• صفحه اول / رخدادها / جهان باید ماشین کشتاری را که در اشرف به‌ حرکت درآمده متوقف کند
اردیبهشت-۱۱ ۱۳۹۰

جهان باید ماشین کشتاری را که در اشرف به‌ حرکت درآمده متوقف کند

Catégories // رخدادها // فعاليت‌ها

جهان باید ماشین کشتاری را که در اشرف به‌ حرکت درآمده متوقف کند

کنفرانس بین المللی پاریس

دوستان گرامی!
از دیدار با شما خوشوقتم.
این کنفرانس با حضور شخصیت‌های والامقام از کشورهای مختلف فرصت ذیقیمتی است برای بررسی وضعیت سرنوشت‌ساز کنونی در ایران و در کل منطقه وضعیتی که امروز در بحران اشرف، به صورت حادی ظاهر شده است.
موضوع صحبت‌های امروز من اینست‌که آیا کشتار ۱۹ فروردین در اشرف توسط دولت نوری مالکی یک صحنه مقدم رویارویی بزرگ میان مردم ایران و فاشیسم مذهبی را نشان می‌دهد یا خیر؟
ابتدا لازم است توجه جامعه جهانی را به شرائط اضطراری کنونی در اشرف جلب کنم.
این کنفرانس در حالی برگزار می‌شود که یک خطر مبرم اشرف را تهدید می‌کند. شمار کثیری زرهی و خودروی نظامی اماکن مسکونی را در تیررس سلاح‌های خود قرار داده‌اند. گردان‌های مهندسی انواع مواضع جنگی و خاک‌ریز‌های بسیار بزرگ احداث کرده‌اند. و برطبق همه شواهد آنها حملات بیشتری را که طرح سفارش‌شده رژیم آخوندی است تدارک می‌بینند.
در روزهای پیش از حمله ۱۹فروردین ما بارها و بارها هشدار دادیم که یک فاجعه در شرف وقوع است متأسفانه دولت آمریکا و سازمان ملل متحد هیچ توجهی نکردند.حالا من آنها‌ را فرا می‌خوانم تا بر روندی که آشکارا به‌طرف فاجعه دیگری پیش می‌رود چشم نبندند. برطبق اصل مسئولیت حفاظت(آر تو پی) دولت آمریکا دولت‌های عضو اتحادیه اروپا و سایر دولت‌ها در پیشگیری از جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت مسئولیت دارند. به‌همین دلیل نظاره کردن و از زیر مسئولیت، شانه خالی کردن دیگر بس است. جهان باید ماشین کشتاری را که به‌حرکت درآمده متوقف کند.

 

دوستان گرامی!
آنچه در اشرف رخ داد بنا به‌ دلائل متعدد جنایت علیه بشریت است. سند به‌کلی سری افشا شده از سوی مقاومت ایران نشان می‌دهد که حمله به اشرف یک طرح نظامی دستور داده شده برای حمله به افراد حفاظت شده، تحت عنوان «دشمن» بود. که طبق آن واحدهای زرهی افراد بدون سلاح و بی‌دفاع را به‌طرز فیجعی کشتار کردند.
به این دلیل مالکی باید به‌عنوان دستور دهنده مستقیم آن فاجعه تحت محاکمه بین‌المللی قرار گیرد.

