تصويب شصت و پنجمین قطعنامه ملل متحد در محكوميت نقض حقوق بشر در ايران در مجمع عمومی ملل متحد
مريم رجوی، از تصويب شصت و پنجمین قطعنامه ملل متحد مبنی بر محکومیت نقض سيستماتيك و وخيم حقوق بشر در ايران استقبال کرد و گفت: تصويب اين قطعنامه بار ديگر نشان میدهد که این رژیم حقوق بنيادين مردم را در همه وجوه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بهصورت فاحشی لگدکوب ميكند.
قطعنامه از جمله بر «تعداد بالای مجازات اعدام شامل اعدام افراد زیر سن قانونی»، «بازداشتهای خودسرانه سیستماتیک و گسترده»، شرایط فاجعهبار زندانها که زندانیان «عامدانه از دسترسی به درمانهای پزشکی کافی» محروم میشوند و مرگ مشكوك دستگیرشدگان قیامها در زندانهای رژیم تأكيد ميكند.
مریم رجوی تصریح کرد: قطعنامه هر چند بسياری از وجوه جنايتهای ضد بشری فاشيسم دينی حاكم بر ايران را در برنگرفته است، با اينحال ترديدی باقی نمیگذارد که اين رژيم، وحشیترین و متجاوزترین ناقض حقوق بشر در جهان امروز است. بیعملی جامعه جهانی در قبال جنايات اين رژيم، آن را در ادامه و گسترش اين جنايتها جریتر كرده است كه نمونه اخیر آن يورش وحشيانه به منازل كارگران گروه ملی فولاد اهواز و دستگيری دهها تن از آنهاست كه خواستار حداقل حقوقشان هستند.
وی افزود: مصونيت مسئولان قتلعام زندانيان سياسي در سال ۶۷ كه يكی از بارزترين مصاديق جنايت عليه بشريت بعد از جنگ دوم جهانی است، بيشترين نقش را در تشجيع رژيم در استمرار جنايتهایش عليه بشريت داشته است. بهخصوص كه سركردگان اين رژيم يا بهطور مستقيم در اين جنايت هولناك دست داشتهاند يا همچنان از آن دفاع میكنند و از افشای جزييات آن مانند اسامی قربانيان و محل دفن آنها جلوگيری میكنند. مصونيت سركردگان رژيم، تنها باعث ادامه نقض وحشيانه حقوق بشر نمیشود، بلكه به آنان اطمينان خاطر میدهد كه جناياتشان در ديگر نقاط جهان نيز بیپاسخ خواهد ماند. امری كه باعث توسعه جنگافروزی و بنيادگرايی و تروريسم اين رژيم در منطقه و جهان شده است.
از اين رو جامعه جهانی بايد در مورد جنایتهای اين رژيم، بهويژه قتل عام سال۶۷، تحقيق كند و پرونده اين جنايتها را به شورای امنیت ملل متحد ارجاع دهد، خامنهای، روحانی و ديگر مسئولان اين جنايات باید در برابر عدالت قرار گيرند. اين نه تنها حق مردم ايران بلكه لازمه صلح و مبارزه با تروريسم نيز میباشد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶ آذر ۱۳۹۷ (۱۷ دسامبر ۲۰۱۸)
- برچسبها:مردم ایران, نقض حقوق بشر