بیانیه رهبران مسیحی انگلستان جان پریچارد و آدریان نیومن در مورد دیدار با مریم رجوی
در این جلسه، هیئت اسقف ها بیانیه اسقف اعظم ولز، دکتر بری مورگان، که مورد حمایت و امضا شده توسط ۵۱ تن از رهبران کلیساهای بریتانیاست را به مریم رجوی ارائه کردند.
این بیانیه حمله موشکی به کمپ لیبرتی در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۵ را محکوم میکند و تاکید می کند که سازمان ملل متحد، ایالات متحده و اروپا باید به تعهدات بینالمللی خود پایبند باشند و برای ارائه حفاظت و امنیت کافی برای ساکنان گامهای مشخص بردارند.
هیئت اسقفها اشاره کرد که وضعیت حقوق بشر در ایران از زمانی که حسن روحانی دو سال پیش به ریاست جمهوری رسید بدتر شده است و تعداد اعدامها از جمله اعدامهای علنی و اعدام نوجوانان افزایش یافته است. آنها خواستار آن شدند که وضعیت حقوق بشر در ایران، به ویژه سرکوب اقلیتهای مذهبی، از جمله مسیحیان، در سفر آتی روحانی به اروپا باید در کانون بحثها باشد.
آنها از دولت انگلستان و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا خواستند تا بهبود روابط بین المللی با ایران را مشروط به خواستههای آخرین قطعنامه سازمان ملل متحد در مورد حقوق بشر در ایران، یعنی لغو اعدام، آزادی زندانیان سیاسی و زندانیان عقیدتی و پایان دادن به شکنجه و دستگیریهای خودسرانه بکنند.
این بیانیه توسط ۵۲ رهبر مذهبی بریتانیا می گوید: “ما خواستار یک تحقیقات مستقل از حمله ۲۹ اکتبر، و پیگرد کسانی که مسئول آن بودند هستیم. ما همچنین برای بهرسمیت شناختن فوری کمپ لیبرتی بهعنوان یک اردوگاه پناهندگان تحت نظارت کمیساریای عالی پناهندگان و شناسایی وضعیت ساکنان به عنوان پناهنده و افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو، و برداشتن همه محدودیتهای فعلی روی اردوگاه فراخوان میدهیم.”
“ما امیدواریم که که دولت بریتانیا مداخله کند و به دولت عراق، نخست وزیر عراق دکتر حیدر العبادی، سازمان ملل متحد و ایالات متحده فشار بیاورد که اقدام فوری و قاطع، مطابق با تضمینهای قبلی، برای پایان دادن فوری به چنین حملاتی علیه پناهندگان ایرانی در کمپ لیبرتی انجام دهد. ما از نظر نمایندگانی از پارلمان بریتانیا حمایت می کنیم که می گویند “عدم انجام این کار تنها رژیم ایران را برای طراحی حملات حتی مرگبارتری علیه این پناهندگان در تلاش برای از بین بردن سازمانیافتهترین اپوزیسیون اصلی ایران در اعتراض به حکومت دینی آن جریتر می کند.”
هیئت اسقفها از طرح ده مادهای مریم رجوی برای آینده ایران که پیش بینی یک ایران آزاد و دموکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت و حکومت قانون، برابری جنسیتی، لغو مجازات اعدام و پایان تبعیض علیه اقلیتهای مذهبی و همزیستی با همسایگان خود را می کند حمایت می کند.
مریم رجوی صمیمانه از رهبران مذهبی بریتانیا برای تلاشهای ارزشمند خود برای ارتقاء و حفاظت از سلامت، امنیت و حفاظت از ساکنان لیبرتی تشکر کرد و گفت: “مسلمانان و مسیحیان باید روی ارزشهای مشترک خود تکیه کنند و در مقابل کسانی که ادیان آنها را منحرف می کنند بایستند”
او به شدت سرکوب مسیحیان در سراسر خاورمیانه، بهویژه در ایران توسط رژیم آخوندی و شبه نظامیان جنایتکار وابسته به رژیم و تروریست های داعش را محکوم کرد و برای “پایان دادن به بیخانمانی و جابجایی مسیحیان در خاورمیانه و آزادی مسیحیان ایران از ظلم و ستم آخوندهای حاکم و آزادی همه مردم ایران از دیکتاتوری مذهبی” ابراز امیدواری کرد.
مریم رجوی گفت: “دو سال پیش، روحانی رئيس جمهور دیکتاتوری مذهبی شد و ادعا کرد که مدره است. اما این یک فریب برای ماسک دیکتاتوری بود. ترازنامه این زمان از جمله ۲۰۰۰ اعدام نشان دهنده چهره واقعی روحانی است. تنها در دو هفته اول ماه ژانویه، ۵۳ نفر اعدام شده اند. در طول تصدی روحانی، اعدامها و دستگیریها و همچنین بیکاری و فقر افزایش یافته است.”
او تصریح کرد که مبارزه مقاومت ایران علیه دیکتاتوری مذهبی در ایران و تلاش برای پایان دادن به سرکوب مسیحیان و دیگر اقلیتهای مذهبی در ایران، و همچنین برقراری حقوق اساسی مردم ایران ادامه خواهد یافت.
- برچسبها:خاورمیانه, فرانسه, مقاومت ایران