اما درباره واقعه اشرف سوال اینست که آخوندها در چه تنگنایی قرار گرفته‌اند که این حمله را اجتناب ناپذیر یافته‌اند؟
دیکتاتوری خامنه‌ای با نارضایتی گسترده اجتماعی مواجه است. گسستگی در رأس رژیم حالا به کشمکش میان خامنه‌ای و احمدی‌نژاد تبدیل شده است. به‌علاوه آنها از پیامدهای قیام‌های منطقه عمیقا واهمه دارند.
آخوندهای حاکم از جمع‌بندی قیام ۲۵بهمن گذشته به ابعاد اثرگذاری مجاهد‌ین در این قیام پی‌بردند.
و به‌دنبال آن خامنه‌ای حمله به اشرف به قصد انهدام آنرا در دستور کار رژیم قرار داد.
از سوی دیگر جبهه رو به گسترش مخالفت با برچسب تروریستی علیه مجاهدین در ایالات متحده، سرمایه‌گذاری‌های ۱۵ساله رژیم آخوندی بر روی لیست تروریستی را به‌خطر انداخته و آنها را بسیار نگران کرده است. این موقعیت آنان را بر سر یک دوراهی قرار داده است:
یا سکوت و پذیرش پیشروی‌های بیشتر مقاومت و متلاشی‌شدن جبهه داخلی رژیم
و یا حمله به اشرف یعنی حمله به کانون مقاومت سازمان‌یافته ایران به‌نیت نابودی آن.
رژیم با این حمله و کارزار سیاسی یا نظامی یا تروریستی مشابه آن می‌خواهد تنها راه ‌حل واقعی و مؤثر و دمکراتیک برای آینده ایران را از بین ببرد تا شاید به این وسیله بتواند بقای خود را تضمین کند.

وقتی‌که این حمله واقع شد دولت عراق برای کتمان دست‌نشاندگی خود آن‌را اعمال حاکمیت ملی توصیف و یا توجیه کرد.
اعمال حاکمیت ملی از نظر آن‌ها یعنی کشتار افراد بی‌دفاع، زجرکش کردن زخمی‌ها، قطع ارتباط و کلا خانواده‌ها و حتی دیدار هیأت‌های پارلمانی از سراسر دنیا و هم‌چنین نقض کلیه قوانین بین‌المللی و کنوانسیون‌ها. اما بالاترین مقام‌های رژیم ایران بی‌پرده و به دفعات این کشتار را ستودند و از عاملین آن‌ها سپاسگزاری کردند. آنها آشکارا خواهان ادامه این حملات تا نابودی اشرف شده‌اند. آنها می‌خواستند روحیه مردم ایران را درهم بشکنند و از فوران قیام بعدی در ایران جلوگیری کنند اما نتیجه معکوس بود.
گزارش‌های متعدد نشان می‌دهد‌ که در جامعه ایران از جمله در زندان‌های سیاسی پایداری قهرمانانه اشرفی‌ها روحیه مقاومت و اعتراض را دامن زده است.

دوستان عزیز!
در سه دهه گذشته رژیم ولایت فقیه، بارها شرائط بغرنج و نابودکننده‌یی برای مقاومت ما ایجاد کرده است و همه قوای اهریمنی‌اش را چه نظامی و چه سیاسی و دیپلماتیک و چه تروریستی برای نابودی کامل آن به‌کار گرفته است.
آن‌هم د‌ر شرائطی که آخوندها بسا قدرتمند‌تر از امروز بودند و در محاصره قیام‌ها و در انزوای بین‌المللی قرار نداشتند
با این‌همه مقاومت مردم ایران همه بادهای مسموم را از سرگذراند از گرداب‌های دهشتناک عبور کرد و استوار باقی ماند. چرا؟
ـ زیرا به یک آرمان مشروع متکی است.
ـ زیرا از حمایت بی‌دریغ مردم ایران برخوردار است.
ـ زیرا از زنان و مردان فداکار مانند اشرفی‌ها تشکیل شده است که تحت سخت‌ترین و مرگبارترین فشارها هرگز تسلیم نشده‌اند.
درود بر اشرف و اشرفی‌ها
در زمانی‌که خمینی حکم قتل‌عام سی‌هزار تن از زندانیان ما را صادر کرد جانشین وقت او به‌نشانه مخالفت گفت: «مجاهدین از بین‌رفتنی نیستند. آنها یک سنخ منطق و تفکرند و با کشته‌شدن از بین نمی‌روند بلکه ترویج می‌شوند.»
البته اذعان به‌همین حقیقت باعث شد که از جانشینی خمینی عزل شود و تا آخر عمر در حبس خانگی بسر ببرد.
بله، مقاومت ما باز‌ هم ترویج و تکثیر شد. و حالا اشرف مظهر همان استقامت‌ها و تسلیم‌ناپذیری‌هاست.
اشرف البته بسیاری انعطاف‌ها را تاکنون پذیرفته است اشرف بسیاری گزینه‌ها را پیشنهاد کرده و برای آن آماده است. اما آن‌چه را که اشرف نمی‌پذیرد و آن‌چه مردم ایران نمی‌پذیرند تسلیم شدن است.
تسلیم‌شدن یک گزینه نیست و ما هرگز از آرمان آزادی مردم ایران دست برنمی‌داریم.
به خامنه‌ای و مالکی می‌گوییم
به خامنه‌ای و مالکی و به کسانی که برای نابودی اشرف دسیسه‌چینی می‌کنند؛ می‌گوییم:
از سه دهه پایداری و ماندگاری این جنبش عبرت بگیرید.
دست آخر این اشرف و این مقاومت مردم ایران است که پایدار می‌ماند و پیروز می‌شود.
و این شمایید که سرافکنده و شکست‌خورده باقی خواهید ماند بله می‌توان و باید مقاومت کرد، پایداری نمود و دشمن را به‌زانو درآورد و نهایتاً پیروز شد.

