آذر-۰۷ ۱۳۸۶

سخنرانی مریم رجوی در پارلمان فرانسه

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی مریم رجوی در پارلمان فرانسه

خانم‌ها، آقایان

از این‌که امروز در پارلمان فرانسه در میان شما نمایندگان مردم فرانسه هستم بسیار خوشحالم.
من نیامده‌ام چیزی بخواهم. برعکس آمده‌ام نسبت به موضوع مهم و حیاتی این دوران صحبت کنم. امروز آقای کولکومبه به بهترین صورت در مورد حکم دادگاه صحبت کردند و من تکرار می‌کنم.
من امروز می‌خواهم با شما از یک بی‌عدالتی در فرانسه علیه مقاومت ایران صحبت کنم که نتیجه یک معامله ننگین با رژیم ایران و یک اشتباه محاسبه استراتژیک در مورد نقش مقاومت در معادله ایران می‌باشد.

من هم‌چنین می‌خواهم در مورد عواقب صلح و سازش با ملاها به بهانه مخالفت با جنگ صحبت کنم. غافل از آن‌که ملاها مدت‌هاست علیه جامعه بین‌المللی اعلام جنگ کرده‌اند.

چهار‌سال قبل دولت وقت فرانسه به ‌درخواست رژیم ملایان دفتر شورای ملی مقاومت در اورسواز را به ‌بهانه تروریسم مورد حمله قرار داد. یک مقام فرانسوی متعاقبا اعلام کرد هدف از این حمله و پرونده‌سازی علیه اعضای مقاومت متلاشی کردن مقاومت بوده است.

در آن‌روزها، مقاومت ایران آماج حملات زهرآگین بود. مقاومت ایران را به سکت متهم می‌کردند. چرا؟ چون سرکوب ملاها، بمباران قرارگاه‌های مجاهدین توسط نیروهای آمریکا و انگلیس در عراق و برچسب تروریسم و انواع محدودیت‌ها نتوانسته بود آن‌را متلاشی کند. گناه این مقاومت انسجام آن و ایستادگی در مقابل فاشیسم مذهبی و مقاومت برای آزادی بود.

حامیان رژیم ایران اعتراض ایرانیان به حمله ۱۷‌ژوئن و معامله با ملایان را مورد نکوهش قرار دادند. گفتند خودسوزی‌ها سازماندهانه بوده و کسانی‌که دست به این کار زدند هیچ اراده‌ای از خود نداشتند. دو نفر را متهم به تحریک به خودکشی کردند و به این بهانه علیه مقاومت ایران پرونده سازی کردند.

هفته گذشته دادگاه جنحه پاریس مهر بطلانی بر دعاوی چند ساله علیه مقاومت ایران زد.

دادگاه در حکم خود تصریح می‌کند:
• هیچ نشانی از سازمان‌یافته بودن این حرکات اعتراضی وجود ندارد.
• در تاریخچه سازمان مجاهدین هیچ موردی از خودسوزی وجود نداشته است
• این اقدام‌ها تصمیمات شخصی بوده است.
• افرادی که خودسوزی کرده و زنده مانده‌اند گواهی داده‌اند که هیچ‌کس در اراده آزاد آن‌ها دخل و تصرفی نداشته و آن‌ها آزادانه دست به عمل زده‌اند و هیچ‌گونه نفوذ خارجی بر اراده آن‌ها تاثیر نگذاشته است».
مخالف شدید من با خودسوزی‌ها وقتی که من متوجه آن‌ها شدم به‌وضوح بیان شده و به صورت رسمی ثبت شده است.

این حکم به‌رغم درخواست استیناف دادسرا پیروزی عدالت بر معامله می‌باشد.
چرا که این حکم بطلان دعاوی کسانی می‌باشد که تلاش می‌کردند همکاری با ملاها را با برچسب شرم‌آور سکت به مقاومت ایران بپوشانند.
این حکم کانون شیطان‌سازی علیه مقاومت ایران را درهم شکست.
برچسب سکت از نقطه‌نظر سیاسی باطل شده بود، این بار با این حکم، از نقطه‌نظر قضایی نیز محکوم شد.
سال گذشته نیز دادگاه بدوی جوامع اروپایی در حکم تاریخی خود با لغو نامگذاری مجاهدین در لیست تروریستی اتحادیه اروپا، بر اتهام تروریسم علیه مقاومت ایران مهر بطلان زده بود.

بدین ترتیب پایه های پرونده ۱۷‌ژوئن که میراث سیاست مماشات دولت گذشته با ملاها می‌باشد به‌طور کامل فرو‌ریخته است. هیچ‌چیز ادامه این پرونده را توجیه نمی‌کند.

مسببان این افتضاح یک عذرخواهی به مردم و مقاومت ایران و هم‌چنین به مردم فرانسه به‌خاطر همدستی با فاشیزم مذهبی بدهکارند.

نمایندگان محترم
ایجاد محدودیت و برچسب تروریسم به مقاومت ایران بخشی از سیاست استمالت اروپا در قبال ملاها بود که آقای شیراک از سردمداران آن بود.

این سیاست به ملاها امکان پیشروی داده است. امروز، ایران تحت حاکمیت ملاها در قلب جدی‌ترین معضلات کنونی جهان قرار دارد: از بحران سلاح اتمی تا گسترش بنیادگرایی اسلامی و جنگ‌افروزی در منطقه.

