات و غارت اموال ساکنان اشرف مبادرت کردند.
ما اطلاعات مشخص داریم که طرح حمله به اشرف از چند ماه قبل موضوع بحث بین رژیم ملاها و دولت عراق بوده است. ابتدا در ۲۸ فوریه خامنه‌ای به توافق دوجانبه در این رابطه اشاره کرد. متعاقبا این مساله در سطوح مختلف هماهنگ شده است.
از مدت‌ها قبل، ما از طرق مختلف به طرف های ذیربط و از جمله مراجع بین‌المللی نسبت به تهدید یک فاجعه انسانی در اشرف هشدار دادیم.
دوشنبه ۲۷ ژوئیه روز قبل از حمله به اشرف، آخرین هماهنگی ها توسط کاظمی قمی، سفیر رژیم در بغداد و یکی از فرماندهان قدس، انجام شد.
در این حمله شماری از نیروهای سپاه تروریستی قدس و هم‌چنین سپاه ۹ بدر حضور داشتند. شماری از آن‌ها در جریان حمله به فارسی صحبت می‌کرده‌اند.

بنابه گزارشات موثق از درون رژیم هدف رژیم ملایان از این طرح نابود کردن اشرف، دستگیری شمار زیادی از ساکنان و استرداد آن‌ها بود. ولی به‌دلیل ایستادگی ساکنان اشرف در مقابل این هجوم، با دست خالی طرح با شکست مواجه شد.

آتش گشودن به ساکنان غیر‌مسلح و بی دفاع اشرف با بیش از ۲هزارنیروی مسلح، زدن ضربات باتون و میله های آهنی و زنجیر به آنان به‌قصد مرگ، و زیر گرفتن ساکنین به‌وسیله خودروهای هاموی مصداق بارز جنایت علیه بشریت است.

این جنایت هم‌چنان ادامه دارد. ۳۶ تن از مجاهدین که شماری از آنان شدیداً مجروح هستند و می‌بایست به بیمارستان منتقل شوند در دست نیروهای عراقی می‌باشند. جان آن‌ها در خطر است. ما اطلاعات مشخص داریم سفیر رژیم در بغداد و دار و دسته حکیم در صدد انتقال این گروگان‌ها به ایران می‌باشند.

بنابراین من امروز اعلام می‌کنم:

۱. دولت عراق و شخص مالکی مسئول مشخص این جنایت می‌باشد و باید پاسخگو باشد.
۲. مقاومت ایران و خانواده‌های قربانیان مصمم هستند که مسئولان این جنایت را در دادگاه‌های ذیربط بین‌المللی از جمله دادگاه بین‌المللی جنایی و یا دادگاه‌های کشوری براساس صلاحیت قضایی به محاکمه بکشند.
۳. متاسفانه، دولت آمریکا نیز به‌رغم مسئولیتی مشخصی که در حفاظت از این افراد به‌عهده داشت هیچ اقدامی برای ممانعت از این فاجعه به‌عمل نیاورد. تک تک ساکنین اشرف یک قرارداد دوجانبه با آمریکا امضا کردند که براساس آن تا تعیین تکلیف نهایی استاتو، حفاظت آن‌ها به‌عهده آمریکا بود.
۴. همان‌طورکه در بیانیه سفارت آمریکا در عراق آمده، بعد از انتقال حفاظت نیز دولت آمریکا مسئولیت نظارت بر احترام دولت عراق به حقوق ساکنان اشرف را به‌عهده داشته است. درحالیکه در روز حمله، ساکنان اشرف بارها با نیروهای آمریکایی در محل و سفارت آمریکا تماس گرفته و خواستار دخالت برای توقف حملات شدند. اما تا ۴۸ ساعت، آن‌ها حتی از دادن هر گونه کمک پزشکی به اشرف نیز خود داری کردند. همین تعلل منجر به مرگ دو تن از مجروحین شد.

۵. خواسته های مبرم ساکنان اشرف بدین قرار است:
a. آزادی بلادرنگ۳۶ گروگان
b. خروج نیروهای عراقی از اشرف
c. :نیروهای آمریکایی موقتاً حفاظت کمپ اشرف را به عهده بگیرند تا یک نیروی بین‌المللی تحت نظر ملل متحد جایگزین آن‌ها گردد. مقاومت ایران به همین منظور به ملل متحد، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب فراخوان می‌دهد.
d. منع هر گونه جابجایی ساکنان اشرف. چیزی که می‌تواند توطئه از جانب رژیم برای قتل‌عام آن‌ها می باشد.
e. اجرای قطعنامه ۲۴ آوریل پارلمان اروپا در مورد ساکنین اشرف.