جهان باید ماشین کشتاری را که در اشرف به‌حرکت درآمده متوقف کند
دوستان عزیز!
واقعه اشرف البته به‌دلیل شهادت ۳۵تن از قهرمانان مردم ایران دردناک است. اما این واقعه تماماً ضعف و بن‌بست رژیم آخوندها را منعکس می‌کند.
امروز اشرف آزمونی برای جهان امروز است.
ـ آزمونی برای همه وجدان‌ها!
ـ آزمونی برای ملل متحد!
ـ برای همه دولت‌ها به‌خصوص ایالات متحده و اتحاد‌یه اروپا!
ـ آزمونی که آنها را فرا می‌خواند که به‌یاری اشرف برخیزند و با طرح خامنه‌ای و مالکی برای نابودی اشرف مقابله کنند. و آزمونی که آنها را فرا می‌خواند در رویارویی میان مردم ایران و فاشیسم مذهبی به‌یاری مردم ایران برخیزند.
بله این انتخاب هم‌چنان در برابر شماست.
آیا در طرف بنیادگرایی و تروریسم حاکم قرار می‌گیرید یا در طرف مردم ایران و یک آلترناتیو دمکراتیک که کلید آزادی و دمکراسی و صلح و ثبات را درکل منطقه در دست دارد؟
پاسخ به‌این سئوال در مورد برچسب تروریسم علیه مجاهدین در وزارت‌خارجه آمریکا نیز صدق می‌کند.
برای سال‌های طولانی ما می‌گفتیم که این لیست وسیله توجیه اعدام مخالفان است اما عده‌یی ترجیح می‌دادند که باور نکنند یا نشنیده بگیرند.
حالا پس از قتل‌عام ساکنان اشرف کارکرد واقعی این نام‌گذاری بسا بیش از قبل روشن شده است.
به‌خصوص که مهم‌ترین بهانه مالکی برای کشتار در اشرف همین برچسب ناحق و ناروا است.
چنان‌که پیش از این فاش شد وقتی مقامات سفارت آمریکا به محاصره و سرکوب اشرف اعتراض کرده بودند مالکی پاسخ داده بود چرا نسبت به رفتار ما با گروهی که خودتان در لیست تروریستی گذاشته‌اید اعتراض دارید؟
اخیراً آقای شرمن عضو ارشد زیر کمیته تروریسم نیز در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا فاش کرد مقام‌های عراقی در اظهارات خصوصی در واشنگتن گفته‌اند: «چون سازمان مجاهدین به‌عنوان یک سازمان تروریستی انگاشته شده است عراق خود را موظف نمی‌داند که حقوق بشر ساکنان اشرف را مراعات نماید».
حالا این نام‌گذاری آغشته به‌خون روی میز تصمیم‌گیری وزارت‌خارجه آمریکا است.
و باز هم این انتخاب در برابر شماست. ادامه این برچسب و سوخت رساندن به فاشیسم دینی حاکم بر ایران یا قرارگرفتن درکنار مردم ایران و مقاومت آن‌ها

