آذر-۱۶ ۱۳۹۱

سخنرانی در پارلمان فرانسه

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

سخنرانی در پارلمان فرانسه

آقای رئیس، نمایندگان محترم، دوستان گرامی، خانم‌ها و آقایان
بسیار خوشوقتم که در آستانه روز جهانی حقوق‌بشر در چنین کنفرانسی در خانه دموکراسی فرانسه شرکت می‌کنم. از کمیته پارلمانی برای ایران دموکراتیک، مبتکر برگزاری کنفرانس حاضر، قدردانی می‌کنم.

دوستان عزیز
رژیم حاکم بر ایران در حال شعله‌ور کردن آتش یک جنگ در سراسر منطقه است. در سوریه، آخوندها توسط بخشی از فرماندهی سپاه پاسداران یک جنگ قساوت بار علیه مردم سوریه را فرماندهی می‌کنند.
در عراق، آخوندها یک معبر استراتژیک برای کمک به دیکتاتوری اسد ایجاد کردهاند.در سوریه شاید بدانید که مطبوعات آمریکا گزارش کرده اند که نیروی تروریستی قدس ملایان به بشار اسد توصیه کرده است که از سلاح شیمیایی علیه مردم سوریه استفاده کند.

در جنگ اخیر غزه، رژیم تصریح کرد که این قدرت نیروهای مسلح ما بود که سربرآورد. در لبنان، زرادخانه موشکی تحت فرماندهی رژیم آخوندها برای جنگ آماده شده است. در افغانستان آخوندها در حال پرکردن خلا قوای آمریکا و ناتو هستند. در خود ایران پیشرفت شتابان برنامه تولید بمب هسته‌یی، جنگی است علیه تمام دنیا.

اما مهیب‌ترین جنگ ملاها با مردم ایران است. در ماه نوامبر تعداد اعدام‌ها از صد نفر بیشتر شد. فقط در روز ۱۳نوامبر ۴۴ نفر اعدام شدند. دو سال پیش وزیر دادگستری ملاها گفت هر ساعت۷۰نفر دستگیر می‌شوند. این رقم سال بعد به هشتاد دستگیری در ساعت رسید. هرگاه موج نارضایتی‌ها بالا می‌گیرد، به دستور خامنه‌ای شمار اعدام‌ها را بیشتر می‌کنند. شهادت ستار بهشتی در زیر شکنجه که ماه گذشته دنیا را تکان داد، نمونه‌یی از جریان بی‌وقفه شکنجه‌های منجر به مرگ در زندان‌هاست. قطعنامه هفته گذشته کمیته سوم مجمع عمومی ملل متحد خصومت تمام عیار ملاها با حقوق‌بشر مردم ایران را نشان می‌دهد.

مردم ایران همه جریان‌هایی را که خواستار حفظ این رژیم یا مدافع قانون اساسی آن هستند، نفی کرده‌اند. پس از قیام‌های سال۲۰۰۹ نارضایتی‌ها چند برابر شده است. در دو سال اخیر، یک سقوط آزاد اقتصادی در ایران جریان دارد.
پنج الی ده برابر شدن بهای گاز و آب و برق،
تورم پنجاه درصد،
بیکاری بیش از ۳۰درصد.
کاهش ۷۰درصد ظرفیت تولید کارخانه‌ها.
خودروسازی که با مشارکت پژو و رنو فرانسه مهم‌ترین صنعت است، تولیداتش امسال به نصف رسیده و با سرعت روبه سقوط می‌رود. از طرف دیگر، هیأت حاکمه به شدت شقه شقه شده است. و نفوذ خامنه‌ای روز مره روبه افول است.
برای ملاها راهی باقی نمانده است. اگر از برنامه اتمی یا حمایت از رژیم سوریه عقب‌نشینی کنند به فروپاشی رژیمشان تن داده‌اند. و اگر سیاست کنونی را ادامه بدهند، به جنگ و سرنگونی نظامشان می‌رسند.