از دولت‌های اروپایی نیز می‌خواهم که برای دولت عراق روشن سازند که تا زمانی‌که به نقض قوانین بین المللی ادامه
می‌دهد، جایی در خانواده ملل نخواهد داشت.
من امروز به دولت‌های اروپایی هشدار می‌دهم: اجازه ندهید فاجعه سربرینکا در اشرف تکرار شود.
من نمایندگان پارلمان، سازمان‌ها و شخصیت‌های مدافع حقوق‌بشر را به حمایت از خواسته‌های ساکنان اشرف فرا
می‌خوانم.

در پایان باید بگویم، رژیم ملاها و شخص خامنه‌ای می‌خواست با حمله به اشرف و ضربه زدن به مقاومت شکستش در مهار قیام مردم ایران برای آزادی را جبران کند، ولی بگذارید تاکید کنم خامنه‌ای مرتکب یک اشتباه دیگر شده است. این حمله پیوند بین اشرف و قیام را مستحکم‌تر کرد. در فردای حمله مردم ایران در بهشت زهرا فریاد می‌زدند «مرگ بر دیکتاتور، چه در اشرف و چه در تهران».
بنابراین تأکید می‌کنم نه حمله به اشرف، نه شکنجه و کشتار قیام کنندگان نه محاکمات نمایشی در تهران نخواهد توانست بر اراده مردم ایران برای تغییر غلبه کند.

اقدام‌های کثیفی مانند محاکمه‌های نمایشی و از جمله محاکمه یک دختر فرانسوی در تهران که باید از جانب جامعه جهانی قویاً محکوم شود، فقط ضعف رژیم را برملا کرده است..
تنها پاسخ در برابر این رژیم قاطعیت است. در غیر این صورت ملایان سایر اتباع خارجی مقیم ایران را بازیچه باج‌خواهی خود می‌کنند.

همین الان این خبر به‌دست من رسید می‌دانید که هنوز ساکنین اشرف نتوانسته‌اند شهدایشان را در مزارشان در شهر اشرف به‌خاک بسپارند به این دلیل که این مزار در اشغال نیروهای عراقی هست و آن بهشان اجازه دفن شهدایشان را نداده ‌اند، بعد از دو هفته قرار بود که امروز به این کار اقدام کنند اما به‌رغم همه قول‌هایی که داده شده بود مجدد آنرا کنسل کرده‌اند.
در حالیکه الان هوای عراق و اشرف بیش از ۵۲درجه است و طوفانی از خاک وجود دارد و امکان شیوع بیماری‌های بسیار زیادی وجود دارد به‌خصوص با عدم الکتریسته در آنجا، آن‌ها بیش از این امکان نگهداری این اجساد را ندارند.

هم‌چنین در شرائطی که سخنگوی پنتاگون هم گفت که ما اختیارات نداریم، تنها راه این است که یک نیروی بین‌المللی با پرچم سازمان ملل وارد شهر اشرف بشود، چون دیگر هیچ اعتمادی به دولت عراق نیست.
کما‌این‌که طبق تحقیقی که اخیراً دانشگاه معتبر دفاع ملی دولت آمریکا انجام داده و در واشنگتن تایمز ده اوت منتشر کرده، لشکری که اکنون در دیالی است یعنی منطقه‌ای که شهر اشرف در آن قرار دارد و حفاظت اشرف به آن سپرده شده به شدت تحت نفوذ رژیم و اجراکننده دستورات رژیم آخوندیست. آن هم از طریق جریان حکیم که ساخته و پرداخته رژیم ایران است.
بنابراین تکرار می‌کنم تا زمانی که یک نیروی بین‌المللی با پرچم سازمان ملل در شهر اشرف مستقر بشه و یو ان را نصب کند، کماکان مسئولیت قرارگاه اشرف با نیروهای آمریکایی است.
بنابراین از همه شخصیت‌ها و ارگان‌های بین‌المللی و دولت‌ها می‌خواهم که این تقاضا را به‌شدت دنبال کنند وگرنه ما ادامه یک جنایت علیه بشریت آن‌هم زیر چشم جامعه بین‌المللی مواجه خواهیم بود.
متشکرم

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]