دکتر کاظم رجوی شهید بزرگ حقوق‌بشر که ۲۱سال پیش در همین روزها به‌دست تروریست‌های اعزامی از سوی خامنه ای در ژنو به‌شهادت رسید و به خاک افتاد. کمی قبل از شهادتش به روزنامه نیویورک تایمز گفت: ما تاریخ حقوق‌بشر را با خونهایمان می‌نویسیم. امروز هم ما می‌گوییم بی‌تردید آزادی در ایران با خون‌های فرزندان رشید ایران به‌ثمر خواهد رسید.
با خون میلیشیاهای خونین‌بال در دهه ۶۰
با خون جاودانه فروغ‌ها در فروغ جاویدان…
و با خون صباها در فروغ اشرف که همواره ایستادن را بر تسلیم ترجیح دادهاند.
و درود بر صبا و صباهایی که پرچم ایستادگی را با خون‌هایشان بر قله حق کوبیدند و به اهتزاز درآوردند.

جهان باید ماشین کشتاری را که در اشرف به‌حرکت درآمده متوقف کند

دوستان عزیز!
شیشه عمر این رژیم در اشرف است از این‌رو هرگز از توطئه و کشتار در اشرف دست بر‌نخواهد داشت. اکنون نیروهای مهاجم با آرایش و امکانات جنگی هنوز در اشرف هستند، مجروحان در وضعیت ناگواری‌ به‌سر می‌برند و حال ۱۲نفر آنان وخیم است. یکی از آن‌ها، بهمن عتیقی هفته گذشته به‌شهادت رسید. او مجروحی بود که می‌توانست به‌سرعت بهبود یابد اما فقدان امکانات پزشکی و عدم دسترسی آزادانه به امکانات پزشکی و نرسیدن به او باعث شهادت او شد.
وقتی که ساکنان اشرف به افسران عراقی اعتراض می‌کردند که چرا این همه در رساندن بیماران تأخیر می‌کنید، با وقاحت پاسخ داده‌اند هدف ما تمام‌کش کردن آن‌هاست.
رضا هفت برادران، که دخترش صبا در ۱۹ فروردین هدف گلوله قرار گرفت و مدتی بعد به‌شهادت رسید، می‌نویسد‌: « وقتی دخترم در آستانه مرگ قرار داشت، مقامات امنیتی گفتند اگر تسلیم شوی و اگر با مجاهدین اعلام مخالفت کنی، در این‌صورت دخترت را تحت درمان فوری قرار می‌دهیم و او را از مرگ نجات می‌دهیم».
در همین حالا که ما این جا گردهم آمدیم هنوز، اشغال مزار مروارید ادامه دارد و ۲۰روز است پیکرهای شهیدان روی زمین باقی مانده و امکان خاک‌سپاری و تشییع وجود ندارد.

سه روز پیش توماری به امضای همه مجاهدان اشرف خطاب به دبیرکل ملل متحد ارسال شد. در این تومار آنها ضمن ارائه سندی درباره برنامه‌ریزی دولت مالکی برای یک حمام خون جدید خواستار مداخله او برای تامین و تضمین حفاظت اشرف از سوی ملل‌متحد و همچنین خواستار استقرار دائمی تیم مانیتورینگ یونامی در اشرف و تعیین نماینده شورای امنیت برای تحقیق درباره قتل عام ۱۹فروردین شدند‌.
گزارش‌های دریافت شده از بغداد و تهران و روند تحولات در اشرف همه حاکی از آماده‌شدن آنها برای حمله دیگری است.
درهمین راستا به‌زودی وزیر خارجه رژیم به بغداد و رئیس جمهور عراق به تهران می‌روند.
به‌همین خاطر من از دبیرکل و شورای امنیت خواستم که آقای اد ملکرت نماینده ویژه دبیرکل فوراً از اشرف بازدید کند این یک بازدید ضروری است تا بتواند وضعیت را از نزدیک مشاهده و گزارش کند.

