تشکیل کمیته بینالمللی حقوقدانان در دفاع از قربانیان سرکوب قیام مردم ایران
آقای رئیس
خانمها، آقایان
اجازه بدهید در ابتدا از حقوقدانان و وکلای محترم بهخاطر ابتکارشان برای تشکیل کمیته بینالمللی حقوقدانان در دفاع از قربانیان سرکوب قیام مردم ایران تشکر نمایم.
تشکیل کمیته یک ابتکار با ارزش برای همه آنهایی است که هماکنون در زندان و زیر شکنجه قرار دارند.
یک ابتکار با ارزش برای مردم ایران و بهویژه زنان و جوانها که در فعالیتهای شما پژواک جهانی تلاشهایشان برای استقرار دمکراسی در ایران را مشاهده میکنند.
همچنین باید از ابتکار کمیته برای شکایت علیه مقامات رژیم ایران که مصداق بارز جنایتکار علیه بشریت هستند عمیقا تشکر کنم. طی یک ماه گذشته رژیم ملایان برای خاموش کردن قیام مردم مرزهای جدیدی از جنایت را در نوردیده است. نزدیک به ۳۰۰ تن کشته، ۱۰هزارتن دستگیر و هزاران تن مجروح شدهاند. لباس شخصیها که به بیت خامنهای وصل هستند به خانههای مردم حمله کرده، آنها را دستگیر، شکنجه و بهقتل میرسانند.
وکلای دستگیرشدگان را تحت شدیدترین فشارها قرارمیدهند و برخی از آنها را دستگیر کردهاند. رییس قضاییه آخوندها با صدور یک آییننامه سرکوبگرانه و بیسابقه، در صدد است باقی مانده استقلال وکلا را از بین برده و کانون وکلا را به صورت زائده قوهقضاییه در بیاورد. از این کمیته میخواهم از این وکلای شرافتمند حمایت کند.
من میخواهم در دومین ماه قیام سراسری مردم ایران نکاتی را در رابطه با تحولات اخیر با شما در میان بگذارم:
۱. مردم ایران با قیام سراسری، خواستشان برای خاتمه دادن به دیکتاتوری مذهبی را بهنمایش گذاشتند. این قیام مبین وضعیت انفجاری جامعه ایران است بهرغم سرکوب و حضور گسترده نیروهای سرکوبگر در خیابانها، اعتراضها در ۱۸ تیر و تجمع خانوادهها در مقابل دادستانی ادامه یافته است.
۲. شقه و انشقاق در راس رژیم، بازتاب شکاف عمیق بین مردم و حکومت است. ولی همین شقه زمینه گسترش اعترضات را فراهم کرده و رژیم را در یک بنبست مرگبار قرار داده است. امروز اکثر روحانیون در مقابل رژیم قرار گرفتهاند. از جمله آیت الله منتظری، جانشین معزول خمینی، حکومت کنونی را غاصب و فاقد مشروعیت توصیف کرد و حکم عزل خامنهای را صادر نمود.
۳. قیام مردم ایران توهم «ثبات» رژیم آخوندی که توسط برخی در غرب تبلیغ میشد را در هم شکست. رژیم ملاها اکنون درضعیفترین نقطه خود طی ۳۰ ساله گذشته قرار دارد.
۴. تحولات در ایران از یک نقطه عطف عبور کرده و شرایط دیگر به گذشته باز نمیگردد. رژیم در سراشیب سقوط قرار گرفته است. این آغاز پایان رژیم ولایتفقیه است.
۵. همزمان با افزایش سرکوب در ایران، ملاها فشار بر روی شهر اشرف را افزایش دادهاند. امروز آنها حتی مانع ورود مواد غذایی به اشرف هستند. باید تکرار کنم که محاصره اشرف بخشی از اختناق ملایان علیه مردم ایران است.
از جامعه بینالمللی انتظار دارم که دولت عراق را برای پذیرش قطعنامه ۲۴ آوریل پارلمان اروپا و رفع محاصره از اشرف، تحت فشار قرار دهد.
وگرنه ایالات متحده بایستی مسئولیت حفاظت اشرف را بر عهده بگیرد.
۶. تحولات اخیر رفرمناپذیری رژیم ملایان و بی آیندگی آنرا بهنمایش گذاشت. ولیفقیه حتی متحدین ۳۰ ساله اش را که کمترین شکافی با او داشته باشند، نمیتواند تحمل کند. بهاین ترتیب تنها راه حل تغییر دمکراتیک بهدست مردم و مقاومت مردم ایران است. قیام سراسری مردم نشان داد که این راه حل در دسترس است.
برای ما، معیار و شاخص، نفی دیکتاتوری مذهبی و استقرار دمکراسی و جدایی دین از دولت است. هر کس ولایتفقیه را نفی و حق حاکمیت مردم را بهرسمیت بشناسد، فارغ از هر اختلاف نظر سیاسی و حتی اعضای جناح مغلوب رژیم، را مورد استقبال قرار میدهیم. از کمیته حقوقدانان نیز میخواهم حتی از کمک به دستگیر شدگان و زندانی شدگان این جناح، دریغ ننمایند.
در همین رابطه خطاب به روحانیون و مجلس خبرگان میگوییم برای کاستن از تقصیرات و جنایات خود و برای جلوگیری از خونریزی بیشتر، در مقابل خامنهای بایستید و او را برکنار کنید. با فاصله گرفتن از ولیفقیه، حساب خود را از جنایات رژیم جدا کنید.
۷. جامعه بینالمللی و بهویژه دولتهای غربی باید به فریاد مردم ایران برای آزادی گوش فرا دهند. مماشات و معامله با این رژیم، همکاری در سرکوب مردم ایران است. من دولت های غربی را فرا میخوانم در کنار مردم و مقاومت ایران برای دمکراسی قرار گیرید و بهطور مشخص به این اقدامات مبادرت کنند:
– از بهرسمیت شناختن انتخابات قلابی ملایان خودداری کنید. تا توقف کامل سرکوب و آزدای همه زندانیان سیاسی و برگزاری یک انتخابات آزاد تحت نظارت مللمتحد، روابط دیپلماتیک با این رژیم را تعلیق و تحریمهای همه جانبه علیه آن به اجرا بگذارید و سفر مقامات رژیم به خارج را ممنوع نمایید.
– یک هیات بینالمللی برای ممانعت از کشتار و شکنجه زندانیان و وادار کردن آنها از جمله اعضای جناح مغلوب، به شرکت در شوهای تلویزیونی، به ایران اعزام کنید.
– از شورای امنیت مللمتحد بخواهعید رسیدگی به جنایات مقامات رژیم ازجمله خامنهای و احمدینژاد را به یک دادگاه ذیصلاح بینالمللی ارجاع دهد.
و بالاخره از رسانه های عمومی میخواهم که تلاش کنند بر دیوار سانسور و اختناق غلبه نموده و ابعاد مقاومت مردم ایران وجنایات ملایان را در معرض افکار عمومی و دولتمردان قرار دهند.
متشکرم
- برچسبها:اروپا, اشرف, رژیم آخوندی, قیام ایران, مردم ایران, نقض حقوق بشر