در این میان، پیروزی مقاومت ایران در حذف نام مجاهدین از لیست تروریستی آمریکا، شرایط بحرانی رژیم را به طرف سرنگونی سمت می دهد به طوری که امید و انرژی مبارزاتی تازهیی به زنان و جوانان ایران داده است.
به این ترتیب جنبش ما در داخل ایران به تجدید قوا و گسترش شبکه‌های مقاومت دست زده است. شکی نیست که اگر دولت‌های غرب نسبت به نقض حقوق‌بشر در ایران سکوت نمی‌کردند، ملاها تا این حد دست باز نداشتند. دولت‌های غرب از جمله فرانسه، هم‌چنین بر اساس خواست ملاها، به لیست‌گذاری‌ها علیه این مقاومت دست زدند. به‌دلیل سیاست‌های اشتباه در همین کشور به مدت یک دهه مقاومت ایران زیر فشار کنترل‌های قضایی بود.

هم‌چنین پرونده‌ها و شیطان‌سازی‌ها که ملاها آن را با مدارک جعلی تغذیه میکردند. تا این که سرانجام سال گذشته، قضاییه در فرانسه بر اتهام تروریسم علیه مقاومت ایران خط بطلان کشیدند.
سیاست مماشات غرب با ملاها، مانع آن شد که مقاومت ایران نقش خود را برای باز کردن راه تغییر در ایران ایفا کند. این سیاست باعث یک دهه محاصره و بازداشت خانگی اعضای مقاومت در اشرف شد.
و براثر همین سیاست محل استقرار اعضای مقاومت در لیبرتی در عراق، که اکنون مجاهدان اشرف به آنجا منتقل شده اند، به زندان تبدیل شد.
دولت دست‌نشانده آخوندها در عراق، اعضای مقاومت را از آزادی‌ها و حقوقشان محروم کرده است. دولت عراق حتی حق مالکیت مجاهدان اشرف را آنان سلب کرده مانع آن میشود که دارایی خود را به فروش برسانند. این در حالی است که کمیساریای پناهندگی آنها را بعنوان پناهجو با حفاظت‌های بنیادی شناخته است.
بزرگ‌ترین اشتباه سیاست غرب نادیده گرفتن جنبشی است که کلید تغییر در ایران را در دست داشته و دارد. مقاومتی با ریشه‌های عمیق در جامعه ایران و با یک ائتلاف دموکراتیک از گروه‌های مختلف اپوزیسیون که بیش از ۵۰درصد اعضای آن را زنان تشکیل می‌دهند.
این مقاومت خواهان یک جمهوری بر اساس جدایی دین از دولت، برابری زن و مرد ، کثرت‌گرایی، آزادی بیان و اجتماعات، لغو حکم اعدام و یک ایران غیراتمی است. جامعه‌یی با فرصت‌های برابر اقتصادی و با بخش خصوصی و بازار آزاد.
نیروی محوری این مقاومت، سازمان مجاهدین خلق با درکی مترقی و دموکراتیک از اسلام، به‌مثابه پادزهری در برابر بنیادگرایی اسلامی است.
بله، یگانه راه‌حل مسأله ایران، تغییر رژیم به دست مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آن است. تحریم‌های بین‌المللی گام مثبتی است. اما هنگامی میتواند مؤثر باشد که غرب سیاست خود نسبت به مقاومت مردم ایران را تغییر دهد. سیاستی که تاکنون بوده، باید با سیاست جدیدی جایگزین شود که متضمن تغییر رژیم در ایران باشد.

این امر در خدمت مصالح مردم ایران و ضروری برای صلح و امنیت تمام جهان است. از دولت فرانسه که نقش پیشتازی برای شناسایی اپوزیسیون سوریه داشته است، انتظار می‌رود که سیاست جدیدی در سطح اتحادیه اروپا داشته باشد. سیاستی در دفاع از حقوق‌بشر ایران و احترام به خواست مردم ایران برای تغییر رژیم ملایان.

از این رو از آنها می‌خواهم که:
خواست‌های مقاومت ایران از فرانسه و اتحادیه اروپا از این قرار است
۱ ـ ادامه روابط سیاسی با این رژیم به توقف اعدام و شکنجه مشروط شود
۲ ـ پرونده نقض وخیم و سنگین حقوق‌بشردر ایران توسط ملایان حاکم را به شورای امنیت ارجاع دهید.
۳ ـ امنیت و حفاظت مجاهدان لیبرتی و اشرف را تأمین کنید و از ملل متحد بخواهید این کمپ را از موقعیت پناهندگی برخوردار سازد و حق مالکیت و فروش اموال مجاهدان اشرف مورد احترام قرار بگیرد.
۴ ـ مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم را به‌رسمیت بشناسید
بار دیگر از همه شما تشکر می‌کنم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]