هم‌چنان‌که شورای امنیت درباره لیبی به وظیفه خود درمورد حفاظت از شهروندان بی‌گناه عمل کرد دبیرکل و شورای امنیت باید قطعنامه‌ای درباره حفاظت ساکنان بی‌دفاع و محاصره شده اشرف تصویب کنند.
باید تاکید کنم که اتحادیه اروپا و فرانسه نیز وظیفه بسیار مهمی در قبال اشرف به‌عهده دارند چه به‌دلیل تعهداتشان به معاهدات بین‌المللی و اصل جهان‌شمول مسئولیت حفاظت RtoP
و چه به‌دلیل جایگاه اتحادیه اروپا در شورای امنیت ملل متحد و چه به‌خاطر حضور و منافع گسترده در منطقه وظیفه‌ای که البته تاکنون آنرا ایفا نکرده‌اند.
بنابراین از جانب مردم و مقاومت ایران ملل متحد ایالات متحده و اتحادیه اروپا را فرا می‌خوانم که در راستای مسئولیت خود برای تحقق این اقدام‌ها تلاش کنند:
۱ـ برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت اشرف توسط سازمان ملل متحد و ایالات متحده آمریکا و خروج نیروهای مسلح عراقی از اشرف.
به این منظور بر دخالت دبیرکل و شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌یی درباره حفاظت ساکنان بی‌دفاع و محاصره شده اشرف تأکید می‌کنم.
۲ـ تعیین نماینده‌یی از سوی شورای امنیت ملل متحد به منظور انجام یک تحقیق بی‌طرفانه و جامع و شفاف و مستقل درباره جنایت بزرگ ۱۹ فروردین
۳ـ خاتمه دادن به محاصره اشرف به‌خصوص محاصره ضد‌انسانی پزشکی و توقف شکنجه روانی مجاهدان اشرف و برداشتن همه بلندگوها در اطراف اشرف.
۴ـ حذف برچسب تروریستی علیه مجاهدین از سوی وزارت‌خارجه آمریکا و به‌رسمیت شناختن مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران

حضار محترم!
در روز ۱۹فروردین، در برابر حمله زرهی‌ها و قوای تا دندان مسلح اشرفی‌ها با دست‌های خالی ایستادند اما در حقیقت دست‌های آنها بسیار پر است. زیرا در این دست‌هاست که پرچم آزاد‌ی و دمکراسی ایران به اهتزاز درآمده است.
این ایستادگی کوه‌وار، این فداکاری ستایش‌انگیز این روحیه شکست ناپذیر، سرمایه مردم ایران، برای فتح و آزادی است.
چنان‌که از این پیشتر رهبر مقاومت ایران مسعود رجوی گفته است: «اشرف ثابت کرد که زمانه صدبار هم اگر خطرناک‌تر و پرفتنه‌تر باشد تا پای جان ایستاده است. و تا آخرین نفس…
بله اکنون پس از ۴۵سال که بر مجاهدین در میدان نبرد گذشته است، به‌قطع و یقین مى‌توان گفت که این عالی‌ترین ثمره تکامل مبارزات مردم ایران از مشروطه به‌‌بعد است. از همین‌جا مى‌توان به پیروزی محتوم خلق قهرمان ایران یقین کرد…. ».
و درود بر مسعود رجوی با تربیت چنین نسلی از زنان و مردان رها و پاکباز چون خودش…
بله خواست این نسل آزادی و دمکراسی به‌هر قیمت است. و ما برای یک جمهوری و یک دمکراسی کثرت‌گرا بر اساس جدایی دین و دولت مبارزه می‌کنیم. جامعه‌یی بر اساس برابری زن و مرد و حقوق‌بشر که در آن حکم اعدام لغو شده باشد. ما برای یک ایران غیراتمی مبارزه می‌کنیم که با همگان در همزیستی مسالمت‌آمیز باشد. و برای این هدف همه مدافعان دمکراسی و حقوق‌بشر را به‌یاری می‌طلبیم.
از همه شما متشکرم.

ما را دنبال کنید

مریم رجوی

maryam rajavi

رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران

[ادامه]