بعد از ۴‌سال اتلاف وقت تحت عنوان مذاکره گزارش اخیر آژانس اذعان می‌دارد اطلاعاتش از فعالیت جاری هسته ای رژیم کاهش یافته است. ملایان امروز به بمب اتم نزدیک‌تر از ۴‌سال قبل هستند.

سیاست استمالت در قبال فاشیسم هیتلری به جنگ ‌جهانی دوم راه برد. سازش با فاشیزم مذهبی چشم انداز جنگ‌ جهانی سوم را در مقابل ما قرار می‌دهد.
بدیهی است که شرایط ایران و اروپا قابل مقایسه نیست و رژیم ضد‌تاریخی حاکم بر ایران که به‌خلاف آلمان هیتلری رسماً بر ولایت‌فقیه (هژمونی مُلایان به‌جای حاکمیت مردم) بنا شده است، اکنون به انتهای راه رسیده و در فاز پایانی خود می‌باشد.
من به دولت‌های اروپایی هشدار می‌دهم: که از قضا ملاها برای فرار از این فاز دارند با شما بازی می‌کنند. سیاست شما تکرار تجربه تلخ استمالت از هیتلر در دهه‌۳۰ می‌باشد که ۶۰‌میلیون کشته به‌همراه داشت.

نمایندگان محترم
ما امروز با یک شیادی بزرگ مواجه هستیم. رژیم آخوندی و لابی آن تلاش می‌کنند تحت پوش مخالفت با جنگ مانع از شکل‌گیری یک سیاست قاطع علیه ملایان درسطح بین‌المللی گردند.

من بارها گفته‌ام ما مخالف جنگ خارجی هستیم. سرنگونی رژیم مذهبی و تغییر دموکراتیک در ایران، منحصراً در ظرفیت و صلاحیت و توانمندی مردم و مقاومت ایران است.

اما تبلیغ صلح و سازش با رژیم ملایان تحت هر بهانه‌ای که صورت گیرد چیزی نیست جز فراخواندن به تسلیم در مقابل فاشیسم مذهبی.

فراموش نکنید ملاها عملا جنگ را شروع کرده‌اند. نیروهای وابسته به سپاه‌قدس در افغانستان، لبنان، فلسطین و عراق به جنگ افروزی مشغول‌اند.

امروز، هر شعار صلح که از نفی تمامیت رژیم جنگ‌طلب ملاها نگذرد در خدمت به جنگ و خیانت به صلح است.
مانند شعار صلح با هیتلر که در خدمت جنگ‌طلبی او بود.
پنهان شدن در پشت شعار صلح برای تبلیغ سازش با دیکتاتوری مذهبی، دادن فرصت بیشتر به آن برای سرکوب و اعدام در داخل و صدور تروریسم و فاشیسم دینی به خارج از ایران می‌باشد که این مسیر نهایتا جنگ‌جهانی را اجتناب‌ناپذیر می‌سازد. بنابراین نفی این رژیم و تغییر در ایران خواست مبرم مردم ایران و در عین حال نیاز جامعه بین‌المللی و لازمه صلح جهانی است، فارغ از هر حزب و هر گرایش سیاسی.

برخلاف همه تبلیغات، تهدید واقعی در رابطه با این رژیم، تسلیم‌طلبی در مقابل خواسته‌ای رژیم ایران است. آن‌چه ملایان را گستاخ کرده و جهان را در معرض یک فاجعه قرار داده سیاست سازش است.

خانم‌ها، آقایان
جهان در شرایط بسیار خطیری قرار دارد. انتخاب‌های امروز ما آینده جهان را تعیین می‌کند.

این یک انتخاب لوکس نیست. این انتخاب بین صلح و امنیت و فاجعه یک جنگ ویرانگر می باشد.

رهبران اروپا امروز در مقابل یک آزمایش بزرگ قرار دارند. آیا آن‌ها شهامت پایان‌دادن به سیاست مماشات و حذف راهبندی‌هایی که در مقابل مقاومت ایجاد کرده‌اند را دارند؟ این بخش اصلی و غیر قابل صرف‌نظر کردن راه حل بحران کنونی است من به آن‌ها می‌گویم: نترسید. نترسید. صلح و امنیت جهانی نیازمند یک چنین تصمیم شجاعانه‌ای است. فرانسه می‌تواند رهبری اروپا را در اتخاذ این تصمیم به‌عهده بگیرد.

مردم ایران خواستار سرنگونی دیکتاتوری مذهبی هستند.

مردم ایران آزادی، دمکراسی، جدایی دین و دولت، برابری زن و مرد، رفاه اقتصادی، پیشرفت و ترقی می‌خواهند. آن‌ها خواستار حسن هم‌جواری و هم‌زیستی با کشورهای منطقه و جهان هستند. شورای ملی مقاومت ایران همین خواسته‌ها را نمایندگی می‌کند.

فراخوان دولت فرانسه به اتخاذ یک سیاست قاطع و تحریم‌های سخت‌تر علیه رژیم یک قدم مثبت است. ولی کافی نیست. فرانسه باید در کنار مردم و مقاومت ایران قرار گیرد. اروپا می‌بایست پشتیبان فرانسه در این سیاست باشد

فرانسه به ژنرال دوگل و مقاومتش در مقابل فاشیسم شناخته می‌شود و نه سازش فیلپ پتن.
بگذارید نام فرانسه در تاریخ نه به مماشات بلکه به ایستادگی در قبال فاشیسم مذهبی ثبت گردد.
این شایسته کشور آزادی، برابری و برادری است.
متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]